pánikbetegség

Téma címkék:
2011.02.03. 15:39

sziasztok!! Ti mit szoktatok csinálni,ha érzitek hogy nem vagytok jól,és érzitek hogy mindjárt rohamotok lesz?? mert én alig tudom magam kontrolálni,igen nagy eröfeszitésembe kerül hogy ne legyek rosszul!! viszont én olyankor jobb szeretek magamba lenni,de viszont muszáj valakit felhivnom telon!! Ti is vagytok igy? Vagy lehet ez nem is pánik?? Hanem valami súlyos betegség? De 6 éve tart ha valami más lenne szerintetek már más bajom is lenne? Köszi,hogy “meghallgattatok”

#4295 erikatt hozzászólása: 2011.02.05. 12:59

Szia,sajna en is igy voltam ezzel,amig nem tanultam meg kezelni,illetve nem tanított meg rá egy barátnőm ,h.hogy csináljam.Amikor jött azt kellett hangosan mondogatnom magamnak h.ha nem akarom nem jön,ha nem engedem nem jön,mert en döntöm el,h.jön vagy sem.Sajnos en eszre vettem h.sokszor a rosz gondolatokat,amitol aztan rohamunk lessz mi generáljuk.Persze ne erts félre ezzel nem azt mondom h.ezt akarjuk,csak ha meg érezzük h.jön,akkor mi még fel turbozzuk h.szép kis pánik rohamunk legyen és itt a baj.Ilyenkor kell megálítani ezt az áradatot,és nekiálni lélegezni.1 2 3 4 be 1 2 3 4 ki,es meglatod lassan megnyukszol.Es a végére,ha el fogadsz egy tanácsot,NEM SZABAD TöLE FéLNI,NEM TUD TEGED BANTANI,TE EROSEBB VAGY

#4294 nicole92 hozzászólása: 2011.02.04. 21:45

Kedves Lara30!

Szerintem ez természetes nekem is volt van ilyen elég szar de kiküszöbölhető azt hiszem. foglald le  magad mindig valamivel szerintem csinálj figyelemelterelést!!:) Szép etét mindenkinek!

#4293 rabbi hozzászólása: 2011.02.04. 16:01

En is ereztem ezeket a tuneteket.Egyszer meg a korhazba is elmentem kivizsgalasra(Kozel 10000 dollaros szamlat kaptam erte).Semmi szervi bajod nincs valoszinuleg,csak a lelki egyensulyod billen meg neha valami miatt.

#4292 Ikszypszilon hozzászólása: 2011.02.03. 17:25

Kedves lara ! Én egy gyógyszer -  kombinációt kaptam, azóta nincsenek rohamaim. Max. nehéz légzés. Akkor, mélyeket sóhajtok, nagy levegőt veszek. Telefonon soha, senkit nem értesítek. Régebben, mikor nem ezeket a gyógyszereket kaptam, gyakran hiperventilláltam, ajánlották fogjam be az orrom, és tartsam vissza a levegőt. Ajánlották a Magne B vitamint, Kálciumot és Magnéziumot.

Amiket felsoroltál ” történeteidben ” azok pánikbetegségre utalnak. Más bajod nincsen, gondolom teljes vér, vizelet vizsgálatot készítettek neked.

Természetes, hogy meghallgatunk, bár Magyarország emberei nem arról híresek, hogy segítsenek egymáson.

#4291 izing hozzászólása: 2011.02.03. 16:53

Szia én 3 vagyok pánikbeteg és pont most jött rám a roham ezért vagyok az oldalon is,megnézzem mik a tünetek nekem ez segit ha elolvasok pár pánikbetegséggel kapcsolatos oldalt vagy valakivel beszéljek telon kb 10-15 perc után elmulik ,de mindig este jön rám most már egy pár napja.Valamikor napokig oké van ,de utána megint elöjön szoval probálkozom magam ,de szerintem szakemberhez kell fordulnom megint(amikor elöször fordult elö akkor voltam és utána nem)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close