Valami majd lesz

Téma címkék:
2010.08.15. 07:03

Sosem tanulok a hibáimból. Tudom, hogy baj lesz, még is megteszem. Tudom, hogy rossz vége lesz, és hogy fájdalmat okozok a környezetemnek, még is mindig elkövetem ugyan azt a hibárt. Nem öngyilkosságról beszélek.
Felelőtlen vagyok… bár fitatal, 21 éves, még is, többet várok el magamtól.

Tényleg igaza lehetett a tegnapi szakorvosnak? Azt gondolom, hogy egy fital, egészséges lány, menjen el a barátnőivel bulizgatni, szórakozni, és igyanak alkoholt, persze mértékkel… nincs ebben szerintem semmi gond, ha hétvégén így kikapcsolódnak, megtartják a határokat…

Most a keresztlányom elvitte az exanyós a hévégére, így tesóm is kikapcsolódni vágyott.Előtte vagy 6 szor lemondtam egy emberrel való találkozásom, mert hol egyedül akartam lenni, hol nem…

Végülis láttam tesómnak mennyire van kedve kicsit biliárdozni, hát rávettem magam, hisz ritkán tud elmenni a gyerek miatt. Ide a helyi kocsmába mentünk át. Sok öreg bácsika, meg vendégmunkások piálgatnak, de van egy jó kis biliárdasztal. Természetesen tesom boros kolát kért… nekem meg áfutott az agyamon, hogy bevtettem ma már vagy 10 frontint, meg a lamolepet, de hát nincs önkontroll, lehúzok egy jégert… mi bajom lehet, nem? Felfogással… felelőtlenűl. De hát csak magam teszem tönkre gondolattal… midngi ezt csinűlom, gyógyszerre iszom. Múlt hét pénteken piáltam utoljára, szóval alkoholista biztos nem vagyok…

Szóval az kör jagerből lett még jó pár jager… szerencse, hogy csak 4en voltunk a kocsmában, a pultossal együtt, így most sikerül nem lejáratnom magam sok ember előtt. Ment a sírás, bőgés, az elgem van az életből a szokásos…Végülis felhívtam GY-t, akivel találkoztam volna, csak hol volt kedvem, hol nem… jött is, azonnal, tudta, hogy gyógyszerre ittam,és készen vagyok, ez kb éjfélkörül lehetett. Hazajöttünk, tesóm mint a keresztlányom,megfürdetett. Majd Gy elaltatott. Reggel várt egy levél, hogy szép vagyok mikor alszom, és hogy bármikor számíthatok rá…

Meg várt a bűntudat. Kb 7 kor kipatattak a szemeim. És a szokásos, úristen ez már megint minek kellett? Miért nem tudom magam kontrolállni, és miért kell innom gyógyszerre? MIÉRT vagyok ennyire felelőtlen… megint a harc belül, hogy te mekkora fasz vagy. Ha igazán gyógyulni akarsz, miért csinálsz ilyeneket? Nem tudom.

Fájdalmat okozok mindenkinekmagam körül… aggódnak értem, féltenek, tesómnak meg van a saját élete, és még engem is támogatnia kell.

Pedig én nem ilyen voltam. Mindig harcoltam. Szar gyerekkorom volt, és sokat küzdöttem, de mindig talpra álltam… de most nem megy. Most fekszem a padlón, rendszertelenűl dobalom magamba a frontint. Pedig tudtában vagyok azzal, hogy ez így nem jó… még is, rombolom saját magam,.

Pedig mennyi tervem volt. Mennyi minden jót akartam, mindig áttörtem a falat, az akadályokat. De most már nem… már nem is akarom. Gyenge lettem. Feladtam. Csalódtam magamban. Győzött a rossszabik felem.

Persze, adjuk a biztatást egymásnak, hogy küzdj, ne add fel… jól esik, és nem akarok ezzel megbántani senkit, de nálam ez már semmit nem ér.

Most már csak egy dolgot akarok. Megszűnni, nem létezni, elhagyni mindent, és mindenkit.

 

#2607 Ikszypszilon hozzászólása: 2010.08.17. 16:24

Tudnék írni a pszichiátrián folyó molesztálásokról.

De nem fogok !

#2606 Ikszypszilon hozzászólása: 2010.08.17. 16:16

Csarasz, Te tudsz angolul is beszélni. etc az stb ?

Nem rágódik az ember a múlton, csak emlékezik az agyunk.

Hogyis mondják, működő, dolgozó memória angolul?

Bár a jelen most van, a jövő még nincs, csak a most van.

