Van segítség?

Téma címkék:
2010.07.05. 14:28

40 éves vagyok nő, anya, feleség és lehet pánikbeteg!
Szűlés után 12 éve kezdödtek panaszaim, eleinte alvás zavarral, szorongással étvágytalansággal, fogyással. Késsöbb fokozodtak tüneteim állandosult fizikai fáradság, szorongás szapora pulzus… Gyógyszerek tömkellegjeit próbáltak ki rajtam hatástalanak bizonyult szinte mind. Jelenleg gyógyszer függőnek érzem magam, mert már nélküle képtelen vagyok aludni, utcára menni egyáltalán létezni .A Xanaxot pulzus csökkentőként használom pedig szerintem a magas pulzust lehetne mással is kezelni, ugyanakkor a vérnyomásom baromi alacsony!

Szerintem nem vagyok pánikbeteg, de ha egy orvos meghallja hogy milyen gyógyszert szedek rögtön pszichiáterhez küld máris itt az ördögikör. Nagyon szeretnék meggyógyulni, de jó lenne nem tüneteket kezelni, mert függővé válik az ember. Hol van oki therápia? Van kinek erről vélkeménye? Esetleg tanácsa? Az egészségért mindent megtennék a kislányomat szeretném felnevelni. (90/60-as vérnyomással,100 fölötti pulzussal) Xanax nélkül szerintetek van segítség?

#2021 KBalazs hozzászólása: 2010.08.09. 23:48

Sziasztok!

Balázs vagyok.21 éves srác.Mondjuk azt,hogy olyan pánikbeteg,aki már meggyógyult,de időnként vannak még kisebb szorongásai.

Nem ajánlom senkinek az idegrendszerre ható gyógyszereket,nyugtatókat illetve a kedélyjavítókat,antidepresszánsokat…Egyrészt,mert hozzászoksz,másrészt a millió mellékhgatásuk miatt.

Én ezen nézetemből adódóan addig kerestem,míg találtam.

a neve:MOKSA ELIXÍR…………..egy homeopátíás elven működő CSODASZER,ami több ezer-10ezer embernek bizonyított az országban,ez egy magyar újdonság.Volt szerencsém személyesen is megismerni a drága feltalálókat….de nem is húzom a szót,ezt nézzétek meg: http://agykontroll.hu/videok

nem kamu…egyébként minden ilyen fórumra csak azért regisztrálok,hogy drága testvéreimnek segítsek,akik kilátástalanok,nekem is voltak iszonyatos élményeim a pánikbetegséggel kapcsolatban….ölel titeket és sok kitartást kíván,ja és azt kívánja ,hogy rendeljétek meg a Moksa elixírt: K.Balázs egy volt pánikbeteg,aki 1hónap alatt kigyógyult

Hozzá kell tennem,hogy már kb8 hónapja foglalkozom a természetgyógyászattal annak ellenére,hogy 4.éves orvostanhallgató vagyok

Ja még annyit,hogy ez a CSODASZER…a lelki betegségeket,lelki bajokat gyógyítja,melynrek “mellékhatása” :a testi gyógyulás,emberi kapcsolataink javulása stb.

#2020 agi099 hozzászólása: 2010.07.31. 22:23

szia. Nekem hasonló tüneteim voltak, az orvosom nyugtatót írt fel, de azért kaptam beutalót szívultrahangra és pajzsmirigy ultrahangra is. Az eredmény: szívbillentyű hiba. Ajánlom hogy vizsgáltasd ki Magad, ne hagyd annyiba , mert ha tudod mitől van, nem pánikolsz.

#2019 sylvie hozzászólása: 2010.07.07. 08:26

szia szerintem is fordulj egy pszichiaterhez,ha eltorik a labad azt is kezed valahogy,ha belso lelki problemad van akkor szinten orvosolni kell,ha elmesz es ugy erzed nem hasznal,akkor csak sajat magad tudod meggyogyitani.nekem sikerult,vagyis eleg jo uton haladok,es mindezt azoknak az embereknek koszonhetem akikkel itt beszelgettem es tanacsokat adtak.

#2018 Adelka hozzászólása: 2010.07.05. 14:49

Szia.. hat egy altalanos kivizsgalason ha voltal es nem kaptak semit akkor csak valami szorongasos betegseg all a haterbe, jo  lenne azert egy pszichaterrel elbeszelgetni mert idovel ezek a szorongasok kezeles nelkul  csak sulyosabbak………..en is elhagytam a xanaxot mert mar anyit szedtem belole ,hogy nem hasznalt………………..szia  kitartast mindenhez.!!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close