A pánikbeteg lehet skizofrén?

Téma címkék:
2010.06.18. 17:13

Sziasztok, nem rég regisztráltam es írtam le magamról pár dolgot, viszont történtek a napokban elég furcsa dolgok velem. Pl: a férjem az emeleten volt én cigiztem majd lejött és mondta h, szeretlek kicsim majd bement a hálóba, rá néztem és gondoltam be megyek adok egy puszit neki, de ő nem volt ott, nagyon megijedtem és kérdeztem hol van. Ő természetesen nem mozdult a foci elől, én ettől nagyon megijedtem, majd főzes közben  mögöttem fel volt akasztva a fekete kabátja és mikor megfordultam láttam hogy ő van ott, de egy pillanat alatt eltűnt. Hívtam, mondta h dolgozik, nem tudom h mire gondoljak, de eléggé félek itthon maradni egyedül, de a gond az az, hogy kimenni az utcára mégjobban. Ilyenkor most mit csináljak. A férjem amúgy is azt hiszi h megörültem, hát még így ha elmondanám neki.

#1960 KBalazs hozzászólása: 2010.08.09. 23:49

Sziasztok!

Balázs vagyok.21 éves srác.Mondjuk azt,hogy olyan pánikbeteg,aki már meggyógyult,de időnként vannak még kisebb szorongásai.

Nem ajánlom senkinek az idegrendszerre ható gyógyszereket,nyugtatókat illetve a kedélyjavítókat,antidepresszánsokat…Egyrészt,mert hozzászoksz,másrészt a millió mellékhgatásuk miatt.

Én ezen nézetemből adódóan addig kerestem,míg találtam.

a neve:MOKSA ELIXÍR…………..egy homeopátíás elven működő CSODASZER,ami több ezer-10ezer embernek bizonyított az országban,ez egy magyar újdonság.Volt szerencsém személyesen is megismerni a drága feltalálókat….de nem is húzom a szót,ezt nézzétek meg: http://agykontroll.hu/videok

nem kamu…egyébként minden ilyen fórumra csak azért regisztrálok,hogy drága testvéreimnek segítsek,akik kilátástalanok,nekem is voltak iszonyatos élményeim a pánikbetegséggel kapcsolatban….ölel titeket és sok kitartást kíván,ja és azt kívánja ,hogy rendeljétek meg a Moksa elixírt: K.Balázs egy volt pánikbeteg,aki 1hónap alatt kigyógyult

Hozzá kell tennem,hogy már kb8 hónapja foglalkozom a természetgyógyászattal annak ellenére,hogy 4.éves orvostanhallgató vagyok

Ja még annyit,hogy ez a CSODASZER…a lelki betegségeket,lelki bajokat gyógyítja,melynrek “mellékhatása” :a testi gyógyulás,emberi kapcsolataink javulása stb.

#1959 ginzeng777 hozzászólása: 2010.06.24. 06:28

Embertársaim! A folyamatábra:1.Van szenvedés 2.OKA van a szenvedésnek.3.leküzdeni a félelmet.4.megtartani a félelemnélküliséget.Legtöbbször a kiváltó Ok ott van Ön körül!A “Hitvány ki másokat legyőz,ki önmagát legyőzi :erős!”Ne a jót keresse,a rossz okot dobja el.

A rossz hiánya  alkotja a jót. Hogyan?Ha érdekli Önöket keressenek meg.

Az okosoknak a távoli kell,a bölcseknek a közeli.

#1958 sylvie hozzászólása: 2010.06.18. 21:02

szia irtam magamrol korabban .a tortenetemet.lehet hogy az a baj hogy kifaradtam mert ejjel nem alszom csak deltol,de nem azert mert dolgozom,hanem  azert mert ejjel nem tudok aludni altatoval sem.

#1957 kondycs hozzászólása: 2010.06.18. 19:40

Laikus vagyok, úgyhogy nem tudok szakvéleményt mondani, de szerintem attól még, hogy hallucinálsz, nem vagy skizofrén. Nem írtál túl sok dolgot magadról, de nem hiszem hogy őrült lennél. Mindenkinek vannak sötétebb időszakai (tudom, hoyg ez közhely,de most tényleg igaz), persze lehet,h van vmi betegséged, abból nem derül ki, amit írtál..

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close