Mégis azt vallom, hogy a jövő a múltra épül és ha az agyunk bizonyos tudat alatti részén tárolva vannak traumák, akkor ezek okoznak boldogtalan borderline zavart, pánikbetegséget, stresszt, szorongást, depressziót, ami miatt már teljesen elmagányosodik, elszigetelődik a környezetétől az ember, dolgozni nem tud.

A kórház valamilyen szinten egy biztos pont. Ott van segítség, ha jön a roham, ill., kül. foglalkozásokat tartanak. Zene, tánc, relax, torna, személyiség fejlesztő therápia. Azonban a pszichodráma, mely megélt traumák újraátélése, eljátszása bizonyos esetekben jó, bizonyos esetekben, nem. Jó, mert valami érzést vállt ki, nevezzük katarzisnak, ezzel tisztul a tudatalattinkból, néhány kellemetlen trauma. Hogy mit kelett volna tenni abban a bizonyos traumában. …

Nem traumatológiáról írok :)

Viszont, megis őrjítheti az embert, ha a nem jó szaki vezeti le.

 Pl. eredménye lehet, hogy apád, anyád a hibás, és hagyd el a partnered, mert nem való hozzád. Utána pedig oldja meg, mindenki egyedül a problémáját, mert se apja, se anyja, se párja.  Tehát a beteget a család ellen fordítja. Ez durva. Egy-egy ilyen pszichodrámánál, nem ártana, ha esetleg a család is ott lenne. Nem begyógyszerezve működne, ami drog. Drognak nevezem, ha egy menthálhiigénés emberke, kinek csak lelki bajai vannak, arra kap mondjuk 6 mg Rivotrilt, altatót, és azért, mert szeret fürdeni, takarítani be van állítva, hogy kényszeres pótcselekvést csinál, és erre szintén kap napi 3x egy nemtudom milyen tablettát. Az egyik kórház nyomja a pirulát, a másik elveszi. Vác, volt BM, és Honvéd kórházról írtam. Is.

 

#2605 csarasz hozzászólása: 2010.08.17. 15:41

én is borderline vagyok. ergo nem kell fikázni. ami a szívemen az a számon, nekem ez a bajom sokszor. most miért baj az, hogy leírom amit gondolk, s én miképp látom a helyzetet? hát érted, ha én is mindig azon kesergnék, hogy mit meg hol basztam el, meg milyen gyerrekkorom volt, akkor már rég felhúztam volna magam. ja, nekem is vannak szar időszakaim, s akkor szörnyű vagyok. kurvára elviselhetetlen mindenki számáre, pláne azokért a dolgokért amit teszek. de értitek, most állandóan ezen kéne rágódjak, így is túl sokat foglalkozok magammal, értelmesebb dolgok helyett. de én akkor is úgy vélem, hogy tisztában vagy te a dolgaiddal, tudod mi a fasz árt neked, mi nem etc. ezzel én is így vagyok, kurvára, tisztában vagyok vele, nekem is voltak súlyos alkohol- és drogproblémáim. én is polytoxikomán vagyok. szerncsére jelenleg tünetmentes. de én mindíg felfogtam, hogy ez árt nekem, s mikor már nagyon teli voltam, akkor leálltam, most ez tart már eg ideje…

én is mentem volna thalassa-ba, engem se vettek fel, a dühkitörések, ja. pécsváradon egy hétig bírtam. csernus se tudott velem mit baszni. a zártosztályról is megléptem. stb. engem is tolttak gyeerkkoromban gyógyszerekkel, hogy nyugodjak le végre, s mit értek el? lófaszt. kb. annyi, hogy sokmindenre nem emlékszem, olyanokra, amik fontosak lehetnének, ja. hogyha a tegnapi kommentemen megütköztél, akkor az nyílván betalált, de ez is volt a célom, meg az, hogy gonolkodj el rajta!!!

nem vágom, sikerült-e? de nekem nagyon úgy tetszik, hogy hárítassz. s jött megint a gyerekkorom etc…

nyílván orvost kéne váltanod, meg gyógyszert is. elfogadni a valóságot, nem torzítani a saját szájad íze szerint! mert az kinek jó, neked? s a  környezeteddel mi lesz? a társadalom? felelősséggel kell ezekre gondolni, bármilyen nehezedre esik is, s nem az egyéni célokat, s magadat kell minden elé helyezni, akkor talán könnyebb lesz. némi empátiát gyakorolni, hogy érezd másoknak milyen az amikor dühöngsz. ennyi

#2604 Rulett hozzászólása: 2010.08.17. 13:44

jah. sirok, nevetek, vagy egyszerre sirok és nevetek :D kurva jo ézrés………..

#2603 holy77 hozzászólása: 2010.08.17. 13:09

sziasztok!

