Nem vagyok normális

Téma címkék:
2010.06.18. 19:34

Először is bocsánatot kérek, hogy már megint az én hülyeségeimmel kell foglalkoznotok…

Szerintem tényleg nem vagyok, mivel (ez elég rosszul hangzik) vonzanak a rossz dolgok. Elég kiábrándító, de kifejezetten szimpatikusok a drogosok, depressziósok és minden elkeseredett ember(öngyilkosság). Leírni is rossz, olvasni méginkább. Vonz minden, ami sötét, melankónikus és zavart. Ezt még senkinek nem mertem elmondani,de már nem bírom tovább, el kell hogy mondjam. Meg még az is, hogy mindent másképp gondolok (pl. ha vkinek mondok vmi rosszat magamról, akkor azt hiszem, hogy jobbat fog rólam gondolni, stb.) és -hogy is mondjam- képes vagyok több sémában gondolkozni: gondolok valamire, és közben valami másra is gondolok, sakát magamat csapom be, és nem értem… Nem tudom, miért van ez, azt sem tudom, hogy betegség-e (bár ilyen tünetek nincsenek)…

elég rossz.

#1964 gyomorfekely hozzászólása: 2010.06.22. 07:59

Kedves Kondycs! A skizofréniának is van nagyon sok adaléka, legmarkánsabb a hallucináció, láthatsz vért, embert, emberfejet, hallhatsz hangokat. A hallucinációnak sok oka lehet, az orvosok legtöbbször azt kérdezik, hogy élsz-e droggal, gondolom, nem. Kiválthatja gyógyszer vagy növény, és itt most hagyjuk békén a marihuánát, azt már túltárgyaltuk. Ha elkönyvelnek skizónak, kapsz rá antipszichotikumot. Reméld, hogy nem vagy az, nem egy kellemes élmény megélni. Plusz az injekciók, és nem szabad alkoholt fogyasztani. Vacak dolog, de, ha ez van, kell egy doki. Ez a betegség általában 30 éves korban jelentkezik, én még nem vagyok annyi. A kivétel erősíti a szabályt.Ezt az írást elküldöm a borderline, skizofrénia oldalra,hogy biztos megkapd.

#1963 gyomorfekely hozzászólása: 2010.06.22. 07:57

A borderline-nak rengeteg tünete van; nem lenne szerecsés, ha elkezdeném neked forszíozni, azt javasolhatom csupán,hogy nézz utána a google-ban,és keress rá a wikipédiában, ezt megteheted a skizofréniával is. Hamár hallucinálsz is. Keress fel egy orvost. A borderline kemény betegség. Egyebek mellett nekem is az van. Minden jókat, jobbulást.

#1962 kondycs hozzászólása: 2010.06.20. 09:07

Nagyon köszönöm,yvonne!

az e-mail címem:

kondorosy.csengi@gmail.com

#1961 yvonne_619 hozzászólása: 2010.06.19. 10:19

Kedves kondycs!

Nagyonis normális vagy, csak olyan problémáid vannak amik ilyen “furcsává” tettek. Nem is olyan rég ugyanilyen voltam én is, mint amilyennek te most leírod magad. Ne ess kétségbe, ez el fog múlni idővel. Ha gondolod szivesen beszélgetek veled valahogy privátban ha adsz egy elérhetőséget.

Üdv

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close