nem értem…

Téma címkék:
2010.10.28. 20:21

most nehezen írok, de megpróbálom leírni az érzéseimet..tegnapelőtt már jobban voltam, amikor a barátommal sikerült végre beszélni…

Tegnap már kevésbé voltam jól..itthon voltam, mert beteg vagyok, fáj a torkom, amit egyszerűen lehetetlenség meggyógyítani :S nem hatnak a tabletták…kiírtam anyámnak egy lapra, hogy ne keltsen fel reggel..gondoltam kialszom magam és frissen  majd összepakolom a szobámat…erre reggel arra kelek, hogy üvöltözik velem, hogy milyen szar ember vagyok és h nem voltam képes felporszívózni meg takarítani…mondtam neki h ma akartam megcsinálni miután felkeltem, de neki persze magyarázhatok..ha valami nem úgy van ahogy ő akarja akkor már üvölt velem meg lehord mindennek. Felkeltem és egész nap takarítottam…utána találkoztam a barátommal..érdekes volt…beszélgettünk, ettünk…valahogy feljött egy téma és ő mondta, hogy ő nem néz meg akárkit csak azokat akik jól néznek ki…szóval nézegeti a lányokat…ez meg nekem rosszul esett….és látta, hogy rossz kedvem lett és nem értette miért..mondtam neki, hogy azért amit csinál és utána mondta, hogy megy haza, mert nekem rossz kedvem van miatta..én meg elkezdtem sírni, mert nem akartam h elmennyen ilyenkor mikor szükségem van rá..és akkor mondta hogy látod? miattam van rossz kedved…szakítani kéne..és ez miatt is rossz kedvem lett és mondtam neki h ne mondjon ilyeneket, mikor szükségem van rá…nem értem miért mond ilyeneket :S

ma reggel fél6kor kellett volna kelnem, de 6kor keltem, mert nehezen bírtam felkelni…fél7kor kell indulnom és láttam amikor kimentem h a fürdő foglalt, anyám pasija volt bent, borotválkozott..és megkértem anyámat, hogy szóljon neki, hogy hagy mennyek be gyorsan mert 25 perc múlva indulnom kell..de azt mondta anyám h nem érdekli és h majd kijön amikor kész lesz…és még anyám cseszeget amikor elkések és vannak ez miatt igazolatlan óráim..kijött a fürdőből anyám pasija 6:33 kor, amikor indulnom kellett volna :S elkéstem..amikor reggel csináltam a kajám a suliba anyám mellettem állt és nézte, hogy mit rakok és kinézte a kaját a kezemből…olyanokat mondott h ne egyek meg mindent és hogy hagyjak…és ott nézte h miből mennyit rakok..meg h majd ő vág szalámit, mert én félcentiseket vágok :s hogy lehet ilyen valaki a saját gyerekével? kinézi a kaját a kezéből és ráadásul még nem is főz :S ma is hazaértem és nem volt szó szerint semmi kaja itthon csak nyers hús berakva a hűtőbe úgyhogy kenyeret ettem…amikor beszéltem vele akkor meg kérdezte h miért fogyott el..én mondtam h a húgommal azt ettünk mert nem volt más…most is csak azért volt kaja kilencre mert itt van a pasija..

Ma iskolában ofőm szólt, hogy beszéljek meg személyes találkozót a sulipszichológussal, mert ő nem akarja hagyni h még rosszabb legyen…rendes tőle..esküszöm többet foglalkozik velem, mint a saját anyám…nagybácsikámmal is beszélgettem ma, borzalmas ami a családban megy :S mondta, hogy senki sem tudja, hogy nálunk régen mik mentek anyámmal meg apámmal, mert anyám soha semmit nem mondott el…és mai napig csak találgatnak..gondolkoztam h elmondjam-e neki h apám engem állandóan vert, de végül nem mondtam semmit, csak, hogy durva volt…meg van a maga baja, nem akarom, hogy még ez miatt is kiakadjon ..mesélt sok dolgot, ami miatt nagyon sajnálom és próbáltam neki segíteni, de nem nagyon ment =(

Anyám meg jópofizik amikor itt van a pasija, annyira undorító :S jaj gyere puszi meg így szeretlek meg úgy :S egyszerűen undorom…a húgom is…és hiába mondja el keresztanyámnak, hogy mi van itthon egyszerűen nem érti meg és csak azzal tud jönni, hogy jaj, mert szegény anyudnak volt egy rossz kapcsolata…de épp ez az, hogy csak mi vagyunk neki már és velünk kéne a legtöbbet törődnie és szeretnie, de sajnos ezen már nem lehet változtatni..