Kacagok és sírok néha :) ahogy olvasok….  tudjátok milyen szar érzés?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

#2602 Rulett hozzászólása: 2010.08.17. 09:33

most vagyok a 7 éves periódusomnál, vagy mi. most jöttem a thalasa házból. sokkal jobb fejek voltak mint a tündérhegyisek. majd csütörtökön kell betelefonalnom hogy felvesznek e vagy sem. de ezekre a dühkitörésekre nagyon érzékenyek. egy pszichiáer és egy pszihologussal dumaltam. röhögve kérdeztem, ha nem vesznek fel, a dühkitörések miatt akkor a következő állomás a diliház? mire a pszichologus csak bologatott. azt már nem fogom bevállalni. magasrol szarok mar az egeszre. diagnosztizalnak állandoan borderlinal, ami dühkitörésekkel is jár, olyan helyre küldenek, ahol borderlinosokat kezelnek, akkor miért vannak fenakadva a dühkitöréseken? orvostudomány. ennyi. diliházba meg nem megyek, mert nem vagyok odavaló. nah mindegy, majd csütörtökön kiderül h felvesznek e.

#2601 Ikszypszilon hozzászólása: 2010.08.17. 08:29

Sziasztok ! A pszichológusnak kellene jobban elgondolkodnia, és mivel tisztába van Rulett diagnózisával, pontosan tudja, hogy egy ilyen személy, sötét, borulátó, bizalmatlan és hárítások jellemzik. A pszichológus tanuljon több türelmet, gondolkozzon!

 

#2600 krisztina hozzászólása: 2010.08.17. 07:30

Hú, kaptál nagy virtuális pofont, ne haragudj rá!!!!!!!! Rulett! Bár ez laikus elképzelés, de mivel a szervezetünk 7 évente kicserélődik a sejtek szintjén, ha jól bánsz magaddal, lehet a legrosszabb esetben is 7 év múlva helyrejössz. Amit ezek a dolgok tettek a buksiddal, majd kitisztúlnak. Regenerálódsz, addig meg perzselődsz a pugatóriumban. Fogd fel így, a tisztító tűzön mész keresztül. Addig járjál a szakrendelésekre és hagyd, hogy a maguk módján próbáljanak neked segíteni. Amikor az előző pszichológusomhoz jártam, ő egy beszélgetős típus volt és azon vettem észre magam, hogy állndóan ellenkezek vele, azonnal, mindenféle latolgtás nélkül. Volt, hogy még végig se hallgattam amit mond, már a szavába vágtam a mondat közepén, hogy deeeee, nem , mert izéééé. Aztán azt mondtam magamnak, bár imádom őt, de nem tud rajtam segíteni és nem mentem már hozzá többet. Azután teltek- múltak az évek és mindig eszembe jutottak a szavai, hát beláttam jobb lett volna ha csendben maradok és hagyok teret az agyamban az érveinek. Ma úgy gondolom a depi egyik része volt ez a beteges ellenkezés. Gondolkozz! Sziasztok!

#2599 Ikszypszilon hozzászólása: 2010.08.16. 22:29

Boldog vagyok Rulett.
de nem attól, hogy csarasz mit csinál…és mit nem…
és igen én is a Te tükröd vagyok és Te is az enyém…
nem is értem igazàn még, hogy miért kaptuk egymást az égtől….
Nekem semmi ártó szándékom veled szemben !
Csarasz, legnagyobb ellesége sajátmaga és több tagnál van így …. a gondolataitól nem tudjuk megvédeni…

Megírtad, hogy mi a problámád…:( Sajnálom.
ha Ő ezt még most sem érti, akkor nem tudom hogyan magyaràznád el ezt jobban!
Az, hogy Ő  félre értésekben él Veled szemben, azt már tudom.
Szerintem neki az lehet a baja, hogy az igazságot mondtad ki…és nem nyalsz.
De tudod “Nyalni csak úgy lehet ha élvezzuk az izeket”. :)

Csarasz, akkor legkozelebb ne arról irj, hogy mi a “nem “stylod” hanem arról ami a Te “stylod”! 
Nyugodtan irj szabad vagy!!!….

Rulett és én próbalom követni az eszmefuttatásaid.
…. és én is írok….

#2598 Rulett hozzászólása: 2010.08.16. 21:34

e is valami gyerekkori faszságot irtal egy történeedbe…aztan mos ezzel jössz. de kurva nagy segítség ez a forum, egy nagy szarsag. támadni mindig könnyű. te minek vagy itt? szidni, gyogyulni? borderline? vagy csak hogy mást bántsd? faszfej

#2597 Rulett hozzászólása: 2010.08.16. 21:32

1. velem nem foglalkozik senki

2. ez egy kibaszott forum ahol ilyeneket meglehe osztani

3.e kurvara nem tudod milyen gyerekorom volt, és miket éltem át.

