Pánik betegség

Téma címkék:
2010.09.13. 11:55

Sziasztok nagyon szivesen beszélgetnék olyan emberekkel akik ugyan ezt élik át vagy hasonlókat mert nem akarom elhinni hogy ez csak a fejbe játszodik le vagy is pánik betegség! Én 26 éves vagyok Csabának hivnak,már évek óta érzem ezt az érzést kezdetben csak szorongtam,munkahelyet váltottam állandóan párkapcsolatom nincs a szüleimmel élek! sokszor éreztem ugy hogy meg fogok fulladni és nagyon megilyedtem.aztán ez most elmult,volt hogy nem mertem kimenni az utcára,de szerintem ezt is leküzdöttem már,akkor volt még az epilepszia és a szivinfarktus. Hálla istennek egyébként egészséges vagyok és minden eredményem jónak bizonyult! Jelenleg szedek gyogyszert Cipralexet reggel egyet már most 3-4 hete körübelül nem volt könnyü,sem megszokni egyébként is félek mindig hát ha még érzem a mellékhatásait is,de már megszünt teljesen!

Most csupán annyi a panaszom hogy véletlen szerüen rámtör valami nagyon valós halálfélelem ilyenkor nem tudok mit csinálni,ha nem otthon vagyok akkor azon vagyok hogy minnél hamarabb haza kerüljek a szüleimhez,és aztán elmulik ez az érzés,de nagyon rossz nem lehet szavakba leirni tisztán látom magam elött hogy vigem lesz. 10-20 perc és elmulik álltalába de ez mindig megbélyegzi a napomat és csak erre tudok gondolni! Szivesen beszélgetnék másokkal is akiknek vannak ilyen élményeik,keresem a kiutat szeretnék meggyogyulni minnél hamarabb! Beszélhetünk itt is msn-en is! Valaki segitsen! Köszönöm! És szép napot mindenkinek!!! A cimem a következő: vcs@c2.hu ez az msn-is meg az email is! Mindenkit szivesen várnék aki tud tanácsot adni! Köszönöm!

#2826 Ikszypszilon hozzászólása: 2010.10.05. 12:06

Mekkora ez a KBalázs :) :) :)

Itt és most látom, hogy igazán milyen izgalmas lett a finis – e. 

Egy pár sorral köszönöm meg, hogy a betegek felé irányuló figyelme példaértékű, és remélem a jövőben sok elismerést fog kapni.

Ehhez kívánok sok sikert Neki :D :D.

Üdvözlettel, XY

 

#2825 Ikszypszilon hozzászólása: 2010.10.04. 16:33

Kedves Csaba !

Ha gondolod, elolvashatod a betegségeim történetét és gyógyulásomhoz vezető utat.

Én csak ezzel segíthetek, mert az eredendő baj megállapítás, a gyógyítás szempontjából, fontos, hogy egy orvos ismerje az adatokat/ adataidat.

Gyógyulj meg minél elöbb !!! 

#2824 Ikszypszilon hozzászólása: 2010.10.04. 16:23

Szia Balázs :) !

Olvasom soraid…Tehát, orvos készül a várószobában.

Nagyon kedves Tőled, hogy segíteni akarsz a bajban jutott embereken. Aggályaikra és kérdéseikre megnyugvást kínálsz. Mégis csodálkozom, hogy elektronikus úton, személyes közléseket vársz az e-mail címedre, melyet orvosi pecsét véd.

Ha már a pánikbetegségről van szó, amely egy borzasztó állapot, pl. kialakulhat egy asztmatikus rohamtól is. Véleményem szerint, ezt pl. gyógyszeresen kell kezelni.

De, ha gyógyszermentesen és semmiféle homeopátiás szer nélkül kezelendő, szerintem az itt jelenlevők pontosan tudják, mit jelent a pszichoanalizis, pszichoterápia-Pavlovféle reflexelmélet, Shultz-féle autogén tréning, Légzési torna.

Én előre haladott állapotban ezeket, s a gyógyszereket javaslom, és mindezt összevetve azt vallom, hogy maximális gyógyítása társadalmi feladat.

XY búcsúzik. S Te mint orvosnak készült ember, hogyan búcsúzol a betegektől?