Úgy érzem a barátom kerülni akar, vagy nem tudom..holnap leszünk 26 hónaposak és még csak szóvá sem tette, hogy mennyire örül neki esetleg….

megint gondolkoztam ma az öngyilkosságon…nem bírok anyámmal élni, kibírhatatlan, utálom :S az iskolát is utálom a sok kétszínű emberrel együtt, egyszerűen borzalmas amit művelnek az osztálytársaim s: és az egész életet gyűlölöm …nem értem miért nem történik velem valami jó is.

 

#3179 kj61 hozzászólása: 2010.11.24. 19:18

szia kj61 már irtunk egymásnak van fent történetem is miért nem jelentkezel?vártam hogy irsz vagy fenn leszel az msn-n írj ha gondolod várom Erzsike

#3178 Octane hozzászólása: 2010.11.24. 18:12

Szia Nikimanó!OLvastam a történetedet !jo lenne ha tudnánk dumcsizni van egy pár ötletem lehet tetszenének és segítenének,ezek nem azok az átlag sablon ötletek ….!!!!irj rám hogy tudjam hova irhatok mert itt nem lehet üzenni csak ide!!!!!

erre irj -breaktheprison@freemail.hu vagy ha ugy jobb ird meg ide a mailed msn,vagy skypod!!!Puszi és addig is nyugi szarj le mindent és csak arra gondolj ami boldoggá tesz ,és keresd minden napban a te boldogságod!!!!!IRd meg a mailed!!!várom!!!!

 

 

#3177 hofeher hozzászólása: 2010.11.01. 12:41

Kedves nikimano!

A “feloldást” mindig lélekszinten értem, amikor erről írok. Hiszen ilyen helyzetben, amiben vagy éppen, nagyon nehéz volna odafordulni a Szüleidhez és személyesen tőlük kérni ezt… :( Mégis van megoldás, hiszen annyi embernek sikerült ezzel a módszerrel jobb életet teremtenie, Neked is megvan az esélyed! Leírom, miről is szól:

A családfelállítás elvei szerint a családban tudattalan csoport-lelkiismeret működik. Ha egy rendszer tagjai közül valakivel valami életbevágóan rossz történik, akkor másvalaki, rendszerint egy később született elkezd ugyanúgy élni, érezni és viselkedni, mintha az a rossz dolog vele történt volna meg. Ebben a másvalakiben tehát olyan érzések, érzelmek keletkeznek, mintha őt közösítették volna ki, mintha ő vesztette volna el korán a szüleit, a szerelmét, a gyerekét, mintha őt érte volna az a sorscsapás. Úgy él, mintha azt mondta volna a lelkében: „Kedves szülőm, nagyszülőm, rokonom, inkább én viszem helyetted a nehéz sorsot, mint Te.” ; “Ha menned kellett, akkor követlek – a betegségbe, a rossz sorsba, a halálba.” ; “Majd én átélem helyetted a nehéz érzelmeidet” ; “Ha Te nem lehettél boldog, akkor én se leszek az.” ; “Ha kitagadtak, majd én képvisellek.” ; “Majd én vezekelek helyetted.”

Mindez LÉLEKSZINTEN, azaz TUDAT ALATT játszódik az emberben. A pszichológusok is a tudat alatt rejlő dolgokat próbálják feltárni az ember lelkében, a családfelállítás is ezt csinálja, csak éppen gyorsabban, hatékonyabban, pontosabban.

