Végre egy kiegyensúlyozott nő lehetek ?

Téma címkék:
2010.09.20. 08:13

Nyári meleg… 30 fok halásznaci + top + cola  Margitszigeti Élő Koncert 2010.08.25.

Sziasztok :) !

Az elmúlt időben gyakran jártam itt, és kerestem a várószobában a megoldást. Sokat írtam magamról és sok hozzászólásom volt. Mindezt szívesen tettem :).

Az elmúlt hónapokban számos alkalommal fordultam ügyelethez különböző tünettegyütteseim miatt: testszerte remegés, verejtékezés, nehézlégzés, mellkasi dyscomfortérzés, szájszárazság, gyomorfájdalom. Úgy vettem észre, hogy az évek óta felírt Xanax származék ( Frontin ) reggeli bevétele elött ez minden nap előfordult, de a nap során szintén :(.

08. 19 – i ügyeleti papíron Betalock és Diafilin th-t írtak le.

Az elmúlt 2010. 08. 25. nap eseményei a következőek voltak : Reggel még megvettem Gyermekemnek a tanszereit, majd orvosi tanácsra megpróbáltam kikapcsolódni, a Margitszigeten élő koncertet halgattam. Ott rosszul lettem , megvártam a koncert végét és a helyszínen közöltem, orvosi segítségre lenne szükségem.

A segítség elmaradt egy olyan helyen, ahol tömeg volt. Közölték velem bezár az épület, fáradjak ki. Kint leültem egy lépcsőre, és segítséget hívtam, a 104 -et. Jogosultságom révén egy Budapesti KH SBO -ra szállítottak, ahol konzílium is történt és egy db Frontin tb -át adtak. Közvetlen veszélyeztető állapotot nem találtak, de másnapra terápiát javasoltak.

00:30-kor közölték velem haza mehetek, de rosszul éreztem magam ahhoz, hogy tömegközlekedéssel utazzak, és minden járat elment már. Adtak egy jó tippet, hívjak taxit. Ez sajnos nem állt módomban, a pénztárcám miatt. Egy kedves ápoló látta, hogy remegek és fázom, így kihúzott a folyosóra egy ágyat, hajnal 04:30 -kor, és betakart egy lepedővel. Elaludtam, és arra ébredtem, hogy egy magasabb hangon megszólaló hölgy mondja, kelljek fel és távozzak. Mindezt úgy tette, hogy a lepedőt lehúzta rólam.

Megvártam a 08:00 órát és ott, Háziorvosnál jelentkeztem. Megmérte a vérnyomásom, kardiológiai vizsgálatot készített. Megkérdezte, haza tudok -e menni. Sajnos a válaszom az volt, hogy : nem.

Elővett a szekrényéből egy doboz Xanaxot és mondta,tegyem el és vegyek be belőle. Eltettem, de nem vettem be belőle.

Vonatra ültem és hasonló tünetegyüttes zajlott le bennem, mellkasi szorítást éreztem. Az uticélom egy másik kórház volt, de félúton le kellett szálnom a vonatról.

A kórház SBO részlegéről vettek fel, szintén konzíliumot követően. OMSZ szállított be, mert mint az előző mondatomban írtam, le szálltam a vonatról, olyan rosszul lettem. Hozzátartozó nem volt velem. Az osztályos kezelést elfogadtam, és magam is kértem.

Előzetesen 08. 11 -én, már panaszaim rég fennáltak, ezt a helyi orvosommal közöltem, de gyógyszermódosítás nem történt. Az ambuláns megoldást kivitelezhetetlennek tartottam ezért.

Egy új gyógyszer beállítást kaptam, a frontint teljesen elvették szerencsére. Tüneteim mérséklődtek, kimenőkre kiengedtek, melyről probléma mentesen tértem vissza.

Kaptam feladatot a nagy pánikra. Utitervet kellett készítenem. Egyre és egyre messzebb merészkedtem. A Doktornőm tanácsára mindig magammal kellett és kell vinnem egy üveg vizet, melyből iszom vagy benedvesítem a szám.

Össze kellett írnom, mit érzek és mitől félek egy közlekedés alatt. Ezt 0 – tól 10 -ig pontoznom kell. Egy másik személynek is, akiben megbízhatom oda kellett adnom és szintén pontoznia kelett, Ő szerinte mennyire reálisak ezek a félelmek.

Van egy komoly Férfi az életemben, akit  nem rég rendelt mellém a sors, minden keresgélés nélkül. Vele, és az új gyógyszerekkel, az Orvosom lelkiismeretes munkájának köszönhetően, végre egy kiegyensúlyozott nő lehetek ?