4.ajó édes anyáddal beszélj így te köcsög

5. ha nem tetszik ami irok, ne kommentalj

6. bazdmeg, jo kiirni. ez ennyire fáj neked?

7. nem érted ez miről szól, akkor meg mi a faszt pofázol

#2596 csarasz hozzászólása: 2010.08.16. 21:26

szerintem nem kéne szedned a frontint, meg a lamolepet se, mert úgy látszik nem használ… akkor meg mi a fasznak tolod magdba? faszság! s te is egy idióta vagy, ha nem veszed észre… szerintem!!!  nyilván tudod mit csinálsz, hiszen nem tennéd. jól is van az úgy, hogy veled foglalkozik mindenki, mi??? nagyon is. szerintem ezen kéne gondolkonod! mit miért csinálsz? ha szeded a gyógyszert, akkor azt azért szeded, hogy meggyógyulj, vagy enyhítsd a tüneteket. ha iszol, akkor nyilván azért iszol, hogy berúgj. csak itt jön a bibi, akettő kurvára nem megy együtt, s ezt nyilván te is tudod, persze, hogyne tudnád, hisz azért csinálod. ha nem lennél tudatában, akkor nem csinálnád. utánna meg itt, meg ott sajnáltatod magad, meg magadat is sajnálod, hogy szegény én, hogy lehettem ekkora balfácán, túrót a fülembe, hogy már megint kiment a fejemből, a két szer milyen kombót alkot…

ja, nem akarsz létezni! akkor ismered az eljárást!!! a kis kombódat toljad befele szépen, azt csá. ne sajnáltasd itt magad bazdmeg, mert ez szánalmas szerintem!!! kurvára de nagyon!!!   rajtad áll a választás, vagy szeded továbbra is minden hatás nélkül a szarodat, vagy íratsz másik szart, ami ennyire sem használ, vagy ott a pakliban az is, hogy na majd az azt télleg, vagy mész a picsába, ja!!!

ennyi. nem tudlak sajnálni, magadnak keresed a bajt, s ne gyere a szar gyerekkorrom volt maszlaggal, mert ha véletlen savanyú a tej, nem mindenki buzi, hogy beszopja!!!!!!

#2595 krisztina hozzászólása: 2010.08.16. 14:17

Sziasztok! kicsit még én is hozzáfűznék, mi akik itt most párbeszédet kezdtünk, sok különböző ok miatt, egy valamiben közös nevezőn vagyunk: szenvedünk! Ma a férjem megint piál és ilyenkor viszolygok, a szagától, a hangjától, a tekintetétől, a témáitól amikkel traktál, ugyanakkor meg ha józan ezt elfelejtem és tovább szeretem, ha éppen nem gorombáskodik józanul is. Azt vettem észre, hogy a kereskedelmi csatornák felerősítik ezeket a gondjaimat. Ha pszichológus lennék, megtiltanám a kereskedelmi csatornák nézését a gyógyulni akaróknak. Annyira fals, hazug, kártékonyan manipulatív, tulságosan sok minden benne. Főleg a hazai készítésű sorozatokban látok teljesen nyilvánvalóan tettenérhető ártószándékot. Pszichológiailag például egy serdülő szereplőnek a megformált szerepe példaértékű lehet a korosztálya számára és mit ad isten, undokoskodás, nagyképűsködés, önelégült primitív szövegek alkotják a szerepeit. Aki ezt mind átvesz tőle és igy kezd el viselkedni egyenes úton van a magány és a depi felé, már egészen fiatalon. Meg nem is olyan régen az volt valamekyik ilyen kis fiatl szövegében, hogy nem lell elmondani semmit sem a szüleinek, meg egyáltalán az érzésekről se jó beszélnie. Hát könyörgöm , a titkolózás is elválaszt embertársainktól és attól  a lehetőségtől, hogy valaki segíthessen egyáltalán ha baj van, vagy nyomaszt valami. Magára marad a fiatal sok sok kérdéssel az életről és ha nincs akivel megbeszélje, vakvágányra fut az élete. A másik amit nagyon utálok ezekben a sorozatokban az az állandó agresszív kiabálás, letolás, kioktatás, ideges hepciás szerepek. Ezt már elneveztem (halivúdi) katarzisnak, ennyi telik tőlök… A szülőknek meg ez a példaértékű szereposztás szintén azt célozza, hogy a gyerekeikkel ne tudjanak szótérteni. Legyen csak minnél több családi galiba. A pszichológusom meg közben a nyárra azt a jótanácsot adta útravalóul, hogy az érzéseimről és azokról a dolgokról, amik bántanak és kellemetlenek nekem, az adott szituációban beszéljek, kedvesen, tárgyilagosan, semleges hozzáállással, soha ne vádaskodjak, mert az ellenállást kelt. Így lehetőségem van azonnal túllépni a problémákon és nem fognak tovább nyomasztani. Ez egy kommunikációs módszer, nehéz leírni, meg ott gyakoroltatta is velem a rendelésen. Ezt igazából át kell élni, személlyesen. Ha mentek pszichológushoz ezt hozzátok szóba! Amúgy még hozzá tenném a sorozatokról szóló részhez, hogy a készítők azzal mentegetőznek és magyarázzák körbe azt amit művelnek a nézőkkel, hogy de erre van igény és ezek a jelenetek levezetik a feszűltségeket. Jó mi? Vérzik a szívem értetek!

