Válaszok, meg miegymás

Téma címkék:
2010.08.16. 14:49

Kedves Holly77

…néha nincs olyan érzésed,hogy a fene egye meg….de jó lenne,ha ilyenkor nem vigasztalna….mindenki…meg nem osztaná az eszet…amit amugy is tudok,hisz leírom….és egyszerűen akaratgyenge vagyok…és nem vigasztalna ez a sok hozzá szóló…aki akár álszentként..akár őszintén…ahogyan te gondolod…és a lelkednek jólesik….hanem jól felpofozna már végre úgy istenigazából valaki…ordítaná le a fejem…hogy nem látod mekkora hülye vagy!!!miket csinálsz…miket beszélsz…hogy élsz???

De, vannak ilyen gondolataim, szükségletnek nem mondanám. Sőt, anyám rendszeresen elmondja… felpofozni nem szokott már így 21 évesen, de egyik füleben be,másikon ki… hiszen azt sem tudja miről beszélek, azt sem tudja mit érzek át…de megkapom én az oltásokat. Pofon nem segíteni, sőt lehet, hogy még élvezném is, és röhögnék egyet. A pofonokat az élet osztja.

Kedves XY!

Nagy és erős akarok lenni minden munkámban, gondolatomban és érzéseimben, mert Te, Uram a tökéletességre teremtettél engem ” -ha ezt a fohászt teljes átérzéssel minél gyakrabban elmondod, a siker útjára léptél. ” Történjék a Te hited szerint ” . szól az ige. A hit lelkierő. Minél nagyobb a a hiteted, annál többet tudsz cselekedni.

Sajnálom, de ezt hülyeségnek tartom. Talán 1 évet tanulmányoztam a Vonzás hatalmát, a Titko, hogy ha pozitív gondolatokkal és elképzelésekkel élek, ha mindezeket kimondom, és leírom, rendszeresen, helyre áll majd minden… de nem. És hidd el, úgy imátkoztam az Univerzumhoz, vagy a jó Istenhez, hogy kirázott a hideg a teljes átéléstől…

Ez az egész csak arra jó, hogy kiírjuk magunkból mindent… van aki még itt is fél megnyílni, van aki hazudik, van aki még itt is szégyenli leírni, hogy mi is a pálya. Valójában mind csak elolvassuk a hsz-eket, el sem gondolkodunk rajta, mert nem tudjuk felfogni, hogy valaki tényleg megért, vagy mert jobb sajnáltatni magunk, vagy mert nincs akaraterőnk, vagy egyáltalán nem is akarunk meggyógyúlni.

Ha leírnám minden egyes napomat, cselekedeteim, gondolataim, és érzéseim, a végén még pszihopata is lennék. Én a környezetemre vagyok veszélyes. Nem azért, mert gyilkolnék, vagy akármi… hanem lélekben. Mert egy 3 éves kislány látja, hogy miket művelek nap mint nap, mert a nővérem is ki van… és látom rajta, rajtuk, anyámon, a nővérem pasiján, hogy alig várják, hogy valahova végre bezárjanak, mert nyugalmat akarnak.

De most nincs is kedvem írni. Inkább dobálom a frontint, bezárkozom a szobámba, hallgatok egy kis zenét. Pedig isztában vagyok ebben a pillanaban azzal, hogy ez így nem jó. És tudom, hogy mikor lenne jó. És tudom, hogy mikor rossz. Még is mindig a rossz győz. Akaraterő? Tuti… de az állandó pozitív és negatív gondolatok a fejemben megakadályozzák ezt. Hol így gondolom, hol úgy. Hol kitervelem hogyan ölöm meg magam, hol nem. Hol összetörök valamit, hol nem… hol dühos vagyok ok nélkül, hol nem… nincs önkontroll. És ez a baj.

Nah jók legyetek.

#2630 Rulett hozzászólása: 2010.08.17. 13:55

14-15 éves korom óta dolgozom. esti gimit végeztem, közben meloztam, hogy kifizethessek egy 400ezres okj 2 éves tanfolyamot. ahogy ez meg lett, szintén 4 kilos tanfolyam, mind ezt gimi melett, plusz a melo, pusz hétvégente az okj tanfolyamok. haha. tavaly volt egy nagyon jo munkahelyem, ahol 10 napra kurva jo penzt kaptam. a maradek 20 napomban meg “elmentem” otthoni munkara, programoztam cégeknek, reggeltől estig, hajnalig, megállás nélkül. közben meg ha épp volt szabadnapom, akkor is kerestem valami alkalmi melot, mert nem birtam a seggemen ülni. szórólapozást, adatrögzitést ilyeneket. volt mikor 30 napból 29et ledolgoztam. arrol nem is beszélve, hogy anyám 3 gyereket tartott el, plusz egy lusta mostohafatert, és abban az időszakban bizony 10ezreket adtam haza. természetesen aztan jött egy törés az életemben tavaly juniusban, és pontosan 2 honapot nem meloztam. de már nem volt kedvem csinálni azt amit régen, így elmentem éjszakai árufeltöltőnek, ahol szar pénzért meloztam, volt mikor zsinorban mindennap…. szóval 14-15 éves korom óta 2 hónapot nem dolgoztam, plusz ami most van 2 hete mikor kirugtak a melobol :) kivancsi lennek, hogy te 16 évesen gimit, okj, diak melot, és anyagilag anyádat segitetted e? vagy csak szimplan mindent a segged alá raktad :) gondolom. nem hiába vallom, hogy a munkaterápia a legjobb. jah igen, még az ex anyosomnak is ha volt időm besegítettem, könyvelő, és ha volt szabadidőm, és a párom éppen elfoglalt volt, szívesen mentem besegiteni. szoval ennyit errol, rólad, és a hozzászólásodról.

#2629 pihe hozzászólása: 2010.08.17. 09:34

HHHHHHHHHŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ezt nagyon leírtad!!!!

 

És a dokik, nem látják!

MEGJÁTSZOD mAGAD, NEM AKARSZ DOLGOZNI MENNI, MEG ILYESMI, UGYE?

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close