Üdvözlettel,

XY

#2883 Ikszypszilon hozzászólása: 2011.01.11. 09:22

Dream-1 !

Egy szabad ember vagyok, és azt írok egy nyílvános fórumon amit akarok. Nyílvánvaló volt, a hsz-eidből, hogy segíteni szeretnél hipnoterápiával, én erre reagáltam. Ha esetleg féreértettelek és megbántottalak volna, mentségemre szóljon, hogy nem állt szándékomban.

Tisztelettel:

XY

#2882 Dream-1 hozzászólása: 2011.01.11. 09:12

Szia  XY!

Nem tudom, hogy miről beszélsz, hiszem még semmiről sem beszéltünk, te pedig konkrétumoket beszélsz nyilvános fórumon..Én a kérdéseidre válaszoltam, lehet, h félre értettél vmit..részletekről szó sem volt..

#2881 Ikszypszilon hozzászólása: 2011.01.11. 08:41

Szia Dream-1 :) !

Természetes, hogy mindenkinek akad dolga. Ha akarsz írsz, ha nem, nem. Elfogadom !

Megnéztem és meghallgattam. Köszönöm szépen :) !

A pszichoterápia, hatékonyabb tudatalatti állapotban. Ez igaz :) !

Mégsem normális az, ha egy nő  felmegy egy idegen ember lakására, hogy hipnotizálja.

Maradjunk annyiban, hogy ezzel kapcsolatosan bennem van a hiba.

#2880 Dream-1 hozzászólása: 2011.01.10. 21:38

Szia Ikszipszilon!

Válaszoltam, de néha más dolgom is van, mint levelezni: ma voltam egy kisebb műtéten, ezért a válsz sem mindig azonnali..

http://www.youtube.com/watch_popup?v=jvfhR6VRlUI&vq=medium#t=13

(vágólappal kell a címsorba tenni)

#2879 Ikszypszilon hozzászólása: 2011.01.10. 14:37

Kedves Ilona ! Persze. Logikus, hogy van egy állapotfelmérés  és panaszoktól függően derül ki, hogy hány holisztikus szemléletű terápiás ülés alatt várhat a paciens eredményt.

Sajnos személyes problémáim mellett, régóta felírtak gyógyszert.

A segítséget köszönöm. Ezennel nyilvánossá teszem az e-mail címem, ami a következő :

ann1975@citromail.hu

#2878 Ilona2 hozzászólása: 2011.01.10. 13:43

Kedves Ikszypszilon! Szívesen segítek ,hogy összejöjjön a baba! Ha természetgyógyász vagy akkor tisztában vagy a holisztikus gyógyászattal! Kitűnő referenciáim vannak!

#2877 Ikszypszilon hozzászólása: 2011.01.10. 13:28

Szia Dream-1 !

Most haragszol… ?

Tudom mivel foglalkozol ( is ), nem vagyok idióta.

Minden elismerésem a Tiéd ! Én is természetgyógyász, reflexológus, gyógytornász, gyógymasszőr vagyok, segíteni azonban magamnak nem tudok. SSRI tbl, és stabilizátort szedek, ne kapjak - ha van akut stressz -, hiperventillációt. Hipnózis után érhet még stressz, hidd el, nincs nyugis életem. Mégis úgy gondolom, hogy ha semmiféle segítséget nem fogadok el, nem lesz kisbabám. Így indulhat a baba project, várom a segítségedet. Köszönöm szépen !

 

 

#2876 Dream-1 hozzászólása: 2011.01.10. 12:26

Szia Iksziopszilon!

Azt, h ki csinálhatja a hipnózist, és ki nem, azt hiszem, h ez a téma nem ide tartozik, és nem vita téma, én véleményeket  szoktam írni, vitázni nem akarok senkivel sem, és semikor sem..a hipnózisról csak annyit mondhatok el ezen a fórumon (ez a saját véleményem, mely tapasztalatokon alapszik), h tanulni lehet, de megtanulni nem, mert ehhez erre született tehetség,  és empátia szükséges, és sok-sok gyakorlat, és semmi misztifikáció..Sok hipnós kazettát hallgattam már, amit a betegeimtől kértem, és kielemeztem: borzasztóan rosszak voltak, és nem is működtek..TM kazettákat is hallgattam klínikai szakszichológustól, ami nagyfokú hozzáértésről tanúskodik..ami még talán ide tartozik: kétdiplomás mérnök vok, kutatással foglalkoztam egy Nagy gyógyszergyárban, és visszaadtam (szüneteltetem) a korábbi természetgyógyász iparendélyemet anyagi okok miatt..

