Szörnyecskék 2.

Téma címkék:
2011.02.11. 03:56

Öngolt rugtam Nicole:)!!! Én mint egy mesemondó?!? :) Erről rögtön az jut az eszembe, hogy szívesen átpasszolnám a labdát neked :) jut az eszembe, Te lennél a csapatkapitány a pánikjátékban. Jól megy nekünk ez a program, már szinte hobbinká vált. Szörnyecskékkel ugyebár mi biztosan benn vagyunk a célban, de időnként van, hogy még  kispadra kényszerülünk vagy lesérülünk :(

Na hát akkor rajta…:)

 

Ébernek kell lenni a játékban jó kedéllyel szemlélni a szörnyecskék lelkiállapotát…bíztatni őket és elfogadni!

Ja és a virág gondozás :)! ez pedig a visszaolvasásra vonatkozik….

Ilyen pl. kig és rabbi szinte minden egyes megnyilvánulása…. de persze vannak itt még szép virágok egy jó páran….

 

A Szörnyecskék is a fejünkben, sok kreatív munka melett, tényleg sok virágot választhatnak számunkra. Felhívnám a figyelmet most a “virágondozó szörnyecskékhez”  könnyebb hozzájutni…sajnos egy időben hisztérikus  volt megszerezni..

 

Szerintek létezik-e összefüggés a szorongás és a pánik között és vannak-e tapasztalataitok ezen a téren?!

..Én.Tapasztalatból tudom, hogy van összefüggés ! Nem kell messzire mennem példáért… itt van Nicole  és ha beleszámítom, hogy hányszor gondoltuk éreztük ugyanazt, ugyanabban a pillanatban, akkor talán bátran állíthatom, hogy sok bennünk a kitartás.. stresszre túlzott reakcióval válaszol a testünk, és nyugalmi állapotába a normálisnál hosszabb idő alatt tér vissza. A pszichés probléma kialakulhat valamilyen felkavaró élmény nyomán, de esetenként semmilyen azonosítható kiváltó ok nem áll mögötte, csak a tudatalattinkban lévő szörnyek kreálnak túlzott stresszhormontermelést.

Energiagát, amely nem engedi áramlani a gondolati energiát, a szörnyecskék leblokkolják és érzékenyebben reagálunk a stresszre.

 

Visszatérnék az emlegetett virágokra, kedves Nicole barátném, ezzel vége a mesének…

 

Azon gondolkodtam, mit lehetne befejezésnek írni, és az jutott hirtelen az eszembe, hogy a buksinkből tekintsünk ki a nagyvilágba, nézzük meg máshol milyen betegségek vanak….Arra az eredményre jutottam, hogy vannak súlyosabbak?!?! De ezekből is  virágok nőhetnek és legyen bármily cudar is, a remény hal meg utáljára ugyanis!!!Ahogy a mi esetünkben a szörnyecskék gondozzák a virágokat, és amint napfény láthatóvá válik, ….eleganciát, szeretetetet, csodálatot, szépséget, értelmet, közelséget, barátságot, szerelmet, hüséget, elismerést ,intimitást, hitet, bizalmat kínálnak, és a hosszú életetettel ajándékoznak meg:)

Egy óriási csokorral Mindenkinek !

Kedves Nicole pánikjátékos Barátnőm, van-e valami hozzáfűzni valód még a szörnyecskék “virággondozó  mesterségéhez” ;) ?

#4457 Ikszypszilon hozzászólása: 2011.03.13. 08:35

A helyzet a következő. Egy brutál műtétre kell lélekben felkészülnöm, március 21-re.

Eddig még nem sikerült. Kezdhetem megásni a kertben a saját sírom:)

Mi ad erőt ahhoz, hogy a szörnyecskék elpatkoljanak ? Szívesen megírom tapasztalatom.

#4456 nicole92 hozzászólása: 2011.02.13. 21:47

Kedves Ikszypszilon!

hőhő benevezlek valami meseíró cuccraxD Teljes kész:D Ezért bírlak  öcsém mindig meg nevettetsz:)))))))))))) Jó kis mese hát a vége fuss el véle:D

Hát pánikjátékos barátnődként azt  kell hogy modjam a rossz idő nagyon kkecsegtető ezeknek  a szörnyecskéknek így hát ha kivitelezhető repüljünk lélekben messze a melegbe ahol koktél iszogatva barnulunk és pancsolunk mosolyal az arcunkon és a szörnyecskék ilyenkor rínak hogy nem kapnak szerepet azt bebukták…:D

Amúgy tényleg nagyon gáz az idő ajánlom hogy jöjjön a melegség mert tök kiborul a lelkivilágomxD kókadt nénik meg bácsik….emberek félig zombik….tiszta temető…mindenki olyan mint az utolsó kenet….:Selég szar érzés….

No de véekezzünk szörnyecskék ellen a gyümölcsel,csokival(mert az kellll aaaa)relaxáljunk,szeressük a szeretteinket,kártya,séta, dumcsi és no uncsi!!!!

Szörnyecskék feladják…ez jó lenne következő meserésznek!!!!

puszillak és jóéjt neked kis mesemondó pánikosom:))))))))))))))))))

Ui: várom leveled de kong a tár…:( mi a helyzet?

#4455 Ikszypszilon hozzászólása: 2011.02.13. 16:25

Nem szeretek búcsúzkodni, ezért átpasszolom a nem létező labdát valakinek, hogy a rövid beszámoló könnyű végére érjünk ;)

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close