a hetem..

2011.02.19. 15:53

Sziasztok:)

Az a helyzet hogy nem is tudom hol kezdjem:D Egészhéten mászkáltak a fejembe a furcsábbnál furcsább gondolatok de közben azért akadtak jó pillanatok is szóval nem az a depi keményen csak olyan lájtos érzéssel:( Eléggé tömött egy hét volt hiszen apukám miatt kellett aggódjak de hál istennek minden rendben ment meg persze műtik nem oskára anyukámat és kicsit attól is ki vagyok meg ami még fura volt az a csütörtök olyan hülye érzésem volt egész nap sőt még tegnap is hogy jézuska. Lehet hogy a front okozza? Veletek előfordul hogy olyan nem vagytok se jól se pánikosan hanem olyan fura érzés tombol bennetek. Amikor mindent fura dologként élsz meg? Én nem tudom mi van velem azt mondta a dokinő hogy a 10mgtól bepöröghetek na én ehhez képest döglök mint állat:D elvégzem a kis teendőimet de a délutáni alvást megállni kegyetlen:S pedig muszáj lenne mert ezért nem tudok este aludni. Ti tudtok aludni napközben akik este nem?

No de hogy ne legyen a depi a fő dolog egy kis happy-t is a végére biggyesztek.

Rá jöttem hogy olyan sokat jelent egy őszinte barát ha melletted van és tényleg önzetlenül szeret hogy az hihetetlen. Én nem nagyon szeretek még annyira kimozdulni ha sok időt igényel és kényszerhelyzetbe kerültem csütörtökön el kellett menni apukámért tesomnak,unoka hugomnak meg anyumnak viszont nekem ekgra kellett menni miután nem tudok velük menni vagy a magány lett volna itthon vagy a barátnőmhöz bekéredszkedek hogy ne egyen itthon a fene. hát felhívtam barátnőm (szintén pánikbeteg 8éve de nem kezelteti magát) reggel 8:30körül ami nálunk a mi időszámításunkban nagyon korán van:DDD És ahogy meghallottam a hangját ó mondom csóró jól felkeltettem mondtam neki mi a szitu ő egyből veszem a kabim és már megyek is. És azért ezt én nagyon ritkán tapasztaltam az életben hogy basszus tök kómásan meg minden kb. hipp hopp segített nekem. Ez nekem nagyon sokat jelent:) csak gondoltam megosztom veletek is a jó éélmményem mert mi aztán hajlamosak vagyunk az ellustulásra,önsajnálatra,negatívságra,szomorkodás önfelett…

Nekem ez egy óriási pozitívum és erőt adott már csak azért is mert tudom van kire számítsak. Ne értsétek félre más dolgoban máskor is más helyzetben is sokat számíthattam rá nem csak ez az egy jó cselekedete volt de ez rakta fel nekem az i-re a pontot!:)))))

Na további jó hétvégét és bár az idő szar azért kényeztethetjük magunkat pl.: dvd,csokiii,kényeztető kádfürdő:))))))) Egy jó zene mellé és máris relax van:))))

 

#4581 nicole92 hozzászólása: 2011.02.20. 19:21

Kedves Rabbi!

Erről én is így vélekedem!!!!!!!!

Mindenképp bele kell gondolni hogy egy kapcsolat bizonytalan de egy barát örök ott is minden 2 emberen múlik de ha igaz a barátság örök lesz!!!!!

Kedves Ikszypszilon!

Sajnálom de tarts ki mert erős vagy és céltudatos!!!!!!!!

NEM ADHATOD FEL!

Az élet olyan mint egy hosszú cigi mindig szívni kell….de kell azért fújni is hát fújj rá a pecsételésre!:)))) szép estét nektek!!!!!!!!!

#4580 rabbi hozzászólása: 2011.02.20. 16:59

A baratsag egy komoly befektetest igenylo vallalkozas.Sok idoraforditast,energiat,toleranciat igenyel,de rendszerint jo befektetes,hisz kamatostul megterul.Mint minden vallalkozasnal,a baratsagnal is szukseges az elszantsag,kitartas,es celtudatossag.Rendelkezel ilyen kepessegekkel?

#4579 Ikszypszilon hozzászólása: 2011.02.20. 10:23

Örvendek nicole!

Nekem pedig a sorsom meg lett pecsételve a hetekben…, de nem adom fel akkor sem!

 

#4578 rabbi hozzászólása: 2011.02.19. 21:41

Igen!Egy jo barat nekunk depiseknek a leg dragabbat,az eletet jelenti.Uzenem mindenkinek,aki hallhatja:Legyen jo baratod,s azt orizd minden feltett kincsednel jobban,mert o az eleted adhatja vissza!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close