Borderline találkozó felvetése :)))

Téma címkék:
2010.08.24. 15:44

Kedves Borderline sorstársaim!:)

 

Személyes igényem, hogy hozzám hasonló emberekkel rendszeresen találkozzam, és barátokat szerezzek. Elmehetnénk együtt kirándulni, sétálni, beszélgetni, ahova csak szeretnénk, vagy kreatív (pl. rajzos, gyöngyfűzős) közös programokat szervezhetnénk. :D

Nekem nincsenek “igazi” barátaim, ami azt jelenti, hogy akik körülvesznek, ők nem éreznek olyan intenzíven, mint én, nem olyan empatikusak, mint én, nem olyan túlérzékenyek, mint én, nagyon sokszor jár más rugóra az agyunk, ezért nem érzem, hogy igaz, megbízható “barátaim” lennének.

Ezért szeretnék Veletek találkozni, és barátságokat kötni. Nagyon sok, nagyon szimpatikus ember levelét olvastam itt végig mostanában. Van, aki azt írja neki nem fontos, hogy emberek között legyen, nem zavarja az egyedüllét. És valóban, még mi sem vagyunk egyformák! Mert engem nagyon zavar, ha egyedül kell lennem, és szeretnék a magamfajtákkal kapcsolatba lépni. És több olyan levelet is olvastam, amelyben mások is kapcsolatba szeretnének lépni az itteni tagokkal. Azt gondoltam, hogy ezekből a találkozókból mindnyájan profitálhatnánk.

A találkozók célja az lenne, hogy megértsük, megnyugtassuk, és segítsük egymást, hogy kigyógyuljunk ebből az – úgy mondom- túlérzékenységből. Hogy megnyugodjon a kis lelkünk: nem vagyunk egyedül.

A keresztnevem: Ági, 33 éves vagyok, budapesti. Depressziós és borderline. (nem szeretem ezeket a címkéket, de így most egyszerűbb)  Állítólag jól funkcionálok. Természetesen, ennél több információt sajnos nem áll módomban nyilvánosan közölni. Ezt is soknak érzem, de ennyit kockáztatok.

Ha Te is borderline vagy, és szeretnél barátokat szerezni, akkor írj erre az e-mail címre:  pillangobarat@freemail.hu

Az e-mail cím nem saját, kizárólag erre a célra lett megnyitva, oda kell majd írni mielőtt találkoznánk. A részleteket mindig csak majd ott beszélnénk meg, nem pedig itt, ezen az oldalon nyilvánosan!

Külön kérem, hogy aki nem érintett: nem borderline, és nem is szeretne jönni, az ne írjon hozzászólásokat.

Még egyszer, a cél: egymás segítése, támogatása, barátkozás.

Ha esetleg ilyesmi egyáltalán felmerülne bárkiben is: sajnos nem tudom bebizonyítani, hogy ez az indítványom teljesen korrekt! Aki nem hiszi, ne írjon. Viszont én sem (mi sem) szeretnék meglepetésekkel találkozni. Jóindulatú, gyógyulni vágyó jövendő barátaimat keresem. :)

Nem vagyok szervező sem, csak felvetettem ezt az ötletet, és már most volt, aki jónak találta! :)

Várom mielőbbi megismerkedésünket egy jobb életminőség reményében!

Szeretettel Mindenkinek:

Ági

:)

#2728 Ikszypszilon hozzászólása: 2010.08.24. 20:11

Nagyon szép Ági :) !

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close