#2875 Ikszypszilon hozzászólása: 2011.01.10. 07:26

Puh, viszont a dianetikában és a szcientológiában nem hiszek.

Még ennyit akartam, így hírtelen.

#2874 Ikszypszilon hozzászólása: 2011.01.10. 07:05

Energikus, lendületes szép jó reggelt Dream-1 !

A hozzászólásoddal teljesen egyet értek, köszönöm szépen. Észrevételem Veled kapcsolatosan, hogy célod a beteg emberek gyógyulása, melyet sikerként könyvelsz el, és nem meg gyógyítása, számodra kudarc. Ez jó !

Ovastam máshol is a kommentjeidet, nagyon tetszettek. A konkrét betegségeket valójában hipnotizálással gyógyítani lehet!!!,De kérdésem: mivel is foglalkozol ? Mégis kihagyom, mert ez egy magánjellegű kérdés.

Hipnoterápia, hipnotizálás. Nagyon régen résztvettem ezen budai BM kórházban, sok sikerrel. Azonban Orvos, Hipnotizőr csinálta. Csak az csinálhatja. Írok a címedre !

#2873 Dream-1 hozzászólása: 2011.01.10. 04:37

Kedves Ikszikszilon!

Ez egy közösségi levelező, melyre adott levelező címemet nyilvánossá trettem, amit kérsz, az már magán jellegű, legalább is én annak tekintem..ha az itt adott címre írsz (dremak@vipmail.hu), akkor beszélgethetünk magán jellegű dolgokról (is)..Az általad belinkelt dolgokat  (általában) ismerem, de ha te beleásod magadat ebbe a témába, attól még nem gyógyulsz meg..ez a betegség csak szakszerű segítséggel gyógyítható..itt nem gyógyszerre, annak variációira gondolok, ez a betegség -tudom, h már leírtam-gyógyszeresen nem gyógyítható, szerintem némely esetben több kárt okoz, mint hasznot..vedd ezt úgy, h ez saját tapasztalat (is)..zombivá tesz, hozzászoksz, egyre jobban emelni kell az adagokat, a hatástalanság miatt váltani kell, de az előzőtől már függővé váltál, mint egy kábszeres, és jönnek az elvonási tünetek..szóval ördögi kör..mindezek terhesség alatt ugyanazok, csak a problémád mellett ott a dilemma: mennyit ártasz ezzel a születendő gyermekednek, mert ugyebár ezek a plancettán keresztül is felszívódnak..ha gondolod, akkor írj..üdv.: Dream-1 (itt még így)

#2872 Ikszypszilon hozzászólása: 2011.01.09. 13:43

Kedves Dream-1 !

IGEN, A TERVEZETT TERHESSÉG ELÖTT MEG KELL GYÓGYULNOM.

Nem tudom, hogyan lehet 35 évesen.

Találtam még valamit, küldöm:

“A terhesség véd a pánik ellen, és a szülés után, ha nincs szoptatás, a pánik romlik. Szoptatás után szintén romolhat a pánik.
A késői első trimesztertől (első három hónap) kezdődően, amikor a placenta progeszteront kezd termelni, a terhesség végéig magas a progeszteronszint és ez stimulálja a gyorsabb légzést. 
A szülés alatt hirtelen megnő a hyperventilláció, lecsökken a vér széndioxid szint, még sincs pánikroham a szülések alatt, ami erősen ellentmond a hyperventillációs elméletnek (vagyis hogy a hyperventilláció, vagy az észlelt veszély elindítja a pánikot.). 
Röviddel a vajúdás után jelentősen megnő a széndioxid vérszintje, ami egybeesik az átmeneti szülés utáni lehangoltsággal. 
Az oxytocin nevű hormon (amely elősegíti a szülést is és a tejürülést), amely megnövekszik a szoptatás alatt. Az oxytocin szabadul fel az orgazmus alatt is. Általános tapasztalat, hogy az oxytocin szorongáscsökkentő hatású hormon. “

Másrészt, szeretnék Tőled kérni egy közvetlen címet. Köszönettel:

XY.

#2871 Dream-1 hozzászólása: 2011.01.09. 06:02

Kedves XY !

