Norcolut szedése melett ????

Téma címkék:
2011.01.31. 14:33

Tiszteletettem

Szeretnék kérdezni ? Mennyi ideig normális hogy Norcolut tabletta szedése melett vérzek ? És hogy még mindig rettenetesen görcsöl a bal petefészkem ……. Ha mozgok erősödik a vérzesm is és ha nagyon fáj a petefészkem akkor is ………. A szedési adag 10 napig 2*1 tabletta és ez a második nap hogy így szedem ….. ÉS azt is szeretném megkérdezni lehet e baj hogy az első nap csak egyet vettem be sajnos nem az én hibámból :(

Előre is köszönöm szépen a választ

Üdvözlettel : Brekencs

#4134 Ikszypszilon hozzászólása: 2011.02.01. 10:06

Kedves Brekencs !

Ennek a készítménynek használnia kell. Ma, remélem már így van rendjén. Amennyiben nem, szintén ugyanaz a kórház javasolandó.

Jó egészséget ! 

 

#4133 Brekencs hozzászólása: 2011.01.31. 18:02

Igen menstruációs zavarom van és ezt kaptam rá……. Korházban a nőgyógyászaton írták ki ezt . A tabletátt és az adagolást is . Most akkor kihez forduljak ? :( Én is nagyon félek mert tudom hogy a kezlés végén az egy hét szünetben ismént elönt majd a vér .. De egyenlőre nem tudom kihez mehetek ezzel a porblémámmal :( Teljesen kétségbe vagyok esve .

Köszönöm előre is válaszát

Tisztelettel :Brekencs

#4132 Ikszypszilon hozzászólása: 2011.01.31. 17:41

Kedves Brekencs !

Neked menstruációs cikluszavarod van, hogy ezt a tablettát kaptad ? A leírtak alapján én felkeresném sürgösen a nőgyógyászt. Vigyázz magadra !

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close