#2594 Ikszypszilon hozzászólása: 2010.08.16. 07:38

Jui, azt  is tudom, hogy pl. a sebész ki felvágja műtét közben az ember hasát, vagy a traumatológus, aki érzéstelenítés nélkül drasztikusan lábbal visszaállít pl. egy törött vállat, mindezt fájdalommal éljük át, és kurvára szídjuk, de jót akar és meggyógyít !!!

Hy :)

#2593 Ikszypszilon hozzászólása: 2010.08.16. 07:17

Sziasztok !

Kedves holy…Most olvasom, bocs. Látom éjjel sokáig fentmaradtál. Ez nem baj, csak úgy írtam. Valóban nem láttam jól a soraid közé és valóban tőlem mint kívülállótól ne is várjatok gyógyulást. Örülök azonban, hogy írtál, de cseppet sem hatnak meg soraid az elmozdulásról. Nevezhezjük ezt változásnak, vagy akár ” pofonnak”.

Rulett és én is “cimke”-ként megjelőltük a borderline személyiség zavart. Én ezutóbbit, nem csak megjelőltem, hanem valóban ebben a súlyos személyiség zavarban, kevert szorongásos depresszióban, agorofóbiában és pánikbetegségben szenvedek. Írtam róla egy ” történetet ” , miszerint ezutóbbiak állapotok. Valaki okos megjegyzést fűzött, hogy minden állapot megváltoztatható. Ehhez gratulálok ! S, bár a gyomromból nehezen oldódik a görcs, leírom mit szeretnél hallani., de megjegyzem én nem hiszek benne, hisz mint említettem ok nélkül félek, remegek, mellkasomban nehézséget érzek, stb. Hagyjuk.

 

Pofon, vagy nehézség. Íme letőrhet, de megis erősíthet. Növekedjünk a probléma fölé és le is győztük ! Meg kell próbálni az életben valamit megváltoztatni, a változás kimozdít a kényelmi zónánkból. A változást öntudatos munkával tetszés szerint pozitív irányba terelhetjük. Az élet folytonos változás és átalakulás.

ÉLETIDEÁLUNK ENNEK KÖVETKEZTÉBEN CSAK OLYASMI LEHET, AMI AZ ÖRÖMET ÉS A FÁJDALMAT SZÁMÍTÁSBA VESZI.

 Ez olyan mint egy ciklus. Az éjszaka és nappal, apály és dagály, akció és reakció ellentétek szabályos változásán alapul.

Az ÖNBIZALOM és a SZERETET az emberben, ami a Napnak fénye, a világossága.

Te Rulett :) !

 ” Nagy és erős akarok lenni minden munkámban, gondolatomban és érzéseimben, mert Te, Uram a tökéletességre teremtettél engem ” -ha ezt a fohászt teljes átérzéssel minél gyakrabban elmondod, a siker útjára léptél. ” Történjék a Te hited szerint ” . szól az ige. A hit lelkierő. Minél nagyobb a a hiteted, annál többet tudsz cselekedni.

Számomra a fentiek blabla szövegek. Mert beteg vagyok. Vagyis ” Csak állapotban vagyok” Ezutóbbit az ellenségemnek sem kívánnám. Rulett sem.

Amit elfogadok, hogy minden válság változást okoz.  Válság, változás, változtatás mind ugyanazok. És ha egészségesek akarunk maradni, nem szabad megengednünk, hogy bánat , keserűség vagy félelem megbetegítsen minket. Mocskos egy Világ van.

Ezekből egy borderline személyiség, kevert szorongásos depressziós egyén, pánikbeteg, agorofóbiás nem tud erőt meríteni. Mint abból sem, hogy még több pofon – mert bocs én szószerint arra gondoltam a szóval kapcsolatosan, hogy – ” Rulett térj észhez, változtass Magadon. 

Viszont légy Rulett meggyőződve arról 100 %, hogy a földi javakból Neked is kijut.

