Borderline közösség – találkozó felvetése :)

Téma címkék:
2010.08.21. 11:48

Sziasztok Borderline-osok!

 

Remélem, jó helyre megy el a levelem, mert most írok először. A történetemet nem írom le. Minek. A lényeg, hogy megynyugtató, hogy ennyien vagytok, -rajtam kívül. Párotok történetleírása segített. Erőt lehetett meríteni belőle.

Szerintem, jó ötlet lenne, ha találkoznánk. Tulajdonképpen ezért írok. Nekem nincsenek “igazi” barátaim, és a falat kaparom az egyedülléttől. Persze, senki nem érti meg, hogy miket érzek. Jó, hogy legalább TI vagytok, legalább itt. :)

Minden levelet nem olvastam még el, de  Dzsentől és Dórától már most -úgy érzem- sokat tanultam. :) Láttam, hogy más is szeretne itt barátokra találni. Esetleg havonta legalább 1x összefuthatnánk állatkert, kirándulás, séta, kiállítás, vagy valamilyen program keretein belül. Én budapesti vagyok.

A cél a barátszerzés, és egymás megértése, megnyugtatása, segítése lenne. Persze mindez azért, hogy kigyógyuljunk, egy jobb életminőséget éljünk.

Már alig várom, hogy találkozzunk!

 

Ági

 

#2713 Ikszypszilon hozzászólása: 2010.08.24. 06:48

pillangó, kedves !

Te vagy a szervezője ennek a találkozónak. Én bízom benne, hogy minél többen bátorságot kapnak,csatlakoznak és megismervén egymást, irodi önsegítő csoportján is résztvesznek.

Hogyan fogod a bizalmukat elnyerni az embereknek, hogy ne kamura menjenek…? Valami több kéne…e-mail cím stb. Én drukkolok Nektek ! 

Üdvözlettel,

XY

 

#2712 Ikszypszilon hozzászólása: 2010.08.21. 12:35

Szia !

Engem nem érint a téma, de nagyon tetszik az ötleted.

Írj a borderline tagoknak, időpontot, helyszínt és kicsi programot, pl. séta valahol.

Biztos mindenki jól érezné magát !

Próbád felteteni ezt az ötlet talit, a várószoba 1. helyére.

Remélem minél többen írnak és mennek !

 

 

 

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close