Megható történet

Téma címkék:
2011.01.04. 15:38

Történetemmel szeretnék megismertetni egy olyan orvost, aki szakmai tudásával, emberséges hozzáállásával példa értékű, kollégái és a betegek előtt.
37 éves Little kóros beteg lány vagyok, agyvérzéssel születtem, egy durva szülészorvos beavatkozásának eredményeképpen, ami mind a négy végtagomat érintette, nehezen tudok járni, beszélni.
De sokat köszönhetek orvosaimnak, szüleimnek, és nem utolsósorban saját akaraterőmnek.
2009 decemberében megerőltettem a vállam, bejártam a megye orvosait, de minden orvos ráfogta a fájdalmam az alapbetegségemre. Nagy fájdalmam volt, december óta aludni sem tudtam.
Ez év június elején rátaláltam fehérgyarmati, traumatológián Dr. Kósa Jenő főorvos úrra, akit először telefonon kerestem meg, már akkor is nagyon készséges volt. Főorvos úr személyében egy nagyon szimpatikus embert ismertem meg, részletesen kikérdezett a panaszaimról, türelmesen meghallgatta feltételezéseimet, hogy mi vezetett a vállam ilyen állapotához. És már ott az első alkalommal felállította a diagnózist, hogy nyáktömlő gyulladásom van.
Felírt és beadott öt injekciót a vállamba, de sajnos a borzasztó fájdalmat nem sikerült megszüntetnie. Már az első vizsgálatkor felvetette, hogyha az injekció nem hoz javulást, akkor meg kell műteni a vállam.
Az kezelés letelte után július elején megműtötte a vállam, ami már a műtét után jobb lett, fájdalmam megszűnt. Műtét előtt részletesen mindent elmagyarázott, minden felmerülő kérdésemre kielégítő választ adott. Műtét utáni napokban többször felkeresett, betegágyamnál, érdeklődött hogylétem felől. Azóta is többször beszéltünk telefonon, mindig készségesen válaszol felmerülő kérdésimre, ellát tanácsokkal. Most járok gyógytornára.
Életem végéig hálás leszek Főorvos úrnak, azért, mert igaz nem az életemet mentette meg, de meggyógyított, és szaktudásával megszabadított a több mint fél éve tartó szenvedéstől.

#3665 Ikszypszilon hozzászólása: 2011.01.04. 17:32

Kedves Bcsilla !

Örülök soraidnak, kitartást, sok-sok szerencsét, erőt és egészséget kívánok !

Örülök annak is, hogy az Orvosod és Te nem kombináltok, panaszaid csökkentek. Gratulálok a türelmedhez és az Orvosod szakmai tudásához, empátiájához.

Üdv,

XY.

 

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close