A félelem kapujában,(előzménye)..

Téma címkék:
2010.07.28. 12:20

Kimaradt előző kis történetemből,hogy az első ilyen, sőt jóval erősebb rosszullétem, 19 évesen volt, egy partyn.Ez volt az ELSŐ  ‘?pánik?’ őrülten  rossz érzésem!

Barátnőmmel ementünk bulizni, és már előtte gondolkodtunk, hogy nekünk is, (hát nehogy már kihagyjuk életünkből) ki kell próbálnunk valamilyen ‘enyhe’ drogot. Sajnos!!!

Sok sok csajjal beszéltünk akik próbálták, mindenki azt mondta “óóó ha enyhe party drogot vesztek be, semmi baj nem lehet, tuti jól érzitek magatokat”…blabla…Mi buták elhittük, gondolván tényleg..hát csak egyszer élünk, és ha rossz is lesz, aztán elmúlik a hatása,mint a piának is, és semmi gond.

Amfetamint vettünk, aki árulta azt mondta a felét vegyük be, majd egy óra elteltével a másik felét. Első féltöl semmi, de komolyan semmi nem volt, tehát sem különös jó érzés, sem más.

Bevettük a másik felét. Eltelt fél óra, és ahogy ültünk, hangos zene ugye ment..kezdtek jönni az emberek..stb. elkezdtem rosszul látni az embereket, olyan elhúzottak lettek, és mintha minden szem rám szegeződne ,szédültem, kiszáradtam, elmentem gyorsan hideg vízzel megmosakodni.. úgy party cuccba, jó smink, de kit érdekelt? Annyira remegtem, hányingerem volt, vízeztem a nyakam, a homlokom, paskoltam hideg vízzel a csuklómnál az ereket, hátha jobban leszek…a hideg víz jó volt, de nem múlt a brutális rosszullét..

Tényleg nagyon megeröltető volt.. pár perc alatt éreztem, hogy teljesen elhagyott az erőm..barátnőm istápolt, hogy mi a baj? Ő semmi ilyet nem érez, én meg amellett, hogy nagyon rosszul voltam, agresszív is, hogy basszus csak én szenvedek… hihetetlen.. csak én vagyok russzul? Na ne..elkezdtem erőtlenségemben, kiabálni, hogy mi ez a ‘cucc’ amit kaptunk? Valami méreg? Teljesen kikeltem magamból, amúgy is erős akaratú vagyok, de amit józan ésszel nem mondanék, hát azt most mondtam, de közben szégyeltem is magam.

Még mindig nagyon rosszul voltam, egész testem remegett, tél volt, de a hideg vizes borogatás kellett a nyakamra, és a friss levegőre vágytam.. leguggoltam, mert annyira bizonytalannak éreztem magam.. annyira ciki volt az egész, hogy mit szenvedek, barátnőm meg nem.

Mondtam barátnőmnek hogy hívjon mentőt, teljesen komolyan gondoltam, mert 120%os voltam benne, hogy mindjárt agyvérzést kapok, vagy megáll a szívem. A véget éreztem, de komolyan! Tudom, nehéz elhinnie annak, aki ezt még nem élte át. Mondtam barátnőmnek, hogy basszus tuti meghalok, persze remegő hanggal, halkan, akadozott szavakkal! Ő meg:dehogyis, miről beszélsz? …

Odajött a pasi akitől vettük, és mondta hogy igyak sok sok ásvágyvízet…na vetettem is 2 fél literest. Azt kint a levegőn mind megittam, de nem mertem bemenni, mert féltem az emberektől, és a hangos zenétől, meg a bezásrtságtól.

Fél órát még kint voltunk, aztán éreztem, hogy mostmár sikerülhet bemennem, és utánna 1000szer jobban éreztem magam mint barátnőm. Elmúlt a pánikom, és gondolom, a sok víz segített,..vagy mittomén..

Tehát a buli vége nagyon jó lett, mert végig élveztem a tekhno zenét, de SOHA TÖBBET NEM NYÚLOK ILYEN SZEREKHEZ.!

Nincs értelme, nem ér, annyit hogy én ennyire rosszul legyek tőle. Azóta vannak pánik rohamjaim…a party után egy héttel, kezdődtek, ezek hogy buszon, emberek között halálfélelmeim voltak.

Volt pár hónap kihagyása ennek, akkor mentem mindennel, semmi baj nem volt, de mostanában megint felerősödött, mivel eddig magamban letudtam, most nem nagyon megy.. Most már attól is félek, nehogy megőrüljek emberek előtt.. nehogy elájujjak,…és minden embert olyan fenyegetőnek érzek. Ez nagyon rossz, hisz ezért, pl szomszédjaimmail is alig merek beszélni, mert folyamatosan attól félek hogy kinevetnek az emberek… ezért sok embert nem szeretek, de szeretném szeretni, elfogadni őket, de nagyon nehezemre megy.. agresszív leszek tőlük.. kettős érzés ez, hisz amellett, hogy félek az emberektől, haragszom és én is agresszívebbnek érezem magam, pedig csak magamra haragudhatok, hogy azon az éjszakán kipróbáltam a tiltott dolgot.

Remélem senki nem nyúl ezekhez a szerekhez! Tessék itt vagyok én, lehet örök életemet megbélyegeztem vele!

 

 

#2313 KBalazs hozzászólása: 2010.08.09. 23:35

Sziasztok!

Balázs vagyok.21 éves srác.Mondjuk azt,hogy olyan pánikbeteg,aki már meggyógyult,de időnként vannak még kisebb szorongásai.

Nem ajánlom senkinek az idegrendszerre ható gyógyszereket,nyugtatókat illetve a kedélyjavítókat,antidepresszánsokat…Egyrészt,mert hozzászoksz,másrészt a millió mellékhgatásuk miatt.

Én ezen nézetemből adódóan addig kerestem,míg találtam.

a neve:MOKSA ELIXÍR…………..egy homeopátíás elven működő CSODASZER,ami több ezer-10ezer embernek bizonyított az országban,ez egy magyar újdonság.Volt szerencsém személyesen is megismerni a drága feltalálókat….de nem is húzom a szót,ezt nézzétek meg: http://agykontroll.hu/videok

nem kamu…egyébként minden ilyen fórumra csak azért regisztrálok,hogy drága testvéreimnek segítsek,akik kilátástalanok,nekem is voltak iszonyatos élményeim a pánikbetegséggel kapcsolatban….

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close