fülzúgás javulás

Téma címkék:
2010.06.30. 01:01

29 éves vagyok..
Évek óta odafigyelek a fülzúgásomra.. Megfigyeltem a frekvenciáját és a hangerejét. Régebben nagyon magas hullámhosszon zúgott a fülem és csak tökéletes csöndben észleltem.
28 éves koromban a frekvencia kiszélesedett, most ekkor már magas hangokból álló zajnak nevezném mint zúgásnak és nappali időszakban is észleltem.
Ekkor rémültem meg és gondolkodtam el, hogy orvoshoz fordulok.. De miután elolvastam pár cikket a témáról úgy éreztem ezen nem tudnak segíteni.

Beletörődtem és megbarátkoztam a tudattal, hogy ez már bizony így marad és ez segített. Mostanság érzem, hogy a zúgás hangereje csillapodott.

A tapasztalatom az, hogy egyszerűen barátságot kell kötni a fülzúgással, így szerintem a tudat egyszerűen átsíklik felette. Szerintem beindul az a mechanizmus, mintami a vasúti sínek mellett lakóknál működik, akik mindíg azt állítják, hogy nem is hallják a vonat zaját.

Ahogy a vonat zaja nem zavarja a vasút mellett lakókat úgy engem sem zavar a fülzúgásom.

#2000 mimike hozzászólása: 2011.01.08. 14:19

Hello, sajnos nem tudnam meghatarozni, hogy mikortol van nalam a fulzugas, csak azt tudom, hogy amiket idaig olvastam rola, azok kozul a szedelgest /meniere syndrom/ tudnam felhozni, plusz magas vernyomasom van sajnos 3 eve,talan meg azzal tudom osszekapcsolni, hogy abban az idoben utaztam repulon, es egyszercsak egy iszonyu eros fajdalom szaladt fel a nyakamtol a fejem tetejeig es kb. 15 mp-ig tartott. azota sok problemam van a bal oldallal, szemem, fulem, fejfajasom, mind mind a bal oldalon van. specialistaknal is voltam /szemesz, fulesz/, senki semmit nem tud mondani sajnos.

#1999 juhasz0515 hozzászólása: 2010.06.30. 13:12

szia. Én 23 vagyok nekem is van fülzúgásom kb fél éve, egyensúlyozóideggyulladásom volt és emiatt kezdődött nekem. Nekem mindkét fülem zúg, Betasercet szedem már fél éve, de nekem is zúg még. Tényleg meg kell szokni. Neked szédülésed nem volt? Nekem azzal társult a fülzúgásom. Én is este hallom jobban, de ehhez még sztem nagyon fiatalok vagyunk. Voltál vele orvosnál? Mit mondanak? Keringési probléma lehet? Várom válaszodat. Judit

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close