Egy nagyon mély szeretetben kapcsolódik minden ember a szüleihez, akkor is, ha a szülők elhagyták, rosszul bánnak vele stb… Ez a mély szeretet már nem tudatos szinten van jelen, hanem nagyon mélyen a lélekben! Akkor is működik Benned is, ha úgy érzed, Édesanyád nem úgy bánik Veled, mint egy igazi anya… Ez nagyon fontos, olvasd el:

Minden ember számára a szülei és a családja jelenti az élete szempontjából a legfontosabb köteléket. Mégis az a szó, hogy „családom” sokak számára jelent fájdalmat, haragot, hiányérzetet. Van, hogy egy sorsátvállalás áll az útjában annak, hogy valaki a család részének érezhesse magát. Van, hogy a szülők sorsátvállalásai, az ő történetük nem engedi, hogy ideális környezetet biztosítsanak a gyereküknek, aki így csak sok hiány és fájdalom árán tud felnőni. Ha pedig az ember nem tudja érzelmeiben is átélni, hogy kapott egy életet, és úgy kapta, ahogy azt adni tudták, akkor gyökértelenné és boldogtalanná válik. Valami mindig hiányozni fog, mégpedig valami nagy és lényeges. Ám ha látja, hogyan alakítja minden ember életét a Sors nevű hatalom, az övét ugyanúgy, mint a szüleiét, hogyan működnek az élet, a szeretet és a rend törvényei mindannyiunk életében, akkor talán megérti, hogy mindent megkapott tőlük, amit csak adni tudtak. Amit pedig nem tudtak megadni, ami fájt, hiányzott, az az élete ára. Talán sikerül a szívével is megértenie, hogy a gyökereiből kapja meg mindazt, ami az élethez kell, testének anyaga, lelkének energiái szülein, nagyszülein, dédszülein és azok szülein keresztül érkeztek el hozzá. És ha tudattalan gyereki szeretetből nem gondolja, hogy más sorsát és érzelmeit kell cipelnie, akkor leteheti az átvett sorsot, kezébe veheti a saját életét, és csinálhat belőle valami nagyon jót, hogy családtagjai lássák, érdemes volt azt továbbadni neki. A legnagyobb ajándékot, amit ember csak embernek adhat: az életet.

Szívesen írnék Neked olyan elérhetőséget, ahol kaphatsz ilyen (és energetikai) tisztítást is. De sztem ezt az e-mail-címedre kellene küldenem inkább. Írd meg ide nyugodtan, hova küldjem:  suomira@gmail.com  :)

És kitartást Neked :)

 


#3176 nikimano hozzászólása: 2010.10.29. 22:44

Kedves Vanda! Sajnálom, hogy neked is ilyeneken kellett keresztül menned :/ és még csak zabagépnek se lehetne nevezni engem a 175 centis magasságommal és 56-59 kilómmal..utálom h fel-le ugrál a súlyom és tudom, hogy ez azért van, mert nem tudok normálisan enni..sokszor gondoltam arra hogy majd ‘én megmutatom, hogy kibírom és jobb leszek/vagyok’ de néha ez nagyon nehéz feladat…szerintem Te is tudod..még ez az évem van +1, sajnos megbuktam egyszer :S a matektanárom nagyon kétszínű volt, soha nem felejtem el…

Tisztlet Hófehér!

Nem tudom mit értesz az alatt, hogy feloldozás, de apámmal már nem hiszem, hogy találkoznék valaha az életben, mert azóta nem láttam mióta eltűnt és igazából nem is akarom…anyámat sem tekintem anyámnak, szerintem nem úgy viselkedik ahogy az egy anyához méltó lenne…nem is foglalkozik velem meg a húgommal…ma is mondtam neki valamit, amit szerettem volna és az volt a válasza, hogy “az engem nem érdekel”…”az engem nem érdekel, hogy éppen mit akarsz, én is sok mindent akarok” ez annyiszor elhangzott már a szájából..és a legviccesebb (idézőjelben) az, hogy soha semmit nem kérek tőle, mert tudom, hogy van elég fizetni valója…meg amúgy sem szeretek kérni…azzal szokott jönni, hogy mert én csak kérni tudok…kérdem én: mit?? soha semmit nem kérek tőle :S szó szerint, max, ha suliba kérnek pénzt valamire…és nekem éppen nincs rá. Megszállók vannak rajtam? Úgy érted valaki megátkozott vagy ilyen gonosz szellemre gondolsz?…hova tudnék elmenni, hogy megtisztítsanak és mennyibe kerül ez? Anyámról is egyszer régen leszedtek egy átkot..