Te is holy, de ne úgy, hogy másokat megrövidítessz, hanem úgy, hogy koncentrált akarattal jó és szorgalmas munkát végzzél.

Ezt vedd dícséretnek, nem cinikusan írtam, egyetértek a hsz-el. Nekem sajnos nem megy, sem amit ide írtam, sem amit Te írtál.

Sajnálom. 

Nézd meg, ha még nem nézted meg itt a videókat, amiben mi szenvedünk.

Rulett, Neked pedig mondtam és mondom, hogy ne velem, hanem pozitív emberkékkel beszélgessél.

 

 

#2592 holy77 hozzászólása: 2010.08.15. 22:07

:) :) :)

kedves Xy!

:) “nem vágnám a szép arcát pofon”   :)

..ezt kár volt szerintem:)  lehet csak hőbörgök magamban,hogy lehurrogsz:)

a csudát:)   nem hőbörgök:) …..ha te nem látsz mögé annak mit “beburkoltam”….akkor mit várjunk..várhatunk…a kívülállóktól?  :)

…és tudod miről beszélek,beszéltem.:)  csodálatos,és szép dolog a mérhetetlen szeretet…… a bíztatás….de néha vagy talán sok helyzetben…ezektől sokkal,de sokkal…többet ér egy rádöbbentés,egy pofon,érsd képletesen..ha úgy jobb :)……

ahol olyan probléma van…hogy csak a segíteni akarást…csak a törődést…..a jó szót,aggódást,bíztatást kapod…..melletted állnak,nem dobnak el….SZERETETET kapsz…..folyamatosan….és benned van a felismerés képessége is…amivel Rulett is rendelkezik…..és mégse történik…mindezek ellenére sem változás…hosszú időn át….akkor igen..igenis elkell mozdulni valamerre…valami csak nem jó ebben a fene nagy megértésben,bíztatásban…..:)  nem általánosíthatok…mert hisz nem mindenki így éli meg…..van persze kinek ez kell ez a segítség..és segít is……hisz erre szomjazunk mindannyian……..

…valami drasztikus kell néha,valami..ami helyrebillent…

….pofon….

amit kapunk a szeretteinktől ,az élettől….

és ami miatt,rákényszeredünk arra,hogy nincs tovább….pont.itt egy vonal,ezt muszáj meghúznom,különben nincs tovább elveszem……..és nem akarok elveszett lenni….

…..én rákényszeredtem….és iszonyat későn….minden nap pokol…nem kín…csak maga a pokol……ettől óvnék mindenkit…..

és én nem tudok futásra bíztatni,imára,hitre,sportra..stb..re…ezek mind jók,mind helyesek…de nem ismerek senkit kinek írok…mit látom én az ő helyzetét..mire van lehetősége,huzalma…rulett sem hülye…ha nem lenne ez ami most van..tudná ő..hogy mi neki a jó…lehet..hogy épp balettozna…vagy sziklát mászna..tudja a fene….mi nem…ő tudja,tudná,és tudja most is……….egyszerűen..nem képes most ….és ez nagy különbség…..hiába minden….a kényszerhelyzet,és a hatalmas akarat szüli az igazi változásokat….itt…és azt hiszem mindenki ki hasonló helyzetben él…egyértelműen kijelenthető…nem az akarat hiánya a probléma…….hisz mindenki azt szajkózza,igen..megváltozom,igen ezt szeretném,így fogom…erős leszek..stb…..mindenki akarja……de akkor bassza meg a kisördög….a jó fenéért nem tesszük…… és ez maga a “betegség”….de utálom ezt a szót….

…hát..akkor várjunk a kényszerre…a kényszerhelyzetre….a pofonra..arra az igazi nagy pofonra…mert eljön….. előbb,vagy utóbb………csak sajnos általában……mindíg utóbb…..

 

:(  Rulett! ébresztő!  :)      és én se ütném meg a szép arcodat:) :)…remélem te mögé láttál……..bízakodom benne…..mert,ha te se…..:( nem lesz képem írni ide többé…mit gondolhatnak rólam….:)

pussz

#2591 krisztina hozzászólása: 2010.08.15. 21:17

Szia Rulett! Rövid leszek, mert egy hatalmas mosogatás áll mögöttem és alaposan kifáradtam így 23 órára, de neked még muszály üzennem. Ha te azt állítod heti egyszer kell neked a ko. részagség, akkor nem lehet , hogy erre programoztad be magad? És előre várod is , holott elítéled és nem akarod. Kezdeti nekifutásnak hosszabbítsd a két ko. nap közötti időszakot, pár nappal majd egy héttel, és így tovább. Közben kerűld a kocsmát, meg a kísértésbe ejtő szitukat és arcokat. Menj el kocogni, akár frontinosan is, vagy ha túlságosan rossz neked a tágas szabad tér az utcán, egy konditeremben is megteheted ugyanezt. Szerintem ez a fóbiád miatt pont olyan frenetikus erővel fog rád hatni, mint ha kiütnéd magad.

