Aki depressziós akar lenni

Téma címkék:
2010.07.18. 15:00

Volt itt egy írás,- amit már nem találok, hogy valaki szeretne depressziós lenni. Megmozgatta a fantáziámat, van néhány tippem a számára.

1. Alakítsa ki magában azt a fukarságot, hogy a saját alapvatő szükségleteire sajnáljon költeni.

2. Sétálgasson heti kétszer éhesen, pénz nélkül valamelyik plázában az éttermek előtt. lehetőleg üljön is le és nézze ahogyan falatoznak a többiek.

3. cigarettára és kávéra nem kell sajnálni a pénzét. A cigizéstől folyamatosan egy érdekes belső fáradtságot fog érezni, ami meggátolja őt, hogy legyen energiája az élet dolgaihoz, mellesleg az immunrendszert is kellőképpen leterheli, a koplalás mellé célszerű. Elősegíti a kávé kívánását.

4. Nézegesse az utcán a kutyatermékeket, habos köpeteket, ha légy is van már a környékén engedje magára szállni egy kicsit.

5. Észlelt betegségekkel már csak akkor fordúljon orvoshoz ha a szövődmények tüneteit is kezdi érezni és alig elviselhető már, akkor van remény arra, hogy már a legjobb indulattal sem segíthet a doki, így aztán a fukarságával szembeszállhat lelki gyakorlatként, vívódhat, amikor kénytelen a gyógyszerek tömkelegeire költeni.

6. A gyógyszereket szedve gondoskodjon a további éhezésről, rossz táplálkozásról, sok cigiről és kávéról mert akkor nem fog eléggé hatni egyik gyógyszer sem. A kávé majd élénkíti a negatív gondolatokat közben, meg kihajtja a vizet a szervezetből a vízben oldodó vitaminokkal együtt.

7. Eleget aludni szintén nem szabad, ebben segít a délutáni feketekávé. Tudni illik az alvás alatt regenerálódik a szervezetünk. Az idegeknek ez a jó hatás kell a depi felé vezető úton. Az alvás 3- 4 órára rövidítése fontos.  Ekkor méregtelenít leghatékonyabban a máj és a vese. Meg a védő immunanyagok is ekkor termelődnek a leggyorsabban…stb.

8. Érdemes azokra a napokra túlórát, mellékállást vállalni amikor a rokonok, barátok szabadnaposak, nehogy legyen társaság körülötte, akik kicsit helyreteszik. Ha véletlenül találkozik valakivel közülük, ezen a szerencsétlen véletlenen ki kell provokálni egy kis megsértődést.

Egyenlőre ennyi jutott eszembe. Ha van valakinek hasonló ötlettára , segítsünk már szegény párának, hogy kicsit depis lehessen. Légyszi írjatok ti is neki! Köszike!

#2200 Ikszypszilon hozzászólása: 2010.08.06. 16:24

:(

Egy ajándék és meglepetés:

Evés, ivás, munka, alvás, természetes nemi ösztönök elnyomása.

 

 

#2199 zetor hozzászólása: 2010.08.06. 14:14

Hát, ez nagyon tetszett! Újabb ötletek: szokjon rá az energiaitalokra is, hogy legyen minél erősebb koffeinfüggő, szedjen Reergin-t, hogy még inkább kompenzálja a a nappali fáradtságot, hallgasson depresszív zenét, nézegesse lecsúszott sztárok képeit, ja és olvassa a blogomat, hogy beletanuljon az önsajnálatba!:DDDDDDDDDDDDDDDDDDdd

Jó téma, tetszik! Egy kis fricska nekünk, lelkibetegeknek.

#2198 krisztina hozzászólása: 2010.07.20. 10:34

Köszönöm szépen, hogy reagáltatok! Már kezdett körvonalazódni a gyanu, hogy ez az oldal már csak rég összeszokott tagok között működik, akik egymást szinten tartják, meg talán a többi szöveg olyasmi töltellék lehet, mint a tévéműsorok sokasága, ahol ismert és ismeretlen színész statisztákkal van feltöltve a szereplő gárda és jól elszórakoztatják magukat, nem gondolva arra érdekel – e bárkit is. ” Eszi nem eszi – nem kap mást”- a kedves néző, majd csak hozzábutul és beletörődik…( azért rálehet ismerni egy két ilyen célú írásra).

Amúgy ha rászoksz ezekre a műsorokra Kondycs, sokat segíthet a depi felé vezető úton. Tényleg érdekes a kívánságod, hogy depis szeretnél lenni. Van még újabb ötletem egy pár, de hát azt remélem van még valaki aki képes kilépni a közönyből és önsajnálatból, hogy kikapcsolódásképpen törődjön a másikkal is. Írjanak mások is neked, mondjuk kifigurázhatnák azt ahogyan ők lettek depisek. Csak asszem ezzel az a baj, ne adj Isten még véletlenül a javulás útjára lépnének. Puszi neketek!

#2197 kondycs hozzászólása: 2010.07.19. 13:58

a 3.ban van, ha ez segít nem tom iért nem lehet jól bemásonli

:/

:@

#2196 kondycs hozzászólása: 2010.07.19. 13:58

http://varoszoba.hu/tortenetek#entryheader

bocsi az elöbbi rossz volt

#2195 kondycs hozzászólása: 2010.07.19. 13:55

http://varoszoba.hu/tortenetek#

amúgy én írtamm

#2194 Dorothy hozzászólása: 2010.07.19. 13:51

Sziasztok.

Találtam egy jó filmet, öngyiknek. Paulo Coelho: Veronika meg akar halni.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close