Szép nem?

Téma címkék:
2011.01.31. 21:28

Ma történt valami…valami olyan amit nem értek…nem tudom feldogozni az eseményeket…Egésznap egész jól el voltam erre estére gondoltam felhívom a mamám mert holnap lesz a szülinapja és fel akartam köszönteni teljesen önzetlenül mert hiányzik és mert egész hónapban ezen járt az agyam. Erre hívom és mondom Hello Mama Hát boldog Szültés napot tudom hogy  holnap lesz de gondoltam mihamarabb hívlak nehogy azt hidd elfelejtettelek!

Erre ő : Szia én csak úgyan azt kívánom neked mint amit te csinálsz velem! (kiabálva mindezt) Mondom miről beszélsz? Erre ő: Tudod a névnapomon nem hívtál hogy te mekkora szemét vagy most meg azt hiszed egy jópofira minden rendbe lesz? Hát nem. Nekem csak egy unokám van a Timi te meg szüntél létezni. Szemét vagy mert a névnapomon le se szartál engem. Mondom én: Jah jó rendben mama hát úgy legyen akkor adom anyámat és bőgve átadtam a telefont anyámnak én felrohatana sírva s csak annyit tutm mondani “Rohadjon meg” apám utánam futtot vígasztalt kérdezte mi történt én el mondtam. Ki zokogtam magam és szívtam egy cigit.

Tudjátok mi a furcsa? Ő van egyedül mamám. Soha nem vigyázott rám…soha semmit nem tett értem…emlékem vele csak a rossz…Lementem egyszer egy nyáon kb. 3éve és lent töltöttem 3napot nála mrt ugye elköltözött balatonra egy vén kéjenc köcsöggel aki mellesleg probált molesztálni nem is egyszer de rábaszott az öreg emrt kapott egyet és azon a pár napon keresztül mást sem hallottam csak ezeket: Te am. egy nem kívánt terhesség vagy és csak nekem köszönheted az életed mert anyád hozzám fordult hogy mit tegyen veled…(ez hazugság az anyám döntött úggy  hogy meg tart nem a mama vette rá  és  a mama azt mondta anyunak az ágyban mindent el lehet itézni! ez is csak azért volt mert akkor a szüleim kapcsolata válságos volt mert apám épp akkor csalta meg)

A papáé volt a Timi enyém a Móni és te…hát te…maradtál ott ahol vagy…. jah és ami a legjobb… én selejt dagadt tehén vagyok és hülye egy gyerek belőlem semmi nem lesz! Kérdezem én létezik még egy ilyen ember mint ő????? Miért kellett ezt pont most??? amikor épp a depressziós és pánikbeteg vagyok és alig tudom kezelni a kibaszott helyzetem és kurvára szedem a gyógyszereket és kibaszottul probálom nem elveszteni a hitemet!!!!! Pont tegnap kaptam egy elég szemét dolgot az élettől hogy egy olyan osztálytárs probál Engem okítani akit szarba se veszek mert egy álnok nagyszájú buta liba aki ha nem lehet középpontba akkor megvan baszva??? még ilyet mond hogy én utánzok le mást? az osztálytársunkat ezzel jól kapaszkodjatok meg!!! “<3lek Bazsim” című felirattal mert ez van kint msnen vagyis volt… szerintetek ez normális dolog???? Egy nyomorult narkós akar engem osztani? Szakadjon meg bazdmeg hogy ennyi ideje van hogy ilyen faszságokat talál ki!!!! Nyomorult szánalamas lény!
Azt nem értem hogy az ő elmondása szerint azért nem szeretnek az osztályban mert nem illeszkedtem be meg mert én levettem a feliratot mert iilyen faszságból nem akartam ügyet és  ha így neki jobb hát egészségére ez csak az én szememben az ő égése nem az enyém.