Elolvastam a két belinket cikket..végül is továbbra is az a véleményem, amit idáig leírtam: ezt a betegséget a tervezett terhesség előtt MEG KELL gyógyítani, lehetőség szerint véglegesen, és gyógyszer nélkül, annál is inkább, mert én tudom, h ezt hogyan kell véghez vinni..Közvetlen címen is elérhető vok..Szia

#2870 Ikszypszilon hozzászólása: 2011.01.04. 08:51

Sziasztok !

Dream-1 köszönöm a jókívánságokat magam és mások nevében is !

Ha már a terhességnél tartunk, belinkelek egyenlőre két cikket, szorongó és pánikbetegeknek:

http://www.webbeteg.hu/orvos_valaszol_orvos_valasz/psziches/55113

http://elmedoktor.hu/kezeles/gyogyszerek/terhesseg-esvagy-antidepresszans/

Én max. a phipolfen tbl-val, izomlazítokkal, vitaminokkal, kórházifelügyelettel, nyugodt légkörrel, sok szeretetettel gondoltam, hogy áthidalható pánikbetegeknek az áldott állapot.

?

#2869 Dream-1 hozzászólása: 2011.01.01. 16:34

Én is sok örömet, és boldogságot kívánok Neked, és minden kedves olvasónak..Dream-1

#2868 Ikszypszilon hozzászólása: 2010.12.31. 20:50

Kitartást, sok-sok szerencsét, erőt, egészséget kívánok

kedves Dream-1 és Ilona,

a 2011-es Új esztendőre !

És, mit írtok, az igaz !

Köszönöm szépen !

#2867 Ilona1 hozzászólása: 2010.12.29. 21:50

Kedves XY! Azért hogy meggyógyulj nézz meg néhány természetes alapanyagú gyógynövénykészítményt is.Már csak a májadra való tekintettel mert a gyógyszerek ott rakodnak le .

#2866 Dream-1 hozzászólása: 2010.12.28. 08:20

Jó reggelt Neked is!

Én ugyanezt szoktam csinálni anno, csak gyógyszer nélkül, a neve: retrográd hipnózis..ezzel a módszerrel a betegséget kiváltó okot/okokat is meg lehet találni, ha azok ismeretlenek, és a tünetekből nem lehet kikövetkeztetni, ugyanez a helyzet a gyógyítással, a körülményekhez lehet “igazítani” az egyén reakcióit, azaz harmonizálni, és akkor nincs reakció pl. a megyáltozott körülményekre (fóbiák)..A gyógyszerek mellett neked kell a megoldás felé törekedned, talán még a gyermekvállalás előtt jó lenne elérned a gyógyszer nélküli tünetmentességet..a címem nyilvános..üdv.: Dream-1

#2865 Ikszypszilon hozzászólása: 2010.12.28. 05:30

Sárkánylány !

Beteg vagy. Mindenkinek van valami baja.

#2864 Ikszypszilon hozzászólása: 2010.12.28. 05:24

Jó reggelt Dream -1 !

Egy gyógyszeres kombinációt kapok, amivel az egyik üti a másik mellékhatását. Ez jó !

De, meglehet gyógyulni, ha ismét újraélem pozitívan, ami akkoriban kiváltotta nálam a pánikbetegséget…

Újra fogom élni, áldásos állapotban.

Ehhez konzultálnom kell a kezelő orvosommal, mivel az ” új ” párommal mind a ketten szeretnénk közös babát szerelmünk gyümölcseként.

Egykor, egyébként akkor kezeltek félre, és akkor okozott a kislányom édesapja több súlyos traumát.

 

 

#2863 Dream-1 hozzászólása: 2010.11.08. 00:53

Szia!

Ez a betegség gyógyszeresen nem gyógyítható, csak a tünetek enyhíthetőek..Mindenkinek magának kell eldönteni, h vállalja a gyógyszerek mellékhatását, azok megszokásának ismeretében, vagy más megoldást keres, mert van..Ha te is ezek közé tartozol, akik a végleges, gyógyszer nélküli megoldást keesik, számíthatsz rám, felajánlom a segítségemet..üdv.: Dream-1

#2862 sarkany-lany hozzászólása: 2010.11.07. 15:25

Szióka!

Nekem nem anankasztikus, hanem borderline személyiségzavarom van (ott megtalál, aki szeretne), de vannak fóbiáim is: rettegek a tűztől, az áramtól és mindenféle géptől, meg az éles szerszámoktól, és rosszul vagyok a magasságtól és a tömegtől. Meg nincsenek barátaim: egyszer az dühít, hogy senki nem törődik velem. De régebben, amikor még voltak barátaim, akkor meg a törődésük idegesített. Szerintetek reménytelenül “dilis” vagyok???

