Hogyan győztem le a pánikot!!

Téma címkék:
2010.06.09. 21:16

A következőket azért írom le ide mert nem győzök a sok email-re válaszolni. Hátha valakinek segítségére lesz!! Én is részesültem ebből az “ajándékból” amit  pánikbetegségnek nevezünk. Ezt csak az tudja átérezni aki benne volt és csak az érti meg aki átélt néhány pánikrohamot. A legalattomosabb betegség ami létezik mert kívülről nem látszik semmi, de belül szenvedünk.

Nekem olyan sokszor volt halálfélelmem hogy már megszoktam a végén és nem félek a haláltól:). Én sem mertem kimenni a házból egy darabig. Az egésznek a lényege az agy. Mert minden betegség az agyban kezdődik, ami nagy akaraterővel legyőzhető. A bal agyféltekében van egy központ ami ilyenkor leáll mert blokkolja az a dolog ami ide juttatott minket. Valami amit nem tudtál feldolgozni vagy túl sok volt neked és ez okozza a rosszulléteket. A lényeg, hogy be kell csapni az agyat, elterelő gyakorlatokat kell végezni. Ha érzed hogy esetleg jön a rosszullét (remegés,izzadás,szédülés..stb..) mindenáron elterelni a figyelmet róla.

Kezdj el számolni ha kell hangosan, énekelni, kiabálni, fuss ki az udvarra vagy ugrálj. Mindegy mit ami éppen az szedbe jut. Ha nyilvános helyen vagy mondj el egy verset magadban vagy adj össze számokat. Ha nem tudsz mit csinálni akkor legrosszabb esetben okozz magadnak fájdalmat!! A tenyeredbe nyomd bele a körmeidet ahogy csak bírod-ezt általában sehol nem veszik észre. Az agyad a fájdalomra fog koncentrálni és nem tud a rosszulléteddel foglalkozni ami általában el is múlik ilyenkor. Persze ehhez nagyon sok gyakorlás kell, nem fog egyből sikerülni. De a te agyad rögzíti, hogy te küzdöttél a rosszullét ellen még ha te nem is veszed észre. Megjegyzi azt, hogy te nem pánikoltál hanem ellenálltál. Nekem is csak 8 hónap után sikerült legyőzni egy rohamot, de onnantól kezdve látványos volt. Napról napra könnyebb lett.

Ha nem mersz kimenni akkor jelölj ki magadnak egy célpontot az ajtótól nem messze és fuss oda aztán vissza és ismételd néhányszor. Nem fog jól esni de ismét eltárolja az agyad, hogy akkor is kimentél amikor féltél. Futás közben mindig elmúlik a rosszullét. Lehet hogy visszajön ha megállsz de te legközelebb is tedd ezt. Nagyon kell akarni, mindenek felett!!!!!!!!!!!! Kitartani akkor is mikor azt hiszed nem sikerült és nem működik. Az agyat nem lehet egyik napról a másikra átprogramozni. De ha te kitartóan csinálod akkor egy idő után megadja magát mert sokszor rögzítette a sikerélményeidet, és hogy ellenálltál. Tudom nehéz ezt így elhinni, de ha én megtudtam csinálni akkor TE is képes vagy rá!!!!!!!!!

Most a gyógyszerekről: Az orvos azt nem mondja vagyis tagadja hogy ezek a szerek kábítószert tartalmaznak. Igaz csekély mennyiségben, de ha hosszú időn keresztül szedik őket függőséget okoz.Tehát nem szabad azonnal abbahagyni csak fokozatosan. Nekem 2 évig tartott a leszokás. De megérte:)))))))))) Nem szabad minden rosszullétnél bekapkodni egyet, úgysem segít. Különben is milyen gyógyszer az ami nem tudott meggyógyítani ennyi éven át? Van neked szükséged rá? Amíg nem változtatod meg a gondolkodásodat addig nem fogsz meggyógyulni. Legyen úrrá rajtad a csakazértis megmutatom érzés:))))))))))) Vegyél egy olyan kazettát vagy cd-t amin irdatlan röhögés van 60 pecben. Lehet kapni boltokban nézz utána. Sokszor hallgasd és légy szíves röhögj nagyokat ne csak mosolyogj!!!!!!!!!!!!!! Gyógyír ez az agyadnak mert olyan hormonokat szabadít fel ami hosszabb időre ellazítja a szervezetet.

Sok sikert ás kitartást kívánok neked hozzá, írd meg a tapaszatalataidat nekem. De ez csak így működik egyszerre az összes és mindennap!!!!!!!!! Ne add fel!

