pánikbetegség

Téma címkék:
2010.10.31. 09:16

Sziasztok! Nekem 2005 ben kezdödött a betegségem! Egy nap nagyon rosszul lettem azt hittem meghalok! Akkor voltam 25 éves,rengeteg rosszullét után végre idén nyáron rászántam magam hogy elmenyjek szakemberhez!! Még mindig nem vagyok tul jol lehet nem kellet volna enyit várni vele!! de azért nem akartam menni orvoshoz mert fétem attol hogy azt mondja rákos vagyok!! 2005 óta zug a fülem is de azt már megszoktam!! de még most is néha arra gondolok hogy ez nem pánik betegség hanem valami más valami amit nem lehet gyogyitani!!! ki lehet ebböl gyogyulni? vagy lehet tényleg valami súlyos betegség? már nem tudom ,lehet nem kellet volna enyit várni hanem rögtön kezeltetni és akkor már jol lennék….

#3191 Marika53 hozzászólása: 2010.11.20. 22:37

Kedves Sorstárs! Én is átélten ezeket a tüneteket  és sajnos tudnod kell hogy a fülzúgás is a pánik betegség tüneteinek az egyike  De mint természetgyógyász nem zéróm ki hogy másfajta betegség is okozhatja a tüneteket. Ha gondolod akkor segítek a gyógyulásban levélcímem Email: szepsegtrendi@indamail.hu  Üdvözlettel Marika

#3190 lara30 hozzászólása: 2010.11.02. 13:58

sziasztok! köszönöm szépen a hozzászolást!! Egyébként minden rendbe lenne az életemmel,mert gyönyörü családom van van 2 gyermekem még kicsik van egy olyan férjem akiröl más csak álmodozhat!!! imádom öket,és van ez a nyavaja ami ha nem lenne….na de van!! egyébként természetgyogyászhoz járok,és nagyon jo sokat segit!! De tényleg ugy van ha jön egy kis idegesség pár nap mulva már megint roszul érzem magam!! de az az igazi pánik roham az nagyon ritkán van de akkor…..még 5 év után most vagyok ugy,hogy talán tényleg nem súlyos betegségem van!de amikor nem érzem jol magam akkor mindig arra gondolok hogy de mégis csak ez valami komoly!!!

#3189 mzsolt hozzászólása: 2010.11.01. 10:24

Sokaknak biztosan ismerős volt mit leírtál.

Megszeretnélek nyugtatni,ha elsőre elmész akkor sem történt volna másképp.

Szorongás,beképzelt betegségek sora merűl fel bennünk,hiába tünik el az egyik,jön a másik.Ne foglalkozz vele,gondolom gondolod,könnyű ezt mondani. 12 éve estem ebbe a szörnyű betegségbe. Nem lesz semmi bajod, ki fizikálisan beteg az beteg,ez mentális harc saját magaddal.

Nem fogok mellébeszélni, erős légy,foglald le magad, ha rosszúl lennél át fog menni rajtad,.Mert mi az a betegség mi egyszer előjön,utána eltünik?.Nem vetted észre,mikor kicsit ideges vagy nincs az eszedbe,milyen betegség ez?. Próbáld kezelni,tudom mennyire szörnyű mikor benne vagyunk a közepébe. Egyet tudok tanácsolni: Mikor félsz,szorongsz, menj elébe mitől félsz,nem lesz jo,de időt kell adj magadnak,és esélyt hogy kapd vissza a régi énedet,,….

#3188 nikimano hozzászólása: 2010.10.31. 19:40

Kedves Lara30!

Én 18 éves vagyok és 14 éves koromban volt az első pánikrohamom. Én is voltam pszichológusnál, de azt se tudta mi az…Sajnos a pánikbetegségből véglegesen nem lehet kigyógyulni..én is próbálkozom, de nem megy…fel kell tudni ismerned, hogy milyen helyzetekben jön elő a roham (pl amikor azt érzed h igazságtalanság történt körülötted) és megpróbálni arra koncentrálni, hogy nem lesz semmi probléma…más dolgokra gondolni amik jók, de sajnos ez nekem sem mindig sikerül. Volt olyan is, hogy elájultam. A szakemberek maximum enyhíteni tudnak rajta, egy ideig talán meg is szűnik, de újra előjöhet…általában depressziós embereknél jön elő. Ne igyál koffei tartalmú italokat, előjöhet kávétól, energiaitaltól is..

Remélem kicsit tudtam segíten.

Üdvözlettel: Nikimanó

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close