Vajon megfázás vagy ményakrák?

Téma címkék:
2010.09.25. 14:15

Szép napot mindenkinek! Én 28 éves leszek 1 éve aban szenvedek hogy bevérzek és nagyon fáj a hasam is, barna fojás is elöfordult volt, hogy szeretkezés közbe is bevéreztem. Elmentem orvoshoz és megcsinálta a rákszürést, aminek még nem tudom az eredményét. Azt mondta, hogy megvagyok fázva, írt is gyógyszert amit beszedtem, de a tünetek ugyanúgy megmaradtak. Én ara lenék kiváncsi hogy valóban csak meglennék fázva? köszönetel tündi

#2913 ferenc57 hozzászólása: 2011.11.11. 07:34

Szia! Nekem van információm!!!   Keress meg légyszíves.

fmatkovics@gmail.com

Kösz.   Segítünk.

 

#2912 angelcare hozzászólása: 2010.09.26. 11:45

Kedves Tüncike!

Történeted olvasva gondoltam írok neked, remélve, hogy megkaptad már a negatív rákszűrés leleted!

A betegség sajnálatos módon kezdetben tünetmentes, a tünetek már csak előrehaladottabb stádiumban jelentkeznek, akkor sem típusosak.
Ilyen tünet pl a vérzés a hüvelyből nemi aktus közben, után (kontakt vérzés), a fájdalom a méhszáj területén aktus közben, a rendszertelen igen kevés vérzés, alhasi panaszok, szokatlan hüvelyi folyás, mely barnás véres, húslé szerű és igen kellemetlen szagú. Leggyakrabban HPV fertőzés áll a háttérben, ami egy nemi úton terjedő betegség. Kérd a nőgyogyidat, hogy szűrjön le HPV-ra. Ez fontos lehet. De abban is igaza van a nőgyógyásznak, hogy ez lehet felfázás, kismedence gyulladás, vagy akár hormonális zavar…mármint a vérezgetés és a folyás.

Remélem tudtam segíteni egy kicsit, és nem megijeszteni…nekünk, nőknek ez fontos dolog:-)))…bár én le sem írom, mikor voltam utlojára nődokinál:-)))…de jövő héten elmegyek megígérem:-))

Azért írj, ha szeretnél, amikor megvan a leleted. Drukkolok, hogy semmi komoly ne legyen!!!!!

Üdv, szép napo!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close