Engem nem érdekel ki mit gondol sokáig talán érdekelt de már nem…nem szeretem a vitákat….utálom a verekedést….de hiszek abban hogy  kap ő még ezért az élettől bőven és nem csak ő … mert mondjuk igazság szerint veri az élet őt bőven azzal hogy  ilyen ember…. szánalmas…!
De most szerintetek ez így kóser?????????
Kicsit tele a zsákom mert elegem van ebből a sok undorító dologból meg a gerinctelen emberekből!
Mit várjak mástól ha a saját rokonom egy szemétláda  velem?
Soha életében a kisújját se mozdította értem. És a barátom nagy szülei mégis tudnak szeretni??? ez hogy lehet???
Valaki érti ezt? mert én nem!
Komolyan modnom ettől golyózok be…:(((((((((((((

#4146 Ikszypszilon1 hozzászólása: 2011.04.04. 15:45

Kismanó, Nicole hol vagy ?

#4145 nicole92 hozzászólása: 2011.02.01. 15:28

Egyem meg a szíveteket:))))))

Hát igen csak!nincsenek titkaim egyáltalán!Mi nyitott könyvek vagyunk egymásnak:D

Hát jó lenne de olyan nehéz meg a mandula műtét után úgyse  lesz szabad remélem akkor leszokok! Csepelre szakközépbe:( miért?????

#4144 Ikszypszilon hozzászólása: 2011.02.01. 14:33

Kedves kig121:) ! Te nem választanád a szex-et, mint feszültségoldást. Az már nem nicole és az én problémám :D

#4143 kig121 hozzászólása: 2011.02.01. 14:11

Csak kíváncsi voltam mennyire vagy őszinte a barátodhoz :D

Jah és hirtelen eszembe jutott még valami :D
Szokj le a cigiről, nem segít semmiben se ;)

Milyen suliba jársz egyébként?

#4142 nicole92 hozzászólása: 2011.02.01. 14:03

Hát igen van benne igazság:DDD

Jajam rajta vagyok már nagyon várom!:)))

igen mutattam vagyis tudja  hogy fent vagyok meg ilyenek miért?:)

#4141 kig121 hozzászólása: 2011.02.01. 14:00

Ez jó :D

Nekem anyukám édesanyja Nagyatádon lakik, tőlünk úgy 50 km-re, de én örülök, hogy nem kell menni hozzá látogatni :) Szerintem jobb is hogy távol van a mamátok, hisz képzeld el milyen “jó” lenne ha ott a közeletekben lenne. Mindig mindenbe csak beleszólna. Egyébként ha meg nem érdekel a dolog akkor ne foglalkozz vele. Keresd a helyet ahova lehet menni táncolni ;)

Barátodnak muttatad már ezt az oldalt?

#4140 nicole92 hozzászólása: 2011.02.01. 13:48

Kedves Ikszypszilon!

Kösznöm tanácsod. Hát láttad enyhe depresszió és legutóbb már simán csak depresszió ltt a papíromra írva. A szexel sokat el lehet felejteni de nem annyit mint amennyit nekem kéne.:(nem terhelhetek rá minden rosszat mert akkor nem is lenne jó:(

Kedves Kig121!

Hát igen nem rossz ember csak az a baj hogy most még szegény apának van lelkiismeret furdalása az anya miatt. Tudod az a baj hogy ő soha életemben semmit se tett értem és ezek hosszú hosszú évek amikből csak a rossz van. Nekem annyira nem volt mamám hogy azt el se tudnátok képzelni. Nekem nincsenek emlékeim és ez csak az ő hibája hiszen elköltözött baatonra csakhogy ne kelljen itt lenni a közelben ha baj van! Vagy bármi egyéb… nekem nem volt semmi jó élményem. Ezért nem rossz napja volt ha nem engem SOHA NEM szeretett!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ő meg mondta  h selejt vagyok a számára…. ennyi… egy senki. akkor ezekután szerintetek????? Azt hiszem lehet hogy csúnya dolog de miutn elátkozott azután csak abban vagyok biztos hogy hozzá temetőbe illetve a temetésére soha nem mennék ki! És ez végleges. Ennyi törést amit csak tőle kaptam életemben az bőven elég!!!!!!!!!! Az apám már rendesen anyámat hivogatta ma hogy minden rendben velem?hogy vagyok? hívta őt ma mama és nem vette fel neki. és még nekem van lelkiismeretfurdalásom mert “miattam” nem mennek többet hozzá…. ááá nekem bejöt az élet…

#4139 kig121 hozzászólása: 2011.02.01. 12:19

Érdekes amit írtál. Abból hogy édesapád utánna ment nem lehet egy rossz ember :)