#2590 Ikszypszilon hozzászólása: 2010.08.15. 18:21

Nem tudom, engem például nem veszélyeztet Rulett, így nem vágnám szép arcát pofon.

Ha viszont valóban önmagát vágdossa, ill. önmagára veszélyes, akkor is van számára segítség !!!

Valóban a psichoterápia és a MEGFELELŐ speciális hatású gyszer kell és

MEGA GIGA NAGY NAGY SZERETET !!!!

Osztom az észt. Bocs.

#2589 holy77 hozzászólása: 2010.08.15. 17:51

sziasztok!

sza Rulett!

…néha nincs olyan érzésed,hogy a fene egye meg….de jó lenne,ha ilyenkor nem vigasztalna….mindenki…meg nem osztaná az eszet…amit amugy is tudok,hisz leírom….és egyszerűen akaratgyenge vagyok…és nem vigasztalna ez a sok hozzá szóló…aki akár álszentként..akár őszintén…ahogyan te gondolod…és a lelkednek jólesik….hanem jól felpofozna már végre úgy istenigazából valaki…ordítaná le a fejem…hogy nem látod mekkora hülye vagy!!!miket csinálsz…miket beszélsz…hogy élsz???

csak kérdezem…..

….nekem….tették…és nem használt mégse….s azt hiszem azért….mert nem voltam őszinte…..s nem a megfelelő problémára kaptam a pofonokat….szidást,ordibálást…….

és míg minden ki nem borult az életemben..mint egy rossz bili…..addig ezt nem is értettem meg……..jobb későn mint soha? nem tudom…de ma már értem….és nem pofoznak…nem bántanak…..rossz…szenvedek…..a probléma megvan…és kiderült….a baj…csúcsosodott……..de változom….picit….nem látni….belőle sokat…..és igen ua…úgy szenvedem…..változom….pedig nem akarok….de valami….rálényszerített……..

…ne várd meg….míg…a kényszer…változtat meg…….

………………………………………………………………..remélem mögé látsz…a mondandómnak…

pussz

#2588 Ikszypszilon hozzászólása: 2010.08.15. 16:04

Szívesen !

Én is azért szedem a frontint, hogy ki tudjak menni, megértelek. De már ennek segítségével sem megy. Nekem az a szerencsém, ha alkoholra gondolok, hányingerem lesz. Alapból is az van. Egy életundor.

Anya csak egy van, ezt jegyezd meg. Légy tolleráns Vele.

Örülj, hogy van Neked.

Hogy él !

Más keservesen siratja az Édesanyját, akit a sors kegyetlenül elragadott.

 

#2587 Rulett hozzászólása: 2010.08.15. 15:52

kösz a hsz-eket.

csak nincs határ. ezek nem mindennaposak. kéhetente, heenete egyszer… de akkor nincs határ,, nem tudok nem mondani, és addig iszom míg KO. ilyen vagyok.

XY. bulizni… egy kocsmába,de csak a biliárd miatt mentem, elotte meg jo pár frontin, hogy ki merjek menni. hgyjuk. mindjárt jön anyám, de boldogvagyok. szeretem őt,de kurvra nem ért meg. aligvarom hogy ssza az észt.

szep estet

sziaszt9i

#2586 krisztina hozzászólása: 2010.08.15. 14:16

Kicsit elbotlottál, (nem kell belehalni, ) így fogalmaznék és ezt bocsájtsd meg magadnak. Az lehet a bajod, hogy az önvédelmi mechanizmusod nem teljes. Tudni kell nemet mondani. – Köszönöm szépen, ari vagy, hogy meghívsz, de sajnos nem élek vele- ezt lehet mondani a kínálgatóknak, meg a kisördögnek a válladon. Meg azt is bátran, hogy- gyógyszerre jobb ha nem alkoholizálok, ne akarj nekem rosszat, puszkállak, igyál csak te ha annyira kívánod. Sajnos a gyerekkor egyik nagy problémája manapság, hogy a szülők legtöbbje butaságból meg lustaságból állandóan szófogadó mintagyereket akar látni és nem engedik a gyerek saját akaratát érvényesíteni szinte semmiben, (vagy nem játszanak a gyerekükkel ilyen jellegű témáról, például bábozni a legjobb ha az élet dolgait akarjuk elé tárni és megtanítani a helyes reagálásokra. Aki meg ezt nem is tudja mit adjon át a gyerekének útravalóul a nagybetűs életbe?). Így a kicsi megtanulja , hogy mindig a mások akarata az előbbrevaló és felnőttként is engedelmes, csak már nem a szüleinek hanem a káros csábításoknak, rossz befolyású embereknek, stb. Máskor ne tegyél ilyet magaddal! Drukkolok neked! Szia!

