Egyszer fent, egyszer lent….

Téma címkék:
2010.08.06. 17:57

Kedves Sorstársak!

 

2004 óta küzdök a pánikkal. Ez az utálatos dolog a repüléstől való félelmemmel kezdődött, majd az engem ért sorscsapásokkal (testvérem halála, családi feszültségek) egyre erősödött. Tavaly augusztusban teljesen kikészültem, iszonyatosan éreztem magam, eldöntöttem, nem mehet tovább, elmentem a pszichológushoz. Abszolút nem bántam meg, egy nagyon rendes orvost találtam, aki azonnal megnyugtatott.

Szerinte jól tettem, hogy hozzá fordultam, és javaslom ezt mindenkinek, mert a pánik nem egy olyan dolog, ami csak úgy elmúlik. Úgy gondolja, hogy nem betegség, hanem egy állapot.

 

Egy éve szedek Prozacot, feszültségoldónak Clonazepam-ot, egész jól bejönnek. Ha problémáim vannak a férjemmel, pánikolok, ha egyedül kell elmennem valahová, szintén. Reggel úgy viszem oviba a kisfiamat, hogy automatikusan veszem be a gyógyszert.

 

Sokáig nem volt baj a gyógyszer mellett, de most megint rosszabbul érzem magam. Úgy hallottam, létezik diéta is segítség gyanánt, a részleteit most próbálom kideríteni. Plusz megfogadtam, hogy jógázni fogok.

 

Reggelente úgy érzem, megint elkezdődött egy nap, ami teljesen felesleges…

 

De majd csak jobb lesz, nem igaz?

#2413 Ikszypszilon hozzászólása: 2010.09.04. 14:34

Szia Klau !

Igaz.

Jobban és jobban leszünk…

Minden jót kívánok Neked és a Kisfiadnak :)

Üdvözlettel,

XY

#2412 Octane hozzászólása: 2010.08.14. 02:01

Klau a megoldás a megértő társban -társaságban van szerintem!!!hidd el probáltam mindent és csak megértésre vágyok mert azt eddig senkitől sem kaptam:( ezzel kapcsolatban!!!

irj rám nyugodtan bármikor—ismerkedjünk ha van kedved–

breaktheprison@freemail.hu

#2411 KBalazs hozzászólása: 2010.08.09. 23:34

Sziasztok!

Balázs vagyok.21 éves srác.Mondjuk azt,hogy olyan pánikbeteg,aki már meggyógyult,de időnként vannak még kisebb szorongásai.

Nem ajánlom senkinek az idegrendszerre ható gyógyszereket,nyugtatókat illetve a kedélyjavítókat,antidepresszánsokat…Egyrészt,mert hozzászoksz,másrészt a millió mellékhgatásuk miatt.

Én ezen nézetemből adódóan addig kerestem,míg találtam.

a neve:MOKSA ELIXÍR…………..egy homeopátíás elven működő CSODASZER,ami több ezer-10ezer embernek bizonyított az országban,ez egy magyar újdonság.Volt szerencsém személyesen is megismerni a drága feltalálókat….de nem is húzom a szót,ezt nézzétek meg: http://agykontroll.hu/videok

nem kamu…egyébként minden ilyen fórumra csak azért regisztrálok,hogy drága testvéreimnek segítsek,akik kilátástalanok,nekem is voltak iszonyatos élményeim a pánikbetegséggel kapcsolatban….

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close