Folyamatos szédüles és hányinger

2010.07.18. 07:32

Sziasztok, szerencsémre sikerült szembe szállni a pánikbetegséggel, és többnyire nem figyelek oda rájuk és pozitív is vagyok, s nagyon sok mindenben elkezdtem változtatni. Az életmben is ennek köszönhetően elkezdtem vitaminokat szedni, egészségesen élni, fogamzás gátlot szedni, felelőség teljesen gondolkodni, majd ahogy letelt a 21 szem a fogamzásgátlom szedése után másnap, ahogy felébredtem el kezdtem erősen szédülni majd hányni, majd egész nap folyamatosan szédültem, még az ágyban is.

Már a 4.nap vagyok az ágyban és próbálom megtalálni az okát, mert olvasok itt valami bppv-ről is meg meniere szindrómáról is, a férjem meg a szokásos: vegyél be egy aszpirint biztos segít. Nagyon nem érzem jól magam és sokszor el is sírom magam, mert most hogy végre erőt vettem magamon, hogy kilábaljak a pánikból most levesz a lábamról egy másik. Nagyon félek, hogy ez nem fog változni. Még mindig Ausztráliában élek, és nincs orvosom. Esetleg valakinek valami tanácsa? Megköszönném, mert eléggé rosszul érzem magamat.

#2189 Berta hozzászólása: 2010.07.18. 12:00

Szia! Olvastam, hogy nálad is nagy a baj. Olvasd el a hozzászólásainkat a BPPV betegség történet alatt, sok hasznos tanácsot találsz. Ha van a közeletekben gyógyszertár, és tartanak homeopátiás termékeket (ezek úgy tudom, nemzetközi szerek), akkor gyorsan kezdd el szedni a Vertigoheel-t vagy a Cocculine-t, mindkettő nagyon jó a szédülés, hányingerre. Vagy ha ezek nincsenek, Daedalon-t kérj, azt biztos tartanak ott is, illetve B1 B6 vtamint, az megállítja a hányingered. Sok sikert! Lotti (ja és az aszpirin erre nem segít, ső esteleg árthat is, ha szílicilátérzékeny vagy…)

#2188 sylvie hozzászólása: 2010.07.18. 07:37

es azt elfelejtettem mondani hogy az epley tornat csinaltam mar de nem erzek valtozast.esetleg  magas lehet a vernyomasom is…?

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close