Izületi gyulladás

2010.07.14. 21:58

Mindenki figyelmébe!

Tanulhatunk a betegség által? Igen, ha ez hihetetlen is!

Most 16 hónapja, hogy Amerikába utaztam. Teljesen egészségesnek hittem magamat, illetve már 21 éve vagyok cukorbeteg, de az inzulinpumpának köszönhetően teljesen jól voltam. Energiával teli, lendületes, tetrekész, nagyon mozgékony és mindig nyüzsgő embernek ismertem magam. Nem hittem volna, hogy ilyen hirtelen teljesen le fogok épülni. Amerikába bedagadt lábakkal érkeztem amit a hosszú repülőútnak tulajdonítottam. Megérkezésem után 2 nappal, reggel nem tudtam felkelni az összes izületem begyulladt, badagadt. Nem részletezem, de iszonyú 13 hónap következett…

Több korházat végigjártam, de eredményeim nem igazolták az állapotomat ezért mindenhonnét hazaküldtek, holott járni, fogni, magamat ellátni sem tudtam. Tolókocsit javasoltak. Szteroidot nem  tudtak alkalmazni, mert az anyagcserét felborította és a cukrom kezelhetetlenné vált. A rendszeres hányástól 10 kg fogytam  3 hét alatt, majd később még 5 kg -ot.  Az összes izmom elsorvadt, mert a gyulladás az egész testemet érintette. Egy év után odáig jutottam, hogy a saját  lábamat nem voltam képes megmozdítani egyedül, – csak édesanyám segítségével- szinte teljesen mozgáskorlatozottá váltam.

Időközben sok mindent kipróbáltam, de semmi nem segített. Az orvosi megoldások mellett alternatív gyógymódokkal is próbálkoztam kisebb-nagyobb sikerrel. Mindig visszaestem a lehetetlen állapotba, de a hitem és élni akarásom erős volt és ez segített át a legnehezebb napokon is. 50 évesen még éreztem, hogy lesz folytatás és a legnehezebb időszakban is mindig egészségesnek képzeltem magamat. Jó ismerősöm aki parapszihológus, hipnózisban a lelki okokat kezelte mert minden betegséget a lelki egyensúly felbomlására lehet visszavezetni. Életemet végiggondolva ez logikusnak tűnt és miután feltártuk azt, hogy miért kényszerültem “kényszer pihenésre” el is tudtam fogadni ezt a helyzetet. Magam is spirituális beállítottságú vagyok, így könnyebben elfogadtam az alternatív gyógymódokat.

Mígnem – barátnőm javaslatára – találtam egy termékcsaládot, aminek fogyasztását elkezdve 3 hét után felkeltem az ágyból ahol 13 hónapot töltöttem. Azóta 4 hónap telt el és elmondhatom, hogy napról – napra erősebb lettem szépen összeszedtem magam. Már újra szépen járok azt  tervezem, hogy ismét munkába állok. Vércukor értékeim 5-8 közöttiek és ami a legfontosabb most 8 egység inzulinnal adok kevesebbet mint korábban.

A termék család neve -remélem nem tilos itt leírnom- az Organic Mission. Azóta valóban misszináriusi tevékenységnek érzem, hogy ezt az esetet elmondva  segítsem azon betegtársaimat , akik szintén szeretnének meggyógyulni.  A készítmények 100%-os tiszta növényi kivonatok, amelyek olyan különleges technológiával készülnek, hogy terápiás célra megfelelnek. Nincs mellékhatásuk - a gyógyszerekkel ez a probláma - és az eljárásnak köszönhetően dózisbiztosak nem mint az egyéb étrendkiegészítők. Bármilyen betegségre van megoldás. pl: diabétesz, szív-érrendszeri probléma, depresszió, köszvény magas vérnyomás stb.

Tudom sokan vannak rajtam kívül akik falnak ütköztek, nem találnak megoldást egészségügyi probámáikra.Ha tudok segíteni azt szívesen megteszem itt az oldalon nyugodtan írhatnak/írhattok nekem. Nagyon belerágtam magam mind a betegségek lelki okait illetően ill. az organic készítmények tanulmányozásába. Persze tudományos orvosi háttér áll rendelkezésre a cégnél ha valaki igényelni. Mindenkinek minden jót kívánok! CsM

 

 

 

 

 

 

#2167 csabam hozzászólása: 2011.04.25. 17:15

Sziasztok!

Köszönöm a hozzászólásokat, szívesen válaszolok a kérdéseitekre.

Elérhetőségem: csaba.10@freemail.hu, Kérem, hogy vegyétek fel velem a kapcsolatatot, hogy mindent részletesen leírhassak. M Csaba

#2166 rabbi hozzászólása: 2011.04.22. 17:52

Kedves M Csaba!

Mivel felesegem is szenved izuleti gyulladastol erdekelne a lelki bajod jellege.(Nem baj,ha nem konkretizalod,hisz az lehet diszkret problema is.)En is azt gondolom,hogy minden testi betegseg a lelek(szellemiseg)zavarara vezetheto vissza,s igy csupan a test gyogyitasa tunetkezeles csupan.A test betegsege,a lelek veszcsengoje.

#2165 sophia88 hozzászólása: 2011.04.22. 10:32

Kedves Csabam,

Elolvastam a bejegyzését és felkeltette az érdeklődésemet.Én egy 23 éves lány vagyok és már 2 éve küzködöm ízületi gyulladással.Már mindneféle gyógyszerrel kezeltek, műtöttek de semmi. Állandó jelleggel bevizesedik a lábam ezáltal feszül és fáj is.Nem akarok gyógyszereket szedni és ezzel tönkretenni a szervezetemet.Ha esteleg tudna segíteni vagy ajánlani az Ön által említett termékek közül ami nekem segíthetne azt nagyon megköszönném:)

Várom válaszát

Szép Napot

Sophie

#2164 Tsaby hozzászólása: 2011.01.07. 20:32

Szia!!Ha olvasod az üzenetem kérlek irj emailt érdekelne ez az izületekre való termékcsalád,hol lehet kapni és a nevét is ird le köszi szépen!!!szia..

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close