#2585 Ikszypszilon hozzászólása: 2010.08.15. 14:04

Najo :) Mivel bulizni eltudsz menni szerencsére, így gondoltam nincs agorofóbiád. Hogy nincs lehetőség futni ? Ha szeded és kezd kiürülni, azért remegsz. Ha nem szeded, azért. Írod, hogy nyugodt vagy. Néha igen, lehet. Amíg hat a szer. A frontin esemény tbl., de egyre több kell belőle, gondolom tapasztaltad. Csak úgy ne járj mint én, aki bezárkózik a maga várába, a biztos pontra. Aki nem tud elhelyezkedni, mert….,

Tudod mit ? Nem folytatom. Néha jó kiírni, néha  pedig a saját nyomorúságom látom és érzem, ha problémáimról írok éppen. Tul.képp Ua. Nincs kedv…

 

#2584 Rulett hozzászólása: 2010.08.15. 12:08

de állandó idegesség, feszültség van bennem. valami mindig ki akar törni, minden pillanatban. ezert van a frontin. itt meg nincs leheőségem futni, de ezt nem részletem.

1 évig szedtem 1 mg frontint. letettem, remegtem, meg minden bajom volt… de letettem, 1 év után. most legalabb nyugodt vagyok. mindegy. én majd este irok. ma nincs kedvem semmihez.

#2583 Ikszypszilon hozzászólása: 2010.08.15. 11:07

Ne magad rombold. Pont.

Élet egyszer van. Szar.

:)

#2582 Ikszypszilon hozzászólása: 2010.08.15. 11:00

Miért faszság ide irkálni ?

Én, inkább ide írok, mint a gyors üzenetváltás pl. chat, illetve a játékok rabja okozzon nálam egy Net függőséget, ami elmezavarhoz vezet.

Van így is elég problémám.

#2581 Ikszypszilon hozzászólása: 2010.08.15. 10:51

De van megoldás !

Reggel, ébredés után, egyetlen egy db frontin nélkül Te futsz, vagy gyorsan gyalogolsz kb. min. 7 km-t.

Izzadásig. Utána letusolsz, iszol sok-sok folyadékot.

Ez két hét pokoli szenvedés, de méregtelenítessz, és elfáradsz.

Két hét után jobban leszel, mert nincs benned az a fasz frontin.

?

#2580 Rulett hozzászólása: 2010.08.15. 10:25

nem látom a megoldást, nincs megoldás. ez most mély pont. 5 perc mulva lehet feljebb kerülök. inkább rombolom magam, PONT LESZAROM.

#2579 Rulett hozzászólása: 2010.08.15. 10:22

ez menekülés. nem tudom. az hogy nem érted, sokan mondták már hogy nemértrik, ellentétes vagyok, hol igyhol ugy.de hagyjuk is. faszság ide irkálni.

#2578 Ikszypszilon hozzászólása: 2010.08.15. 10:17

Rulett !

Nem értem a ” történeted ” és a hsz-ed között az összefüggést.

A frontin függőséget okozott nálam is…., de nem piálok.

Miért bántana egy sérült, lelkibeteg ember másokat ?

Nagymamám idejébe volt a világháború. Szóltak a szirénák, gyilkolások, nemierőszakok voltak, stb. Nem volt mit enniük, menekültek…

Remegtek, vacogtak, féltek, iszonyodtak stb.

A gyermekeik is, ezesetben a szüleim is ennek az áldozatává váltak.

De, őket nem nyomták teli feszültséggátlóval. pl. és hasznos tagjai a társadalomnak.

Pia + frontin Ez Rulett ?

#2577 Rulett hozzászólása: 2010.08.15. 07:34

Testileg-lelkileg nem lesz egészséges soha senki úgy, ha nem vállalja az elfojtott, meg nem élt érzéseinek az átélését, és ha ezeken nem változtat. Átélni és kimondani – persze egy adott pillanatban. Azután elfogadni és változtatni. Soha senki nem lesz kiegyensúlyozott és boldog, ha ezt nem képes megtenni. Ellenkező esetben csak vergődni fog félelmeinek a csapdájában, egészen a haláláig.

 

#2576 Rulett hozzászólása: 2010.08.15. 07:32

Aki a szeretetet nem tudja kiélni, az bizony lelki beteg lesz előbb-utóbb, független attól, hogy ez az embertársai hibájából vagy önhibájából történik. A sérült, lelki beteg ember veszélyes, valamilyen formában bántani fog másokat.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close