Húzzák az időt, hogy még többet szenvedhessek.

Téma címkék:
2010.08.13. 12:40

Én: ..-…../…./…. 2010. 04. ..- napján benyújtott rendszeres szociális járadékra a továbbiakban is igényt tartok, melyet a Nyugdíjbiztosítási Jogorvoslati Igazgatóság elsőfokon, illetve fellebbezésemet is jogosan elutasított.

Döntésem: 30 napon belül - a lakóhelyem szerint illetékes munkaügyi bírósághoz fordulok, mert egészségkárosodásom 40 % -os SAJNOS, és jogosult vagyok, hogy rendszeres szociális járulékot kapjak…..

Elsőfokon benyújtott kérelmemet és fellebbezésemet jogosan elutasították, ugyanis egészségkárosodásom pontos időpontjának meghatározása, nem felel meg a valóságnak.

2008. 08. ..- az utolsó elfogadott szolgálati időm vége, de szakorvosom a 2007-es munkahelyemet jelőlte meg, így nem igaz, hogy kérelmemet a jogszabálynak nem megfelelően, 24 hónapon belűl nem nyújtottam be.

Mindezeket igazolni tudom.

Ezenkívűl SAJNOS rehabilitálhatatlan vagyok ill. azon személy ki nem rendelkezik rendszeres pénzellátásban, jövedelemkiegészítésben, átmeneti jövedelmikiegészítésben, átmeneti járadékban, bányász nem vagyok, keresőtevékenységet nem folytatok, stb….

Ez a kiadványom.

Olvassátok a történetem sok szeretettel ! ; szakorvosom még nem tudta letörni a kreatívitásom.

2010.08. 13.

..-…../…./….

 

 

 

 

#2539 Ikszypszilon hozzászólása: 2011.01.14. 09:25

Beadtam a kérvényemet a munkaügyi bírósághoz. Azóta más orvosom van szerencsémre, és annyi történt: kaptam egy levélkét, hogy 2003-ban ahol dolgoztam cégnél, TB tartozása van felém. Mivel eltelt azóta 7 év, a járandóságomat kamatostul megkaptam. Érdekes, hogy épp a nevemet dobta ki a gép. Nem tudom, van – ehhez köze a munkaügyi bíróságnak :O ?

Igazán nem ragadok le a témán, csak megragadtam az alkalmat,

hogy leírjam, mi a pálya. Nem a deffiníciójára gondoltam :)

Valaki tudna azért segíteni, ezzel a témával kapcsolatosan ?

Előre is köszönöm szépen !

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close