Köszönöm a hozzászólásokat, nem is gondoltam volna, hogy írni fog valaki ide…

#3175 hofeher hozzászólása: 2010.10.29. 20:25

 

Kedves nikimano!

Tudom, ez most “rosszul” hangozhat… De a Lelkedben pont az Édesanyáddal és az Édesapáddal kell feloldani mindazt, ami akadályoz abban, hogy tőlük, mint a gyökereidtől életenergiát kaphass. A családfelállítás egyik alappilléréről beszélek, olvass kicsit utána itt, ha gondolod: http://www.hellingerintezet.hu

Mindenképpen érdemes volna elmenned akár egy csoportos, akár egyéni (négyszemközti) állításra és energetikai tisztításra, mert valószínűleg megszállók is vannak Rajtad (ami tudom, szintén nagyon szörnyen hangzik) – ugyanis aki hosszabb időn át ilyen energiátlan, lemerült állapotban van, könnyű áldozat a további asztrális támadásoknak is :(  Menj el valakihez, aki megtisztít és akár négyszemközt tud Veled foglalkozni a családfelállítás elvei szerint. Hidd el nikimano, ez segít!!!!!

:)  Kitartás! Vigyázz Magadra!

Hófehér

#3174 kj61 hozzászólása: 2010.10.29. 15:15

MÁR A MULTKOR IS ELKESEREDVE OLVASTAM SORAIDAT DE EZ MÉG JOBBAN MEGFÁJDÍTOOTA A SZÍVEM.ÉN MÁR HOSSZU ÉVEK ÓTA NAGYON SOK HASONLÓ GONDOLATTAL ÉLEK DE SZÍVESEN MEGHALLGATNÁLAK SZEMÉLYESEN MERT BÁRKI BÁRMIT MOND AZ A LEGJOBB AMIKOR VKI SZEMÉLYESEN MEGHALLGAT EL TUDSZ VELE BESZÉLGETNI BÁRMIRŐL.ÍRD LE MIKOR ÉRSZ RÁ ÉS VAN-E KEDVED KIÖNTENI A SZÍVED EGY HASONLÓ CIPŐBEN JÁRÓ SORSTÁRSADNAK.AKKOR HA GONDOLOD EGYEZTETÜNK ÉS JÓL KIDUMCSIZZUNK MAGUNKAT.ÉN MEG SZINTE EGYEDÜL VAGYOK ALIG VAN KIHEZ SZOLNOM UGYHOGY ÉN IS SZÍVESEN MEGHALLGATOK BÁRKIT DE NEKEM IS NAGYON JÓ HA MEGHALLGATNAK. NE IJEDJ MEG NEM EGY SZÁZÉVES BANYA VAGYOK CSAK EGY SORSTÁRS AKIT MEGÉRINTETT A PROBLÉMÁD.ADDIG IS JOBBAKAT ÉS VHOGY TARTS KI TUDOM NAGYON NEHÉZ. KJ61/eRZSIKE/

#3173 Vanda hozzászólása: 2010.10.29. 09:07

Szia!

Olvastam a múltkori történeted is az is szomorú volt de ez a mostani mégjobban !Nagyjából tudom milyen érzés amikor ott lihegnek a nyakadban mennyi vajat és szalámit teszel a szendvicsedbe vagy ebédkor mennyi levest szedsz iletve tudsz szerezni magadnak nekem szabályosan lopnom kellett nehogy a mostohaapám észre vegye!Nagyon nehéz lehet neked de ne add fel mutasd meg ezeknek az embereknek hogy Te igenis jobb vagy mindenkinél és ne add meg azt az örömöt nekik hogy kilépsz az életükből , biztos nehéz  lesz de annyi mindent túl éltél már ezt is megcsinálod !Még akkor is ha esetleg tényleg szakítasz a barátoddal egyedül is elég erős vagy !Nem tudom hogy mennyi van még a suliból neked de inkább a kiutat keresd mert mindenkinek az életében vannak szép és jó dolgok és ez neked is jár és meg is lesz !

 

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close