#2861 Ikszypszilon hozzászólása: 2010.09.22. 07:47

Szióka alex0824 ! ( jó a fotód :) )

Köszönöm, hogy írtál nekem. Örülök, hogy megosztottad velem, hogy Te is szedtél Xanaxot, Frontint és Rivotrilt. Annak végképp örülök, hogy le tetted a bogyókat, és csak este van egy kis szédülésed. Idővel nekem is ez a célom, bár én most nem ezeket a gyógyszereket szedem. Jó az észrevételed és ezt is köszönöm szépen. Valóban a Doktornőm jó irányba terelget. A többi már csak rajtam múlik. Azért is kértem segítséget, hogy gyermekemnek gyógyult édesanyja lehessek, aki vállalta a gyógykezelést, hogy tovább tudjam Őt taníttatni, nevelni és sok -sok szeretetet átadni. A partneremnek, kivel nem rég ismerjük egymást, egy olyan háttért akarok bizosítani, ahol remekül érzi magát. Szerinted tisztábbnak tűnik az agyam, így az irásomon keresztül ?

 

#2860 alex0824 hozzászólása: 2010.09.21. 23:09

Szia!Lehetsz kiegyensúlyozott.Én egy éve lassan,hogy elhagytam a xanaxot,frontint és a rivót.Nagyon jók voltak mert ha visszagondolok sokszor segitettek.Szakemberhez is jártam és Stimulotont szedtem,szerintem az is segitett mindig amikor kellett.Erővel,erőszakkal tettem le a bogyókat.Végül is nem bántam meg ,igy gyógyszerek nélkül már csak néha egy kis esti szédelgésem van de nem nagyon foglalkozom vele.Valamiért nem tudok már bepánikolni.Amikor szedtem a gyógyszereket rendszeresen rosszul voltam,igaz a nyugtatók mnérsékelték a rohamaimat.Nagyon lassan javulok,de nem siettetem,biztos vagyok abban ,hogy teljesen elfog múlni.Sajnos napokban nem mérhető a változás de hónapokban igen.Amig pár hónappal ezelőtt még menekültem az áruházakból,most órákat tőltők ott és semmi bajom.Csak ez az itthoni esti szédikézés múlna már el.Talán azzal,hogy leálltam a nyugtatókról jobban tud az agyam koncentrálni és kordában tartani a dolgokat.Lassú,nagyon lassú a folyamat de hihetetlen a változás.A doktornőd okos, jó fele terelget.Az első lépés az,hogy bizzál 100%-osan magadban erővel meg lehet csinálni.Én is bezárkozott emberke voltam,még csak enni sem mertem,utazni sem még autóval sem.Most utazás,munka,család,külföldi nyaralás/több ezer kilométerre a jól bevált kórházamtól/ mind ez pánik mentesen,szóval teljes életet élek.

 

#2859 Ikszypszilon hozzászólása: 2010.09.21. 16:32

Tegnap még nem ez a kép volt a ” történetem ” mellett. :O

#2858 Ikszypszilon hozzászólása: 2010.09.21. 16:28

Kedves anamary !

Köszönöm, hogy az örömöd kölcsönös. Én úgy ítélem meg, hogy gyógyultnak kb. 3 hónap múlva mondhatom magamat, ha ténylegesen a panaszaim ez idő alatt nem jönnek vissza. Egyre és egyre jobban vagyok, ezt a kicsi lányom is látja, és a  partneremnek komoly szándékai vannak velünk. Sokat változtam 3 hét alatt már,újra átnézték az összes papírjaimat és egy új terápiát kaptam. Kell gyógyszer, relaxáció, mikor csak a testem és lelkem rezdüléseire figyelek, és a külső gondolatokat kizárom, stb. Következő alkalommal, ha felkeresem a doktornőm, nagyon hálás leszek neki.

Mégegyszer köszönöm, hogy írtál !

Puszi.

anamary
#2857 anamary hozzászólása: 2010.09.21. 12:38

Kedves XY!   Nagyon örülök,hogy végre írtál!  Ha jól olvasom,kezd az életed  rendeződni. Szívből kívánom,hogy így legyen! Nagyon sok sikert-boldogságot és kitartást kívánok(nektek)!  Azért néha írjál ide is!  Várjuk a gyógyultakat is,hisz ebből más is erőt gyüjthet-tanulhat! Üdvözlettel: anamary

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close