49 évesen pánikbetegen

Téma címkék:
2010.11.19. 14:20

49 évesen egy sima májusi vasárnapon kellett először igazából megtapasztalnom mi is az a pánik. Majdnem megfulladtam szúrt a szívem remegtem szédültem -kihívtuk az ügyeletet adtak injekciót csináltak ekg-t – majd háziorvos – az mondta először ki ezt a szörnyü szót – pánikroham. Érdekes visszaemlékezvén már voltak ilyenfajta rosszulléteim azelőtt is – mindig ügyelet mert félelmetesek voltak de soha nem mondták hogy az lenne. Pedig 2000óta járok rendszeresen orvoshoz. Jó pár éve ugyanazt a gyógyszereket kapom hol jobb de mikor vmi történik egyáltalán nem használnak. De épp azt mondtuk már sokan sokszor hogy az italról hamarabb leszoknak-mikor benn voltam kórházban nem egyet láttam gyógyultan távozni-de aki depresszióra és társaira kapott gyógyszereket azt még nem igen hallottam hogy panasz nélkül végleg elhagyta volna. Sőt az ember kimegy az orvosához semmi segítség hogy szokjál már le-hanem automatikusan a receptek. Legalábbis én most-már elég rég-ilyennél vagyok.

Már el sem tudom képzelni az életem a gyógyszerek nélkül. Most elég mindig félni mikor-itthon,buszon, bárhol kap el a pánik nemhogy még abbahagyni a gyógyszert és még attól is rettegni milyen mellékhatás jön ki- mint pár éve amikor nem spejzoltam be hanem mindig az utolsó pillanatban szaladtam az orvoshoz iratni s az vagy volt de inkább szabin volt a hét utolsó napján pénteken. A végén már a betegfelvételnél könyörögtem legalább annyit adjanak ami hétfőig kitart. Ugyhogy -főleg amilyen körülmények között kínlódok már febr, óta de előtte is-ugyanis a fiam velem van most mikor nem albérlet hanem norm szoc bérlakás a rengeteg fizetni valójával együtt-vagyunk bezzeg nem tud elmenni hetekre mint azelőtt.S ami a legszebb ő világért sem menne orvoshoz pedig adnának neki egy pár gyógyszert a kiborult idegállapotára.Így én szedem a bogyókat de minek mikor ha rájön itt dilizik velem.

Most is a névnapomon ami régen szépen meg volt tartva még nemhogy ajándékot de egy vásárlást sem kapok meg.De semmi kaja nincs itthon amit viszont követelni meg tud.Én mikor most is olyan vacakul vagyok menjek le és ugy hogy meg van tiltva más betegség miatt a cipekedés-vásároljak.De semmire egy-köszönöm-sincs a szájában. Bocs hogy így kijött de már nagyon elegem van-legszívesebben már 2méterrel a föld alól szagolnám az ibolyát de mindenki aki jó v akit szeretek már elment én meg aki itt kínlódik minek vagyok még itt???? Legjobb lenne nemcsak megpróbálni de teljesen elvégezni hogy ne legyek senkinek utjában!!

#3319 nikimano hozzászólása: 2010.11.25. 16:02

Kedves Erzsike!

Írtam Neked e-mail-t, de úgy látszik nem olvastad el :/ Msn-en fent leszek 7-től ma is (:

#3318 Marika53 hozzászólása: 2010.11.20. 01:03

Kedves Sorstárs ! Olvastam a történetedet és tudom hogy milyen ezt az állapot átélni  Olvasd el az én történetemet (van kiút a poklok poklából Marika53) és ha érdekel a kiút ebből az állapotból akkor szövessen segítek  Levél cím :szepsegtrendi@indamail.hu

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close