KÖSZÖNTŐ

Téma címkék:
2010.12.28. 06:22

Köszönöm a Doktornőmnek a gondozásom, hogy mindig odafigyel a részletekre, hogy bármely problémámban rendelkezésemre áll személyesen, és mindezt nagy odaadással. 

Köszönöm, hogy ötletet adott merre indulhatok és beállított egy számomra aktuális gyógyszer kombinációt. Köszönöm, hogy támogatott, segített, és őszinte érdeklődéssel kíséri végig az életemet.

Köszönöm a profizmusát, a hozzám való hozzáállását, kedvességét.

Köszönöm, hogy  az érdekemben konzultált a felettesével, az emberi támogatást.

Köszönöm Édesapámnak és Édesanyámnak, hogy a megfelelő therápiám beállítása alatt bármikor minden zokszó nélkül vigyázott a Kislányomra, intézkedtek, gondozták a távollétemben.

Köszönöm a Testvéremnek, hogy kórházba kerülésem után, mindig a rendelkezésemre állt és haza vitt onnét.

Köszönöm, és szeretném kifejezni hálámat Kedvesemnek, hogy kezelésem ideje alatt, ellátta a Kislányomat.

Köszönöm Neki, hogy mindvégig tartotta bennem a lelket, és fogta a kezem minden értelemben.

És végül, de nem utolsó sorban köszönöm, a dokim.hu Oldalnak, Csapatának és Tagjainak a lehetőséget az  elektronikus kommunikációra.

A dokim.hu Oldal Szervezőinek további munkájukhoz, kitartást, erőt, egészséget és sok-sok szerencsét kívánok, illetve kívánom ezeket, Minden Embertársamnak !!!

B.U.É.K.!!!! :

XY. 

 

#3625 Gabo hozzászólása: 2010.12.31. 14:34

Szia Kiscsillag!

Hasonló “élményeim” nekem is voltak régebben, sűrű látogatója voltam az orvosi ügyeletnek. Kaptam nyugtató injekciót és mehettem utamra. Ma már tudom, hogy ezek pánikrohamok voltak nálam.  Egy alaposabb kivizsgálást kellene kérned a körzeti dokitól. Ha mindent rendben találnak, akkor talán felkereshetsz egy pszichiátert, pszichológust (körzeti ad beutalót). Nem kell megijedni, szégyelni, hogy esetleg pszichodokihoz jársz. Ha szerencséd van jó dokit fogsz ki, és segít neked. Én elfogadtam a segítséget, gyógyszereket is szedek, nem zárkóztam el semmilyen segítségnyújtás elől.

#3624 kiscsillag hozzászólása: 2010.12.31. 14:14

Dec 29.-én dél körül kezdödött az egész.  Rekordkisérleten voltam mikor éreztem hogy fáj a lábam. Kicsit le ültem gondoltam majd jobb lesz. Nem foglalkoztam vele és mentem tovább, később mellkhasi fájdalmaim voltak és úgy éreztem hogy nem kapok levegőt. Barátnőm kihúzott úgy jobb lett. Leültettek egy közeli vendéglőbe kaptam egy pohár vizet de akkora már izzadtam,remegett a lábam és az ujjaim görcsbe álltak és zsibbadt a hátam. Azt hittem meg fulladok, soha nem éreztem még ilyet!!!! :( egyszerre rázott a hideg és izzadtam. Egyből hívták az orvost, pillanatok alatt kiértek a mentők legalábbis nekem olyan 5-10percnek tünt. Valójában nem tudom, nem minden volt tiszta! A mentőben az orvos nem érzékelte a pulzusom és a vérnyomásom sem tudta meg mérni annyira reszkettem. (az orvos azt mondta pánik volt) Kaptam oxigént és bevittek a korházba! Ott már sikerült meg mérni a vérnyomásom és Ekg-t is csináltak.   Különösebben nem mondtak a korházban nekem semmit hogy mitől lehetett.  Ma(12.31) ujból éreztem hogy nincs rendbe minden mentem boltba és mikor oda értem el kezdett remegni a kezem,lábam és fájt a tarkom.  Nagyon félek, ez mitől lehet? Kérem valakit segítsen!!!!!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close