Sziasztok

Téma címkék:
2011.02.01. 21:28

Szertném megköszönni mindenkinek a tanácsát, véleményét, akiknek esetleg nem tudtam személyesen írni. Megjártam a “HADAK ÙTJÀT”  (voltam orvosnál)

Szóval Pánikbeteg vagyok. Ma ki is váltottam a gyógyszereimet, csak szeretnék feltenni egy kérdést nektek, mert minden bizonnyal több a tapasztalatotok ezen a téren. Szóval amiket felírtak gyógyszerek az egyik citalopram 20mg, amit reggel kell szednem, a másik meg opipramol 100 , amit este kell bevennem. Ez normális, hogy rögtön kettö gyógyszert akarnak etetni velem ? Bárhol olvasgatok mindenhol azt tapasztalom, hogy a kettöt nem igazán szokták egyszerre szedni. Vagy csak nem írják oda? Az orvosok szerint, valami beválhat valami nem, meg igy meg úgy szedjem, szóval semmit nem értek, hogy ez nost erre vonatkozik, vagy ezek után. Tudom zavaros amit írok, de a fejemben ugyan ez a káosz van, és semmit sem értek. A rendelöben nem is feszengtem, hogy megértsem, mert az egyettlen dolog amire gondoltam, az az volt, hogy ninél hamarabb kijussak onnan. Valószinü ezért nem is figyeltem oda. Szóval kaptam egy papírt, hohy mikor melyik gyógyszert szedjem, és ezen az áll, hogy az egyiket reggel, a másikat meg este. Lehet ez így ? Ti már annyira profik vagytok, én meg be vagyok szarva, hogy nem e azt mondták, hogy próbáljam ki az egyiket, és ha nem jó akkor a másikat. de akkor nem írták volna, hogy reggel, meg este. Na mindegy. Bízom bennetek, hogy valaki tud nekem segíteni. Elöre is köszi.

#4189 emcsyke hozzászólása: 2011.02.02. 18:37

szia Van aki szokott van aki nem, általában antidepresszánst és szorongás oldót írnak együtt

Inez
#4188 Inez hozzászólása: 2011.02.02. 12:22

Kedves Babadzso!

Persze, hogy be vagy szarva, hiszen az egészségedről van szó. Valószínüleg bízni kéne az orvsodban, hogy tudja, mit miért írt fel. Nem mintha orvos párti lennék, de a legfontosabb, hogy ne fokozd a pánikodat, és ha esetleg mellékhatást észlelsz, akkor se ess teljesen kétségbe. Valószínüleg lesz az is, de idővel szűnik, ha meg nagyon nem bírod a gyógyszert kérj másikat. Én régóta szedek citalopram alapanyagú gyógyszert, nagyjából bevált. Jobb napokat neked, és próbálj kicsit lazítani.

#4187 nicole92 hozzászólása: 2011.02.02. 11:48

Szia

Hát ez tényleg lég morbid…:S Még ha mellékhatásra is kaptad akkor is…mindenképp telefonálj!!! Én is szedek gyógyszert de csak egy félét a másik a frontint mellé csak szorongás csökkentőnek amit nemsokára el is hagyok!

Ügyes vagy hogy elmentél dokihoz! Biztosan nagy erő kellett hozzá!!!! Én is ugyan ezt csinálltam alig vártam hogy elmenekülhessek már onnan….:)

Szép napot!!!:)

#4186 kig121 hozzászólása: 2011.02.02. 07:38

Így minden kutakodás után azt tanácsolom neked, hogy telfonon hívd fel a dokit :)

Neten rákerestem a gyógyszerekre és nekem úgy tűnik mintha a második gyógyszert az első gyógyszer mellékhatásaira kaptad volna.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close