Halálfélelem

Téma címkék:
2010.05.25. 19:38

Nekem olyan gondom van hogy tavaly augusztus óta pánikbeteg vagyok. Úgy kezdödött hogy felment a vérnyomásom 170/140-re a pulzus is 140 körül volt. Ez megismétlödött még 2*3 szor. 2 hónapig szédültem. Kaptam gyógyszert frontint 3*1 és sertralim sandozt napi 1 tabletta. Ezeket szedtem kb.3 hónapi majd fokozatosan leáltam vele, mert kisbabát szeretnék. Ja és kardiologián is voltam ott is rámjött a pánik 173 pulzust mértek. Nem akarták elhinni, mondtam had menjek ki ma levegőre és jobb lesz. Ők azért irtak fek pulzus csökkentő gyogyszert. Már azt sem szedem, de megmaradt az iszonyatos halálfélelem. Mindig az az érzésem hogy epilepsziát és agyvérzést kapok.

Mindig ez a két betegség lebeg elöttem, most pl.szombaton a nagymamámat látogattam meg a korházban, szegény ő is neurologián volt. Szobatársa kisfiatal lány volt. Na mi baja volt epilepsziás, meg szerintem más baja is volt neki, na az a lényeg hogy én vasárnap annyira rosszul voltam hogy azt hittem meghalok. Állandóan az a lány járt a fejemben hogy én is epilepsziát fokok kapni, és majd kórházba kerükök. Valaki volt így hogy ennyire negativ gondolatai voltak? Valahogy lehet ezen segiteni? Gyógyszer nélkül? Arról már leszoktam hogy szivinfarktusom lesz. Most ez a kettő betegség van. Kérlek segítsetek hogyan szabaduljak meg ezektől a szörnyű gondolatoktol.

#1754 Adelka hozzászólása: 2010.11.18. 13:06

Szia. hat ugyan ez van nekem is.(sajnos) en se szedek gyogyszert viszont vannak hetek , hogy jobb, de vannak napok es nem egy -ket nap,  hogy ujra szedules meg a tobbi (pl most is igy vagyok mar 5 napja.??!!!!!) nagyon meguntam de nincs mit tenni, azt mondjak vagy megszokod amit nehez hiszek mar 4 eve mind szokom, vagy kimarad idovel…………………remelem  hogy jobb lesz??!! kitartast kivanok neked is meg sok erot !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#1753 katapeto hozzászólása: 2010.11.18. 12:49

Sziasztok! Ismerem azt a problémát amivel küszködtök, magam is több mint 10 évig voltam a pánik és a depresszió fogságában. Tudom mi a halálfélelem, de hála Istennek már 6 éve szabad vagyok ezektől a problémáktól. Akkor uis, kaptam egy könyvet ajándékba ami reménységgel töltött el, és azóta is ez reménység éltet. Már tudom, hogy a halállal nem ér véget az élet. Mindegy, hogy mi a problémád, ha Te is megismered ezt a reménységet, nem csak hinni fogsz az örökéletb, de meg is fogsz gyógyulni épp úgy mint én.

#1752 agota hozzászólása: 2010.07.04. 17:20

Szia

Sajnos en is ugyanezzel a problemaval kozkodok, immar 9 eve.Voltak jo es rossz periodusok azota, most megint a “rossz” van.

Nalam, ugy kezdodott hogy anykam meghalt szivinfarktusba.Azota en is attol felek.

Nem merem megmerni a  vernyomasomat, utoljara eleg magas volt.

Naponta tobbszor szamolom a pulzusomat es erzem hogy egyre gyosabb es erosebb, sot, van amikor a fulembe hallom,ettol persze bepanikolok.

Felek, hogy ez a helyzet egyere roszabb lesz.

Kerlek, irj, ha neked sikerul ebbol a helyaetbol megszabadulni.

 

 

 

 

#1751 princes hozzászólása: 2010.07.03. 21:57

szia sajnos én is ugyanezzel a problémával küzdök.(

#1750 csharles hozzászólása: 2010.05.31. 12:45

Tisztelt szerző!

Lehetséges, hogy át kellene gondolni, hogy mi történt tavaly augusztusban, hiszen akkor kezdődött az egész. Az, hogy a szakorvos által felírt gyógyszereket elhagyta a terhesség miatt az rendben van, de ha továbbra is fennállnak ezek a problémák akkor érdemes visszamenni és olyan gyógyszert kérni ami nem befolyásolja a terhességét. A nagyon magas vérnyomás és pulzus veszélyes lehet e gyermekre. (Amennyiben most is terhes.)

Nem tudom, hogy milyen körülmények között érzi mindezeket, de lehet, hogy a családi, munkahelyi környezet az oka. Figyeljen oda a saját gondolataira, és tudatosan – ha szükséges – változtasson rajta.

#1749 Adelka hozzászólása: 2010.05.26. 10:11

Szia..  hat nem konnyu dolog az biztos,de  ha magdtol nem tudsz segitenni a negativ gondoltaktol probald meg a psziologust, vagy terapeutat.En meg ott tartok hogy infartusom lesz mivel a pulzus ugy felmegy mikor panikod van.En mikor erzem,hogy valami nincs rendbe probalok setalni vagy tornaszni ha olyan helyen vagyok..(nekem mozgas segit)………….en is kuzdok evvel a panikbetegseggel mar 7 eve…….varom hogy jobb legyen a roszal mar tele vagyok…..szia erot, es kitartas mindenhez!!!!

#1748 scriabin hozzászólása: 2010.05.26. 08:41

Szia!

Már többször, többeknek próbáltam felhívni itt a figyelmét a BACH-VIRÁGTERÁPIÁRA, ami megoldást jelenthetne a problémádra, ill. sokak problémájára. Ez egy mellékhatásoktól mentes, növényi kivonatokat használó (tehát gyógyszermentes) terápiás eljárás, amely nem elfed és elnyom (=tüneti kezelés), hanem az okok feltárásával és az észrevehető hiányok kiegyensúlyozásával (=oki kezelés) segíti az öngyógyítást, a gyógyulást. Gyakorló tanácsadóként már többször volt szerencsém végignézni, hogyan szorulnak háttérbe, szelídülnek meg, majd tűnnek el azok az érzések, amiket Te is tünetként emlegetsz a leveledben. Ha érdekel egy igazán szelíd és hatásos eljárás, ami minden kényelmetlenségtől mentesen hozhatna változásokat az életedben, szívesen segítek! Akár úgy, hogy a módszerről mondok többet és segítek a tájékozódásban, vagy akár úgy is -földrajzi korlátoktól függően-, hogy személyesen ismertetlek meg a módszerrel és kínálok támogatást.

Üdvözlettel: Zoli

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close