Mivel lehet megszüntetni ezt a betegséget???

Téma címkék:
2010.08.05. 19:01

Sziasztok. Petu vagyok 20éves. Hát hol is kezdjem…elösször írok ilyen oldalra…nekem 3 éve kezdődött ez a pánikbetegségem és nagyon szenvedek miatta. Már sok mindent kipróbáltam. Nyugtatókat stb…nekem az segít ha zenét hallgatok és arra koncentrálok, de ez így nem mehet örökre. Ki akarok ebből gyógyulni valahogy. Rám általában kocsiban jön rám vagy néha amikor elkell mennem valahova huzamosabb ideig. Nagyon leplezem, mert nem akarok itthon begubózni, de nagyon rossz.

#2408 Rich hozzászólása: 2013.07.22. 11:05

Sziasztok! 29 éves lány vagyok. nekem már 7 hónapja kezdődött volt elötte egy szívritmus zavarom onnantól kezdve pánikbeteg vagyok.  Petu! nem elég a zene ,nagyon fontos a vitami az az minnden ami zöld reggelire és estére. a légzés gyakorlat az sem minndegy hogy csinálod ez egy 5 perces gyakorlat orron 5 mp -ig beszívod és 10 mp-ig kifújod bárhol tudod alkalmazni csak gyakorolni kell. napont 30 perc mozgás ami nagyon fontos. és mikor utazól erőfeszitést kell kifejtened gondoj egy pillangóra és ne hagyd hogy felszáljon! ez az elmédet egy szintbe tartsa és nem engedi hogy kalandoz rosz dolgokon ezt is gyakorolni kell és egyszer csak egyszre halványabb lesz aztán eltünik de örökre gyógyszerek nélkül!!! küzdjünk együtt….

#2407 Diamond21 hozzászólása: 2010.08.14. 14:04

Szia!Én is erre az agykontrollra gondoltam, a koncentráció és más egyéb alatt nekem hál istennek már enyhülnek a tüneteim!Tényleg hasznos  kipróbálni!

#2406 KBalazs hozzászólása: 2010.08.09. 23:34

Sziasztok!

Balázs vagyok.21 éves srác.Mondjuk azt,hogy olyan pánikbeteg,aki már meggyógyult,de időnként vannak még kisebb szorongásai.

Nem ajánlom senkinek az idegrendszerre ható gyógyszereket,nyugtatókat illetve a kedélyjavítókat,antidepresszánsokat…Egyrészt,mert hozzászoksz,másrészt a millió mellékhgatásuk miatt.

Én ezen nézetemből adódóan addig kerestem,míg találtam.

a neve:MOKSA ELIXÍR…………..egy homeopátíás elven működő CSODASZER,ami több ezer-10ezer embernek bizonyított az országban,ez egy magyar újdonság.Volt szerencsém személyesen is megismerni a drága feltalálókat….de nem is húzom a szót,ezt nézzétek meg: http://agykontroll.hu/videok

nem kamu…egyébként minden ilyen fórumra csak azért regisztrálok,hogy drága testvéreimnek segítsek,akik kilátástalanok,nekem is voltak iszonyatos élményeim a pánikbetegséggel kapcsolatban….

#2405 Petu hozzászólása: 2010.08.06. 12:02

nagyon köszönöm nektek!:)Tényleg nagyon hasznos tanácsokat kaptam amiket meg is fogok fogadni!

#2404 leszekvalaki hozzászólása: 2010.08.06. 08:06

Nap-Kör Mentálhigiénés Alapítvány

http://www.nap-kor.hu/ujhonlap/cimlap.html

Tündérhegyi Pszichoterápiás Osztály

http://www.tunderhegy.hu/

Autogén tréning!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bárhol, ahol elérhető

Gyógyszer (csak ha már semmi más nem használ, ehhez meg Pszichiáter)

#2403 Diamond21 hozzászólása: 2010.08.06. 00:22

Szia!Én 21 éves srác vagyok és nekem is teljesen ugyan ezek a tüneteim, és még hozzá úgy érzem járás közben mintha ingoványos talajon járnék és besüppedne a talaj!Sokszor nem tudok megmaradni még egy ültő helyemben sem h ne szédülnék!De azt hiszem én megtaláltam a megfejtést vagyis még csak próbálgatom!Próbálj vissza emlékezni hogy ez mikor indult el, hogy történt-e valami az idő tájt amikor el kezdted érezni?Pl nállam azért volt ez a szédülés mert már beleszédültem a sok tanulásba meg annak h mindenkinek megfeleljek, és próbáld meg magadat megnyugtatni akármi is volt az, h már nem kell ezt csinálni már elmúlt, már nem kell h lekössön ez a baj!Egyszerűen felejtsd el és koncentrálj az életre, egyszer majd azon veszed észre magad h már nincs is!De a nyugtatót nem ajánlom egyátalán, attól csak még rosszabb lesz!És amikor pihensz mindig gondolj arra h mikor felkelsz már sokkal jobban leszel, és nem lesz semmi bajod, lehet h nem így lesz, de egy idő után berögződik és télleg jobban leszel! Márk

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close