pánik

Téma címkék:
2010.12.07. 08:57

sziasztok!! Namost az lenne a kérdésem hogy,nektek is ugy szokott lenni hogy nagy ritkán vagytok jól? Amugy meg nem igazán? De  az a z igazi roham az csak egy évben 2 szer van? max 3 szor? mert nekem ugy van de viszont azért sokat nem érzem jol magam meg sokszor nem akarokmenni sehova nehogy rosszul legyek! Ja és ha olyan helyre megyek ahol elötte roszul voltam oda nagyon nehezen tudok bemenni legközelebb mert rettenetesen félek hogy megint roszul leszek!!!Vagy lehet hogy nekem akkor teljesen más bajom van? vagy nektek is igy van?

#3535 kiru hozzászólása: 2010.12.07. 12:08

szia lara!igen ,tökéletesen együtt érzek veled-sajnos,hogy így és nem egy boldog helyzetben!nem untatlak ,hisz te is tudod  mi a pálya.93 -óta vagyok rosszul ,volt úgy ,hogy 3-4 évig nem jött elő de a stressz egyre jobban előhozza a problémát.nem hinném ,hogy más bajod lenne de vigyázni kell mert kor előrehaladtával szervi betegségeket lehet összeszedni-szerintem-én nem vagyok orvos csak már eleget kinlódtam.tulajdonképp rámentek a legszebb éveim a betegség miatt ,és én sem tudom megmondani ,hogy jobb lehet-e  az állapotunk valaha.valahogy együtt kell vele élni ,ha van aki megért -akkor könnyebb.nagy csatát vívunk hétről -hétre ,és sokan csak legyintenek,de ők nem érzik ,azt mondják -gyenge vagy-az ellenségemnek sem kivánom ezt a szívást!főleg akkor vacak ha felelős munkád is társul mellé!nem tudok mást mondani valahogy majd lessz.ha tudok szivesen segítek-szia…

#3534 uevi hozzászólása: 2010.12.07. 11:39

Szia!

Igen!!Velem is ez van!pl.ma!De én azt vettem észre, hogy baromira közre játszik az időjárás is!Persze nem lehet mindent rá fogni!nekem általában hetente változik, hogy hogy vagyok!most a sz.r hetem van!Tökre nincs kedvem semmihez, de olyan is van, hogy olyan nyomást érzek a fejemben, hogy úgy megszédülök!És olyankor gondolkozok el rajta, hogy most mi okozza, hogy ezt érzem!Szerencsére én már eléggé túl vagyok azon, hogy rettegek, ha olyan helyre megyek, ahol rosszul voltam!Én azt csináltam, hogy elmentem egy nagy boltba, persze a férjemmel és elkezdtem szédülni meg minden bajom volt és néztem az embereket, hogy “ők is csak vásárolni jöttek és nem engem néznek, csak vásárolnak!!!!!”jó sokszor megcsináltam ezt és mostmár elég jó megy!A legfontosabb, hogy ne azon agyaljunk, hogy ott rosszul voltunk, hanem azon, hogy mit kell még vásárolni!!Szóval,gondolat elterelés és gyakorlás!!Nekem se volt már nagyon régen rohamom,csak szinte minden napom úgy telik, hogy jaj, menni kell ide vagy oda!Előfordul, hogy azt mondom” a pikulába, azért is elintézem ezt a dolgot”!!!van hogy sikerül, van hogy nem!De általában én nyerek!

Üdvözlettel   Évi

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close