pajzsmirigy alulműködésem van.

Téma címkék:
2011.01.01. 18:21

2004-től kezdődően van tudomásom a betegségemről.

A tünetek: bőrszárazság, fáradékonyság, erőtlenség,ami nagyon megijesztett, az a hírtelen hízás.

Vérvizsgálattal megállapították a pajzsmirigy alulműködést. Szakambulancián azóta is 2 havonta vesznek vért, napi 2 szem L-Tyroxint kell szednem. Mostanában kb fél éve hulik erősen a hajam és fáj a jobb vesém.

A pajjzsmirigy ambulancián kezelőorvosom szerint ezek nem az alulműködés miatt vannak.

Voltam bőrgyógyásznál, a vesémet ultrahanggal vizsgálták, nem kaptam segítséget, de választ sem a gondjaimra.

Nem érzem jól magam, fáradékony vagyok. Fogyni a pajzsmirigytől lehetetlenség. Minden fajta fogyasztó terméket kiprób áltam, de a súlyom nem mozdul.

Mit tegyek, kihez fordulhatok ezzel a többéves problémámmal?

 

#20366 AbraLil hozzászólása: 2015.03.20. 15:10

Kedves Ria4961!
Nekem is pajzsmirigy-alulműködésem volt, de a Mens Mentisben meggyógyítottak. Alaposan kivizsgáltak, majd beállították a megfelelő mennyiségű gyógyszeres kezelést, amit alig kellett korrigálni. Csak ajánlani tudom!

#3644 edi1 hozzászólása: 2011.01.25. 19:31

http://www.etel-intolarencia.hu

google keresésben: élelmiszer intolarencia

#3643 edi1 hozzászólása: 2011.01.25. 12:42

Szia Ria4961!

Lehet, hogy nem segít de lehet, hogy igen! Leszoktam a dohányzásról és kb 15 kilót szedtem fel. E mellé párosult állandó levertség, evéskényszer, fáradékonyság, puffadás. Mindenkit nézve egy selejtnek éreztem magam. Mig egy nap barátaim tanácsára elmentem egy táplálkozási tanácsadóhoz. Kicsit drága. Ez egy intolarencia teszt, hogy mely élelmiszereket tolerál a szervezeted. Álmomban nem gondoltam volna, hogy saját magamat teszem tönkre a jónak hit egészséges ételekkel. Hinnéd, hogy a bifidust és a joghurtot, sem salátát vagy leveles zöldség félét, sót, cukrot, diót. mézt, tejet, sajtot, marhahúst, élesztőt, tojást, ecet félét, vajat,teát, burgonyát,  hagymát, vaniliát …..  tovább, nem ehetek. Ha megnézed, egy egészséges diétához mit eszel? Kb ezeket! De a laktoszára vagyok a legérzékenyebb!! Ha ez segítség, már az első hét után koplalás nélkül, csak a számomra könnyen emészthető élelmek fogyasztásával fogytam 1 kilót. De ez tartós! Naponta mértem magam. Mozgás nélkül kb napi 15 deka fogyás. Csak mert mást eszem. Majd neki állok mozogni is, ami még többet segíthet. Nem szédelgek, nem vagyok éhes, nem puffadok, (nem gázosodok), és tele vagyok energiával. Az idegrendszerem is úgy érzem erősődőtt. Korábban szedtem nyugtatót a menzesz elötti héten, most csak nevetgéltem! Készítettek egy diétát, amivel 3 hónap alatt 10 kilót fogyhatók.  Ez a teszt egy életre szól, a szervezeted már nem változik. Nekem spanyolországban csinálták, de tudom, hogy otthon is létezik. Több féle módszerrel mutatják ki. Szerintem megéri mindenképpen! Már az egész családom megcsinálta, hihetetlen eredményeket kaptunk.  Remélem tudtam segíteni! Sok sikert és egészséget!    

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close