Vény nélkül, pontos utasítással? Mond kérlek. Hogyan?

XY :)

#2823 amanda hozzászólása: 2010.10.03. 14:08

Szia    Csaba  én  nagyon  meg  értelek   én  is  igy   vagyok  ahogy  te .  Én  sajna   egyáltalán   nem   tudok  el   menni  itthonrol   .Volt   ugy   hogy   el-el   jártam  de   hosszabb    utra   nem  tudtam   el  menni. Ma   már   nem  tudok   még   a   boltig  sem  el  menni,   én  is  azt   érzem  nem  kapok    levegőt  és   meg  halok  nem  lehet  ezzel   az  érzéssel   birni . Nekem   a   férjem   a    biztos   pont   , biztos  érezted  már  te   is  azt  hogy   ha  a   szüleid    ott   vannak    nem   lesz  baj ,  meg   nyugszol  egy   kicsit . bizzunk    benne   egyszer   vége   lesz !!!!!!  irj   ha   gondolod  én   meg  értelek  !!!!!    sok  erőt  kivánok  ANGÉLA                                    Email   cim  .vankiut@nehez.hu

#2822 VargaCsaba hozzászólása: 2010.09.19. 11:26

Sziasztok köszönöm a sok segitő embert! Mindenkit felvettem msn-re vagy irtam neki emailt! Várom hogy beszélgessünk!

#2821 panik hozzászólása: 2010.09.15. 13:59
#2820 KBalazs hozzászólása: 2010.09.14. 22:47

Kedves Csaba!

Én egy volt pánikbeteg 21 éves srác vagyok.Már meggyógyultam.Nagyon szeretnék önzetlenül segiteni mint már annyi embernek,aki megkeresett.Ez csak egy kis lelki nyavaja amiből ki lehet gyógylni….a többit elmondom,ha megkeresel privátban

cimem :kuzmosbalazs@freemail.hu   orvosnak készülök,már félúton járok és fontosnak tartom,hogy a Hippokratészi eskühöz hiven,az élet minden területén hivatásomhoz méltó magatartást tanúsitsak,igy nem erőltetem,ha nem akarod :) Mindenesetre az eskü másik része azt mondja,hogy az emberek testi-lelki és szellemi EGÉSZségéért küzdök…(nyugi,nem vagyok a gyógyszerek hive….én sem azzal gyógyiltam ki ;) /

Nagyon szivesen önzetlenől segitek,ha irsz.

Üdv.:Balázs

#2819 panik hozzászólása: 2010.09.14. 08:38

szia csaba.nyugodtan irj nekem.én is ebben a cipőben járok.szia.jobb lenne ha mindig kitudnánk beszélni a problémáinkat.nyugodtan irj.babarczi.viktoria@gmail.com

#2818 gerzsoka hozzászólása: 2010.09.14. 06:58

Kedves Csaba!

Ugyanebben a cipőben jértam 10 évvel ezelőtt. Ki lehet jönni belőle!

Keress meg a zsokagergely@gmail.com e-mail címen.

 

Üdv:
zsóka

#2817 leszekvalaki hozzászólása: 2010.09.14. 06:43

Szia,

szeretném elmondani Neked, hogy erre az állapotra, amit nagyon is megértek, hasznos segítség az autogén tréning. Idővel gyszer nélkül is jó lehet az életed.

Az autogén tréning egy többek között relaxációs technika, mely segíti a szervezetet megtanítani, arra, hogy legyen eszközöd a pánikos szorongásos érzések kezelésére.

Üdv és minden jót!

 

#2816 vecseytamas hozzászólása: 2010.09.13. 17:13

szia Csaba!

38 vagyok kb 6 éve volt az első rohamom, tudom miről beszélsz , beszélnek a hozzászólók. most kicsit közönséges leszek: 3 éve azt mondtam “LESZAROM!!!!!”

nehogymár ne menjek motorozni, a haverokkal pecázni, és bejött mondjuk kellettek hozzá barátok is.

pl ma is éreztemmellkasi suorítás és?? lesz…m megyek tovább, csinálom a dolgom néha azért én is magamalatt vagyok de fel kell állni

ne add fel!!!!!!!

 

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close