Nem látom a ki utat :(

Téma címkék:
2010.08.28. 19:54

 

Sziasztok!

Én egy 14 éves lány vagyok.. és az én történetem elég bonyolúlt, és sztem elég szörnyű:S

Tavaly októberben meghalt nagypapám.. nagyon közel állt hozzám, nagyon szerettem :( fontos ember volt az életemben.. és énis neki :( szinte csak értem élt! A temetés után 1 héttel kb úgy keltem fel éjjel, hogy nem kaptam levegőt, nyomott a mellkasom, szédültem minden bajom volt… majdnem megfulladtam! Egyből mentünk az orvoshoz, ott azt mondták nekem h ez pánikbetegség és a gyász reakció miatt jött ez nekem elő.:S és az életemet ez eléggé megváltoztatta.. a minden napjaimat lekötötte a betegségem..de már kezdtem megszokni, és tudtam kezelni ezt a helyzetet, bár nagyon nehezen, de tudtam! Pszichológushoz jártam rendzseresen és enyhe szorongás csökkentőket szedtem.. azt hittem ennél rosszabb már nem történhet velem!

DE történt.:S Márciusban volt egy műtétem (dermoit cisztám volt) ezt is alig bírtam felfgoni :( nagyon szenvedtem.. összejött minden rossz nekem.:S Emellett  felvételiztem.. tanulnom kellett ezerrel hogy minden sikerüljön a tovább tanulással kapcsolatban.. azt éreztem, hogy mindenki ellenem fordúlt.. aztán június végén az történt, hogy mentem vissza hasiultrahangra, nem ettem előtte egész nap..haza értem.. és elkezdtem enni. Az első falatnál már azt éreztem, hogy megakadt a torkomon a kaja :( rögtön elkezdtem pánikolni, hogy most meghalok stb stb..mentünk az orvoshoz. Aadott egy nyugtatót, mert azt mondta ez a pánikbetegségem miatt van hogy én azt érzem hogy valami ottvan a torkomon, de ez pszichés alapon van..:S na hát jó..haza menten..

Annyira rosszúl voltam..remegtem, már búcsúzkodtam mindenkitől:S alig bírtam beszélni..nemkaptam levegőt, fulladtam megfelé:S Mentővel vittek be a kórházba.. ott megnézett egy fül-orr gégész, és azt mondta hogy nincs semmi a torkomon.. és mondta az összes orvos hogy ez pszichés..és nincs ott semmi :S de azóta eltelt több mint 2 hónap és én már fogytam 10 kg-t kb..és nemtudok azóta sem normálisan enni!!!! Sőt olyanokat csak hogy puding meg ilyenek :( :( pedig előtte olyan voltam h 5 percenként ettem :S és ez nagyon megvisel hogy így vagyok :S járok mindenféle pszichiáterhez, természetgyógyászhoz, pszichológushoz, pánik ambulanciákra.. de semmi változás :( és most nemsokára kezdődik a suli.. kolis leszek :S és nemtudok mit kezdeni :’( nagyon rosszul vagyok és már sokszor kicsinálnám magam legszívesebben mert nem látom a ki utat :’(  szeretném felvenni a kapcsolatot olyan emberekkel akik ilyen, vagy hasonló helyzetben vannak! segítséget szeretnék….

Jaj bocsánat! elfelejtettem leírni : nemtudomxd@citromail.hu

Erre a címre várom a leveleket,aki tud nekem segíteni :(

#2753 emcsyke hozzászólása: 2010.08.30. 16:37

SZia megértelek

Mert én is gyerekkoromban kezdtem , csak akkor, még nem voltak iylen gyógyszerek sőt pstichológia is tilott tudomány volt. Bár II. Vh. előtt élen járt Magyaroszág  a pszichológában

Jó lenne egy jó pszichoterpeuta, támogató család, és megétő barátok, akik segítenek , de nem erősítenek meg az állapotodban.

Senki nem tud helyetted meggyógyulni,! Sajnos . az én fiam is sokt szorongott, hordtuk pszichológushoz, pszichiáterhez.mikor ennyi idős volt mint ta Nagyon jó volt neki AT. ( aouógén tréning) Kb 2 éve változtatott a táplálkozásán, Ami neki sokat segített, nem rögzültek be  nála félemek úgy mint nálam

 

#2752 Klau hozzászólása: 2010.08.30. 10:39

Szia!

 

Nekem nyugodtan írhatsz! A címem vvclaudia@citromail.hu

 

Várom a leveled!

 

Klau

#2751 adrii hozzászólása: 2010.08.30. 08:05

szia

ide írhatsz nekem is nyugodtan adrienn19871128@citromail.hu mert én is pánikbeteg vagyok

írd le h temiket szoktál érezni pl.:szédülés hányinger illetve hányás stb

szívesen elolvasnám a történetedet én is

 

#2750 Octane hozzászólása: 2010.08.28. 20:00

szia irj ide bővebben!!!nyugodtan fakadj ki szívesen olvasom és válaszolok!!!

 

breaktheprison@freemail.hu

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close