#1861 racskotamas hozzászólása: 2012.11.01. 00:00

Szia Balázs ,

Én kb 6 éve szenvedek a pánikbetegségtől, van egy pici depresszióm is , minden féle vacakkal próbálkoztam már, de fogytán a lelkesedésem, szeretném, ha valami működne és nem kellene állandóan a félelmeimmel foglalkoznom és  a sok mellékhatással. Rátaláltam a moksára, viszont 4 nap alatt eljutottam a 6-7 csepp dózisra. Tegnap és ma is nagyon fájt a fejem a homlokomnál. Ha jól tudom ezek a pánik zavar és társai a homlok halánték lebenyi részben rejlenek. Kérdésem, hogy a vision féle Revien termék mellett ( antidepi hatású ) természetes szer , milyen dózist javasolsz. Pls vedd fel velem a kapcsolatot ha olvasod esetleg : racskotamas@gmail.com , Nagyon köszönöm , szia : Tamás

#1860 KBalazs hozzászólása: 2010.08.09. 23:50

Sziasztok!

Balázs vagyok.21 éves srác.Mondjuk azt,hogy olyan pánikbeteg,aki már meggyógyult,de időnként vannak még kisebb szorongásai.

Nem ajánlom senkinek az idegrendszerre ható gyógyszereket,nyugtatókat illetve a kedélyjavítókat,antidepresszánsokat…Egyrészt,mert hozzászoksz,másrészt a millió mellékhgatásuk miatt.

Én ezen nézetemből adódóan addig kerestem,míg találtam.

a neve:MOKSA ELIXÍR…………..egy homeopátíás elven működő CSODASZER,ami több ezer-10ezer embernek bizonyított az országban,ez egy magyar újdonság.Volt szerencsém személyesen is megismerni a drága feltalálókat….de nem is húzom a szót,ezt nézzétek meg: http://agykontroll.hu/videok

nem kamu…egyébként minden ilyen fórumra csak azért regisztrálok,hogy drága testvéreimnek segítsek,akik kilátástalanok,nekem is voltak iszonyatos élményeim a pánikbetegséggel kapcsolatban….ölel titeket és sok kitartást kíván,ja és azt kívánja ,hogy rendeljétek meg a Moksa elixírt: K.Balázs egy volt pánikbeteg,aki 1hónap alatt kigyógyult

Hozzá kell tennem,hogy már kb8 hónapja foglalkozom a természetgyógyászattal annak ellenére,hogy 4.éves orvostanhallgató vagyok

Ja még annyit,hogy ez a CSODASZER…a lelki betegségeket,lelki bajokat gyógyítja,melynrek “mellékhatása” :a testi gyógyulás,emberi kapcsolataink javulása stb.

#1859 Adelka hozzászólása: 2010.06.10. 08:43

Szia.. hat nagyon igazad van ugyan igy vagyok en is.. elkezdtem futni reggelenkent mert ugy erzem segit, sot mikor jon a rosz kezdek tornaszni ha olyan helyen vagyok ,ha pedig  nem setalok , mozgok ,csak nekem meg nem multak el a rohamok meg jonnek es eleg surun egy idoben azt hittem vege es most 2 hete ujra eloalt ,hogy naponta szedulok ,meg remegek,hanyinger meg a tobbi…………nagyon farasztok, de koszi hogy  megirtad ,hogy igen lehet jobb is nem csak rosz………….panikmentes napokat kivanok!!

#1858 edike81 hozzászólása: 2010.06.10. 08:25

Szia!

Gratulálok nagyon ügyes vagy, és teljesen egyetértek minden szavaddal!!!!!! Csak AKARNI KELL!!! A közlekedés nekem is nagyon nehezen ment, már mikor a lakásból ki kellett lépnem rosszul voltam, remegés ezerrel. De eldöntöttem hogy CSAKAZÉRT IS!!! Én ha megyek valahová egyedül hogy tereljem a figyelmem zenét hallgatok és mondogatom magamban hogy “jól vagyok, jól vagyok”! Ha pedig elértem a célhoz akkor megdícsérem magam hogy “na ugye hogy megy ez, ügyes vagy”! Ettől határtalan boldogság és öröm fog el, és már várom a következő kihívást!:):)

Továbbá letöltettem a netről Balogh Béla a Tudatalatti Tízparancsolata c. cd-t, és mindennap kétszer meghallgatom, csodákat művel. Egyszer reggel, egyszer este elalvás előtt ahogy a szerző javasolta, hihetetlenül jókat alszom töle, és egyre több pozitív gondolat és érzés szabadul fel bennem ezáltal. Persze nekem a legfőbb gyógyulást a terapeutámmal való közös munka hozta, de tovább gyógyítom magam önerőből is!:)

Örülök hogy megosztottad velünk ezt a hihetetlen pozitív gyógyulási technikát, és további erőt adtál remélem mindenkinek, nekem mindenképpen!

Sok sikert továbbra is, erőt és egészséget kívánok!!! Köszi!

 

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close