Mamádról meg annyit, hogy ilyenek az öregek. Unatkoznak és mindig keltik a feszültséget. Papám 2 éve halt meg. Mindig mentem vele a tanyára segíteni ásni, kapálni, vizethordani stb.. Otthoni családi házban füvet nyírtam, sőt még földrajzot is tanultam vele. Hugom meg állandóan csavargot, nem is érdekelte őt a nagyszülök. Szóval meghalt a papa és a Suzuki, mint örökség a hugomra hagyták. Pedig még azt is felajánlottam hogy megvszem. Ekkor benne is haalmas csalódás volt, de túl tettem magam rajta. Biztos megvolt ennek is az oka. Ezért nem haragszom már rá.

De számtalan esetet tudnék mesélni a mamáról, hogy milyen jóindulatú volt.

Lényeg, hogy ne próbáld megérteni a mamádat, most ilyen napja volt. 2-3 hónap és elfelejti. Mondhatnám azt is hogy nem érdemelte meg a könnyeidet. Érdekes dolog ez a depresszió, hála én még sose voltam az, de hiszem hogy sose leszek az. Van egy szerető feleségem, élnek a szüleim stb… Neked ott a barátod akivel megbeszélhetsz mindent. Én viszont XY-an szemben nem javaslom a szexet, mint feszültségoldó megoldás.

#4138 Ikszypszilon hozzászólása: 2011.02.01. 11:27

Kedves nicole ! 18 éves vagy, már nem gyerek. Ha nem diagnosztizáltak nálad depressziót, most fontos, hogy egy hormonokkal teli férfire koncentrálj, aki elmondásod szerint a partnered. Ezeket a családi konfliktusokat ne vedd fel, inkább a feszkót csökkentsd szexuálisan, vagy végy be egy -egy kellő pillanatban nyugtató tablettát. Jobb neked, ha lecsillapodsz, 10 -ig számolsz, minthogy dühösen neki esel a családtagjaidnak. Természetesen nem szabad a csillapító - és izgatószereket felváltva szedni, mert ez megzavarná az idegrendszered működését.

Szia :) !

#4137 Ikszypszilon hozzászólása: 2011.02.01. 10:42

Azt, hogy mit csinálj, az attól függ, kedves nicole, hogy depressziót diagnosztizáltak nálad, vagy sem.

#4136 nicole92 hozzászólása: 2011.02.01. 10:32

Kedves Ikszypszilon!

Probálom magamból kiadni a düht de amikor ki zokogtam magam utána írtam ezt a levelet és teljesen sokkhatás alatt voltam ettől az egésztől. Sőt most is. Nem tudm megérteni a viselkedését a nagyanyámnak és a többi olyan embernek sem mint akikről írtam hiszen ikarcnyit sem tartom jobbnak őket magamnál mert úgy  érzem nálam az értékek megvannak nem úgy mint náluk. Erkölcstelen szánalmas embereknek tartom őket. Teljesen levezetni a feszkós nem tudom mert nem tudom mivel lehetne viszont csak úgy túllépni se akarok hogy ne legyen az mint eddig volt ezért probálom felmérni mennyire fontos ez nekem és hogy mit tudok tenni ellene aztán felállítom a fontosságot és kb. ennyi majd ha többszörösen kibeszéltemm magamból hátha egyszer már csak egy múlt eseménye marad. Te mit tennél?

Üdvözlettel: Nicole

Csodás napot kívánok!!!

#4135 Ikszypszilon hozzászólása: 2011.02.01. 07:26

Kedves nicole ! Energikus, lendületes, szép napot kívánok neked :) !

Puh, de jó, hogy nem fojtottad vissza az indulataidat, és megfogalmaztad :)

Nem szép, sajnos…, a környezeted, a félelmeidet okozó élményeid ismétlődése :(

Biztos recept lenne, a szeretetteljes családi légkör.

Panaszaid csökkentésére a pszichoanalizis felállítása melett, a pszichoterápia, autogén tréning, légzési torna és a nem visszafojtott emóciók kiélése lenne sztem.

Ha a panaszaid súlyosbodnak, az állandó belső feszkók, és a konfliktusok miatt, mit csinálsz ? 

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close