Most már leírom

Téma címkék:
2011.01.16. 12:27

Nagyon sok szeretettel köszöntök minden kedves és kedvtelen olvasót! Azokat is, akik vidáman léptek be a várószobába, hogy segítsenek, és azokat is akik depresszióval küzdenek, illetve akik pánikbetegek, és szorongva kérdezik meg maguktól, hogy mit hoz a jövő.

Az utóbbiak számára nem érdekességként említeném meg, hogy az oldal szervezői felhívták a figyelmet, hogy csatlakozzanak egy közösséghez, és gyógyulásuk érdekében, keressék a megoldást, megbízható forrásokból !

A lehetőség adott, – bármit olvasunk is állapotunk gyógyulása érdekében -, azt mindenki maga dönti el, hogy a vitorlát melyik szélirányba állítja !

Depressziós betegek legyenek óvatosak a dohányzással, az itallal, és a drogokkal. Fontos, hogy olyan életmódot alakítsanak ki maguknak, amiben jól érzik magukat. Bár jellemző rájuk, hogy visszafogott életet élnek, fontos, hogy sok szeretet vegye körül őket. Feszült, vitákkal terhes kapcsolatban boldogtalanok. Ezek a pánikbetegekre is érvényesek.

Mind az is, hogy szerintem a kezelése megfelelő antidepresszánssal és kognotív terápiával gyógyítható.

Antidepresszáns esetén, nem mindegy mit adnak. Ami az egyik embernek jó, a másiknak, nem. Kb. 6 -12 hónapig érdemes szedni, de valaki szedheti akár egész életében. Emellett feszültséggátló szedése javasolandó, de az rövid távon, mert a kis bogyó képes gerjeszteni a további feszültséget.

Kognotív terápia alkalmas a hibás viselkedés korrigálására és a helyzetmegoldási képességeket megtanítja.

Tessék felvenni a kesztyűt a betegséggel és minden élethelyzetben!

Az orvosok által felírt gyógyszerek melett  a betegek meggyógyulhatnak, de el is vethetik őket!

Mozgalmas tél végét és tavaszt, békés, nyugodt nyarat kívánok, és sok humort a hétköznapokba :) !

 

#3805 Ikszypszilon hozzászólása: 2011.01.18. 10:50

kyrsia74 :) !

Sajnálom, a cudar gyermekkorod,

biztos egy szeretni való kedves lány vagy !

Én nem mondtam magamról, hogy egy angyal vagyok, így megint nem értelek,

de nem fontos ez.

Fontos, hogy kiverd a buksidból a téveszméket, miszerint depressziós betegként, megbélyegeznek. Azokat a téveszméket is, hogy nem segítenek.

Én nem állítottam rólad, hogy alkohol, vagy drog okozta a betegséged,Te írod ezt.

Sajnos !

Megkérdezhetem a mostani gyógykezelésed ? A Te döntésed, megírod -e !

 

#3804 krysia74 hozzászólása: 2011.01.17. 08:13

Azért ne nagyon szállj el magadtól Ikszypszilon, nem fogyott el semmi tablettám, de én nem az alkoholtól és a drogtól lettem depressziós! Olvasd el a Morfondírozom a Depresszió írásomat és megértesz vagy nem !!

üdv

#3803 Ikszypszilon hozzászólása: 2011.01.16. 15:55

kyrsya74 ! Elfogyott a tablettád ? Nem értelek. Sajnálom, nagyon :(

#3802 rabbi hozzászólása: 2011.01.16. 15:52

A depresszio tuneti kezelesere sok depresszios hasznal alkoholt,es drogokat,sot sok esetben a feszultseg csokkentesere ragyujt.Bar az alkohol,es drog idolegesen valoban csokkenti a feszultseget egyeseknel,de kiuruleskor halmozottan jelentkeznek a korabbi problemak,es raadaskent jelentkezik a raszokas terhe.A dohany,bar semmilyen hatoanyagot nem tartalmaz,mely feszultseg csokkento hatasu volna,azok a dohanyosok,akik mar raszoktak hasznalatara,mindaddig feszultseget ereznek a dohany hatoanyagai hianya miatt,mig ra nem gyujtanak.Ez a megszokott mereganyag hianyabol adodo feszultseg a leszokas(teljes dohany megvonas)utani 6.napig kimutathato.Termeszetesen a beidegzodott szokasra ez nem ervenyes,csak a nikotin hianyra.

#3801 krysia74 hozzászólása: 2011.01.16. 14:45

Szia Ykszypszilon,

mi köze van a depressziónak az alkoholhoz? Sermmi!!!! A depresszió az nem az alkololizmusról szól, szerintem!!!!Az alkoholizmusról hosszas oldalakat írhatnék, pedig én nem vagyok alkoholista, hanem az elszenvedője, a szülei felől!A drogokról pedig csak annyit, hogy 1979-ben egy olyan gyógyszerrel hozták be Magyarországra, ahol pont egy 30 fős rendőri állomány kezdte el szedni és egészen 89-ig nem szóltak róla, amikor is, ép azt kezdték előtérbe hozni, hogy az extazi berobbant a discók világába. Pedig addig a rendőrség állománya használta addig titokba!!!!

Üdv: krysia74

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close