Magamról

Téma címkék:
2011.01.18. 12:34

A magánéletem csak mostanában kezd rendbe jönni, ez a legjobb dolog, ami az elmúlt években történt velem. Szakmailag futott volna velem a szekér, de sajnos betegségem miatt ez kudarcba fulladt. Nem csúsztam le az anyaságról, így tudom mennyi szeretetet képesek adni a gyerekek. Világéletemben családra vágytam, 1 éve udvarol nekem valaki, aki nagyon közel került hozzám. Már begyógyultak az elmúlt években okozott sebeim, ezért teljesen biztos vagyok magamban, és a szerelemben előre tervezek. Gyógyulásom érdekében sokat meditáltam, hogy pozitív energiákkal töltődjek fel. Koncentráltam, hogy csak jó dolgokat vonzzak magamhoz. Ha egy listát kéne készítenem ezekről, 998 dolgot tudnék felsorolni.

Mindenkinek küldök 998 puszit :* !

XY.

 

#3828 Ikszypszilon hozzászólása: 2011.01.25. 04:58

Kedves rabbi :) !

Köszönöm, hogy ennyi időt szánsz reám, de nem értelek. Sajnos nincs arc és hang, hogy megmagyarázd az alulírottakat :(

Szeretet. Feltétel nélküli szeretet. Nálam, abban nyílvánul meg, hogy szeretem az embereket, megesik a szívem rajtuk. Gondoskodó, kötelességtudó és jószívű vagyok.

Mindenkit másként szeretek, így nyílván másképp és másképp fejezem ki az érzéseimet.

Én gondolom, hogy Te sem vagy képtelen kifejezni az érzéseid :) !

#3827 rabbi hozzászólása: 2011.01.23. 19:16

Hadd valaszoljak a farmer hazaspar valopere tortenetevel!:Asszony!Mit szeretne?-Elvalni biro ur.-Miert?-Mert nem szeret a ferjem.-Ferj!Igaz ez?-Nem.-Asszony!Mibol gondolja,hogy nem szereti?-Sose mondja.-Ferj!Igaz ez?-Nem.40 eve mondtam neki. Meg a kollegaja is hallotta.Megint szolok,ha valami valtozik….Vagy egy masik tortenet valaszol keletrol.:Az asszony a Kreml orehez megy.-Sztalin elvtarssal akarok beszelni.Engedjen be!-Az lehetetlen.Sztalin elvtars sajnos halott.-Ne mondja!Ez igaz,vagy viccel?-Sajnos igaz.-az asszony odebb all,de fel ora mulva visszamegy.-Sztalin elvtarssal akarok beszelni.Engedjen be!-Mar mondtam maganak,hogy Sztalin elvtars meghalt.Vele mar nem beszelhet.-Csakugyan?Ezt komolyan mondja.-Igen.O meghalt.-az asszony elment,de fel ora mulva ismet visszatert.-No mit akar megint asszony?-Sztalin elvtarssal beszelni.-Mar mondtam maganak,hogy halott Sztalin elvtars.Nem erti,vagy suket?-kiabal az or.-No!Nyugondjon mar meg!Ertem en,csak olyan jo ezt hallani!

#3826 Ikszypszilon hozzászólása: 2011.01.23. 16:23

 

Miért kérdezed, elégszer kifejezem – e a szeretetet ?

Szeretet nálam más, mint a ” szeretlek ” szó. Ezútóbbi egy mélyebb érzés, akiért az életemet is képes volnék feláldozni. Szeretni lehet egy jó könyvet, és egy jó szomszédot is. Kifejezem a szeretetet. Is.

Nem tudom, elégszer -e :(

 

#3825 rabbi hozzászólása: 2011.01.23. 16:04

Kedves XY!

Minden joerzesu ember szereti az embereket,s igy te is.Kerlek gondolkozz el azon,hogy elegszer kifejezed ezt nekik!

#3824 Ikszypszilon hozzászólása: 2011.01.23. 15:55

Kedves pagino !

Mától, másfél napig csak káromkodni fogok. Megteszed ugye, hogy imádkozol értem, Isten bocsásson meg nekem…

Vicceltem természetesen.

Szinte mindenki, még egy hitetlen ember is a felső erőhöz fordul, nehéz élethelyzetben, és szimplán felkiált : ” Istenem segíts ! ” Az Úr az egyén szabad akaratát tiszteletben tartva segíthet, de hiába, ha nincs meg az Isten felé való szeretet.

Tiszteletem,

XY

#3823 Ikszypszilon hozzászólása: 2011.01.23. 15:39

Kedves rabbi :) !

