Előzményeim

Téma címkék:
2011.02.09. 09:37

Sziasztok !

Előzményeimhez tartozik… véletlenszerű atropin tartalmú nadragulyamérgezés.., Dr. Zacher Gábor toxikológus gyógyított.

Életem legszörnyübb élményeimhez tartozik. Ez, Szlovákiai nyaralásom felejthetetlen halálközeli élménye, melyet soha nem felejtek el.

Kezelésem ideje alatt, találkozhattam… Hepathitis – es  halálos betegekkel, melyeket pszichológus kért…, írja és rajzolja le, milyennek képzeli a túlvilágot…

Voltak ott morfinisták, heroinisták, kokainisták és más kábítószeresek…, akik rezzenéstelenül azért feküdtek be az osztályra,… hogy gyógyszerhez jussanak….

Csillapíthatatlan vágyuk megszüntetett minden erkörcsi gátlást….

Ha nem tudták beszerezni az ” anyagot ” , bűnözővé váltak…. 

Úgy gondolom, hogy ennek megakadályozásra vagy legalábbis megnehezítésre volna szükség a kábulatot okozó oldószerek ilyen célra való felhasználására !

#4392 Ikszypszilon hozzászólása: 2011.02.10. 08:39

Csak azt írtam, amit láttam, mikor visszanyertem a látásom…

Elvonóra vitték ezeket a fiatalokat, így azokat az anyagokat amiket írtam,  nem kapták meg. De emelett hozattak be, gyógyszert loptak, így távozniuk kelett sok esetben.

 

Dr. Zacher Gábor tudja ezt, nem első eset.

 

 

#4391 rabbi hozzászólása: 2011.02.09. 15:16

Ezt irod:“Voltak ott morfinisták, heroinisták, kokainisták és más kábítószeresek…, akik rezzenéstelenül azért feküdtek be az osztályra,… hogy gyógyszerhez jussanak.”Azok a delikvensek,akikrol beszelsz igen meglepodnenek,ha a kikenyszeritett adagjuk osszetetelet lathatnak.De az a lenyeg,hogy mukodik.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close