Ez lehet igaz??

Téma címkék:
2011.01.31. 11:07

MMPI tesztem eredménye:

Neurotikus tünetképződés,szomatizációt,pszichovegetatív tüneteket jelez a teszt.
Személyiségében pesszimizmusra hajlamos,könnyen kimerül,feszült,aggodalmaskodó,bizonytalan,elégedetlen,önbizalomhiánnyal,kisebbségi érzéssel küzd,miközben magas igényszint,perfekcionista attitűd,pontosság jellemzi.
Tudatos szorongásélményt és szorongástüneteket jelez.Jellemző a fenyegető ingerek tudatosítása,az azokra való érzékenység.
Frusztrációtűrése alacsony,agressziója túlkontrollált, önmaga felé irányítja bűntudatképzéssel vagy önkritikával.
Ugyanakkor a teszt jelzi a hiszteroid személyisége jó kapcsolatteremtő képességét,nyitottságát,teátrális hajlamát,érzelemszükségletét. Az alacsony önértékelés és betegségállapot jelenleg gátolja pozitív vonásainak a megküzdésében való alkalmazását.

 

 

Hát engem ez egy kicsit elkeserít… kéne azt hiszem valami önbizalom növelő… vagy nem is tudom… nem tudok magammal sem dűlőre jutni nem hogy ezzel a “pánikkal”.

Ti mit tanácsoltok? Hisztek a tesztnek? Van velem egy cipőben járó? Jó lenne beszélgetni olyannal mint én vagyis hasonlóval… tanács?

Köszönöm előre is ha szántok rám időd!

Szép napot mindenkinek!!!

#4128 nicole92 hozzászólása: 2011.01.31. 21:24

 

Kedves Ikszípszilon!

Köszönöm és tudom. Lenne partnerem mert a barátom és a barátnőm is szívesen jönnének velem. Most kitaláltuk a táncot barátnőmmel megnézzük hátha van olyan hely ahol elfogadható áron tanulhatunk mert nagyon tetszene neki is meg nekem is! :)

Remélem találunk olyan helyet. Állnak páran mellettem de kevéssel oszthatom meg minden bajom. ez nem olyan egyszerű.

 

Kedves Rabbi!

Megfogadok és remélem fel tudok állni de most megint a mélybe taszajtott valaki és valami amit majd nemsokára olvashatsz mert nemsokára kiirom szóval így elég nehéz…:(

 

Kedves Babadzsooo!

Én is köszönöm hogy írtál és most jövök rá nagyon sokan vagyunk ezzel és ez valahol jó valahol meg nem hiszen szomorú hogy ennyien rabulestek.:(  Te sem vagy egyedül! És ha gondolod beszélgethetünk! Emlékszem mi a te bajod és szívesen beszélgetnék veled is ha gondolod!

peacelady8@hotmail.com

Kedves emcsyke!

Probálok de midnig jön valami vagy valaki aki kiveszi a talpam alól a jót.:( Én azért remélem hogy nálad is lesz még szebb és jobb is a helyzet!!!!!!!!!! én kívánom szívből neked!!!!!! Köszönöm hogy írtál!!!!!!!!!!!

#4127 emcsyke hozzászólása: 2011.01.31. 19:25

Nicole

Harcolj magadért ha tudsz Mondom én 54 évesen, Sajnos tudom miaz amiben vagy de és figyelj te fital vagy még minden jó lehet? CSAk ne engedd el az időt Adj magdnak időd gyóygulni pihenni

De ne éegyél tételn ha olyan helyen laksz segíts akinek lehet gyereknek öregnek ezze mahadnak segitesz, Ha birod tényleg jó fizikai aktivitás, nagyon jó

Tudom én mondom én is szivom más enriáját mikor olyan fiatal voltam mint te azt hittem én vagyok a világon iylen szerencsétlen  De most látom sajnos sokan vagyunk kor és nemtől függetlenül szorongunk rettegünk De van aki joggal fél mert sajnos Nincs sziciális háló ebben az országban kb 20 éves, Nem volt jó ami volt , De ez mérhtetlen önzés sem jó nekünk kellene jobbá válnunk de nem megy nekem nem mert sokan belém rúgnak

#4126 Babadzsooo hozzászólása: 2011.01.31. 19:22

Szia. Köszönöm, hogy írtál. Látom, Te sem vagy jobb helyzetben, SÖT !

Sajnos, de legalább nem vagyok egyedül, és ne aggódj Te sem vagy !!!

Köszi mégegyszer.

#4125 rabbi hozzászólása: 2011.01.31. 16:25

Kedves Nicole

Emlekezz mit irtam!Elestel,es felbomlott a testi-lelki egyensulyod.Fel kell allni,leporolni a ruhadat,megpuszilni,lemosni a sebeidet,s valami uj dolog utan indulni.Most pityeregsz a foldon,s mi latjuk,es ezert erdemes pityeregni.Rajta!Kelj fel!

#4124 Ikszypszilon hozzászólása: 2011.01.31. 13:02

Nicole ! Iskola ? Társaság ? Udvarlók ? Egzisztencia nélkül nem lehet menni, úszni, tánctanfolyamra, röppladázni, korcsolyázni. Van aki ebben segítsen, és van aki partner legyen ? Ha van, akkor tényleg punnyadsz, ez a pánikbetegség velejárója.

Valamit tennünk kéne :)

Kicsit elköszönök, majd jövök !

És ez nem fenyegetés :)

 

#4123 nicole92 hozzászólása: 2011.01.31. 12:35

Hát nem igazán:( Szeretek táncolni de nincs pénz arra hogy tudjak táncra járni…

Szeretek fotózni is,másoknak segíteni. Nem tudom mi lenne jó.

Én 8éves koromtól 13éves koromig röpladbáztam versnyszinten és nagyon jó eredménéyeink voltak de abbahagytm mert széthúlott a csapat. Régebben 2 évig táncoltam 5ös bizoyítványt kaptam,rendszeresen jártam szavalni mindig jó helyezést értem el általános iskolában képviseltem is a sulit meg írtam pályázatot 11-12 évesen hogy milyen fejlesztések kellenének a városunkba ahol élek,rengeteget mozogtam gyereknek és sokat bicikliztem meg koriztam jégen is szóval elég sok dolgot csináltam. Mindig jártam valahova hol úszni mentem hol apukámmal rendezvényeken vettünk részt Chionál dolgozik és pl:gyereknapon mentem vele dolgozni mondjuk még tavaly  is voltam de én nagyon izgő mozgó voltam ezért sm értem hova ez a punnyadás meg ez a hülyeség nálam….:( lé elszomorít amikor bele gondolok milyen voltam és most milen vagyok:( borzasztó….magamat se tudom elogadni ezért….nagyon nem…nem tudom hol hibáztam és ez nagyon aggaszt:(

#4122 Ikszypszilon hozzászólása: 2011.01.31. 12:23

Igaz lehet a teszt ! Igen, önbizalomnövelő kell neked. Van valami amiben sikeresnek érzed magad ?

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close