Szeretem az embereket.

#3822 pagino hozzászólása: 2011.01.23. 10:34

Szia kedves Ikszypszilon!

Köszönöm a történetemhez a hozzászólásodat. Valóban igazad van abban, hogy a leírásban nem szóltam az orvosokról, akiknek természetesen hálás vagyok, de az ő kezüket is Isten fogta. Hiszem, hogy Isten adja mindünknek a bölcsességet, a vezetést.

Kis unokahúgomat Kingát 2009.október 22-én egy IFA elgázolta a zöld lámpánál. (Kingának volt zöld a lámpája) 5 órás életmentő műtét közben kijött az orvos és öcséméket behívta a referáló helyiségbe, majd ezt közölte. Itt emberileg, orvosilag megtettük amit megtehettünk, a tudomány és a lehetőségeink itt véget értek, a többi Istenen múlik. A testvéremék, akik Isten mindenhatóságával nem foglalkoztak, csak néztek nagy szemekkel. Akkor tanultak meg imádkozni ők is. De ekkor már háromszor élesztették újra a kislányt (ekkor még nem volt 14 éves).

Hisszük, hogy egy sebtiben megjavított kabát mentette meg az életét, apukája nem legyintett, hogy vegyél fel másik kabátot, hanem megjavította és az a kabát állította meg az autót a rohanás közepette. 10-15 m-t tolta maga előtt a kislányt az autó. Sietett.

Köszönöm az észrevételedet, legközelebb körültekintőbb leszek, ha történetet Írok.

Szeretettel: Marika

#3821 rabbi hozzászólása: 2011.01.23. 04:32

Kedves XY!

Elarulok neked egy titkot:A boldogsag alkalmai ott repkednek korullottunk,s nekunk csak el kell azokat kapni,hogy magunkhoz szoritsuk gyengeden,s hagyjuk elrepulni oket,hogy ismet visszaterjenek.Jo,ha csalikat hasznalunk,hogy azok kozelebb szalljanak hozzank.Az olyan csalikat ajanlom,mint szeretettel toltott erintes,kedves mosoly,halat kifejezo kedves szavak,a minket korulvevo vilag gyonyoruseget dicsoito latas,stb.Ha hagyod elrepulni melletted oket,jon ujjabb,s ha varod tart karokkal,talan elerheted.Ne vard,hogy azokat valaki elkapkodja neked,es ropogosra sutve a szadba katonazza!

#3820 emcsyke hozzászólása: 2011.01.20. 18:21

IKSZYLON   nem tudom merre élsz de lehet hogy még találkozunk

 

#3819 emcsyke hozzászólása: 2011.01.20. 18:17

Sajos  nincs dipolomám  ez azért sajnos emrt így munkám sincs és jövedelmem sincs

Én alapból ilyen vagyok gyrekkorom óta Mióta kivették mandulám, érteres műtét után

Szomorú 7 éves korom óta

#3818 Ikszypszilon hozzászólása: 2011.01.20. 11:02

Ha személyesen ismernélek, rávezetnélek arra, mi mindenre lehetsz büszke !!!

Más !

Ne szomorkodjunk, hogy nincs munkánk.

Dolgozzanak helyettünk mások,

mert belőlünk csak egy van, akik csodálatos, emberi lények.

Ezútobbi igaz :)

az elötti vicces és szomorú :(

 

#3817 Ikszypszilon hozzászólása: 2011.01.20. 10:36

Kiteregeteg, és utána indulok olvasni, amit belinkeltél :) Köszönöm szépen !

#3816 Ikszypszilon hozzászólása: 2011.01.20. 10:34

Kedves emcsyke !

Minden elismerésem a Tiéd, hogy egyetemet végeztél és van egy nagy fiad :).

Nem tudsz örülni semminek…., kérdezném valakitől / valakiktől, ez alap betegség, vagy okozhatják a depresszió elleni készítmények, SSRI tbl-ák, feszkó oldók ?

#3813 emcsyke hozzászólása: 2011.01.18. 19:02

Szakmailag futott volna velem a szekér, de sajnos betegségem miatt ez kudarcba fulladt.ÉN is igy jártam Sajnos, Akkor előtte egyetem alatt hagyott el nagy szerelmem

Vizsont jött más és 31 évesen férjehez mentem 34 évesen szültem,

de már felnőtt a gyerek és másba szerettem sajnos, de ez elmúlt Férjem nagyon szeret de én merőben más vagyok  nekem nem elég csöndeség pedig , társaságban megőrük hülye kettőssség  Nem tudom lezárni multat és nem tudok örülni

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close