Környezet

Téma címkék:
2011.02.21. 10:32

Azt mondom: Pánikbetegségem. 

Erre az esetre kaptam képzést arra vonatkozólag, hogy pánikroham alatt mi kell tennem. Ezek mellett kaptam mint minden pszichiátriai konziliumot követően, szorongáscsökkentő és enyhe antidepresszív hatású gyógyszert, mely hatásos pánik betegségben, mint kiegészítő terápiás lehetőség. Ebből így gyógyultam meg! 

Azt mondom: Depresszióm

Tudtomra adták, hogy a depressziómat kizárólag gyógyszerrel nem lehet meggyógyítani. Ingyenes pszichoterápiára is szükségem volt, hogy megtanuljam, hogyan lehet úrrá lenni a negatív érzelmeimen és megoldani  a problémámat. Az állami egészségügyben igen kevés lehetőség van pszichoterápiára, de nekem nem kellett pszichoterápiás magánrendelőt  felkeresnem. Megtanultam az autogén tréninget, a relaxációt. A gyógyszereimet és a pszichoterápiámat orvos pszichiáter állította be.

Azt mondom: Környezetem.

Szüleim, és kedvesem segítségét nekem kellett kérnem. Teljesen jogosak most a félelmeim, hiszen van alapja: Első, a felelősség a kislányom iránt!!! Második a kedvesem tényleg többször is nem jött haza, illetve a mai telefonbeszélgetésünk alapján elhagyott. Nem kérdés, jó ez nekem? Szeretek-e szenvedni? Alapjaiban véve jogosak a szorongásaim, mert ott van minden percben a fejemben az a szó, hogy felelősség. A volt kedvesem pedig úgy bánt velem, ami miatt bárki más is szenvedne. Sajnos, a barátom már rájött arra, hogy mindent megtehet velem, és ezt ki is használta. Én csak a biztonságot jelentettem neki, aki mellől bármikor ide-oda mehet, hiszen elfogadtam ezt a viselkedést, megelőlegeztem a bizalmat számos ízben neki. Az én lelkem nem sérülhet-e meg nagyon. Szerintem megsérült.

Remélem nemsokára jobb kedvem lesz!

#4649 Ikszypszilon hozzászólása: 2011.02.27. 10:00

Wow, ez így van! Masni sokat segít nekem. Egyenlőre az a célom, hogy eltudjam tartani a kislányom. Elérkezett egy olyan helyzet, amikor nem mondhatok nemet, bármi betegségem van. Ez olyan, mintha belöknének a mély vízbe. Mit csinálok? Próbálok kiúszni a partra. Ami pedig a férfiügyeket illeti tudomásul vettem, hogy ez nekem nem sikerül. van otthonom, van egy gyönyörű kislányom és ha tudok dolgozni, lesz egészségem. Magam oldom meg. Édesapám napi szinten foglalkozik a kislányommal. Hobbijuk az óriásnyúl tenyésztés. Első szempont, hogy 3-an tanulunk vele. Utána játszhat. Magam mellé és Édesanyám mellé állítjuk, hogy főzni, mosogatni megtanuljon.

Még nem tudtam lezárni ezt a kapcsolatot, mert őszintén bevallom, stresszt generál ha rá gondolok. Elsülhetett volna szépen is, a probláma az volt, hogy belenézett a szemembe, de nem egy irányba tekintett velem.

#4648 rabbi hozzászólása: 2011.02.27. 04:24

Nyilvan nem erdemes minden veszteseg elkeruleseert kuzdeni.Az ertelmetlen kuzdelem pedig depressziohoz vezet,mely annal melyebb,minel tobb elhivatottsaggal kuzdunk az ertelmetlenert.Milyen jo,hogy van neked Masni,vagyis Szeduxen.Igy szeretetehseged olelo karjaival nem gyermekedet roppantod ossze,hanem a kutyust,aki mindent kibir,hisz 7 elete van.Milyen jo volna gyermekednek egy igazi apa!Ha elgyaszoltad szeteso kapcsolatodat kerlek gondolkozz el ezen!Apakep nelkul tul sokat kell potolnia szemelyisege kiegesszitesere felnottkoraban!Pont ugy,mint a FIAMNAK!Oh hagyjuk!Ez tul sok nekem mara!

#4647 Ikszypszilon hozzászólása: 2011.02.27. 03:55

Egy idő után megtanulod a finom különbségtételt a kézfogás és az önfeladás között,  És megtanulod, hogy a vonzalom nem azonos a szerelemmel és a társaság a biztonsággal,
És kezded megérteni, hogy a csók nem pecsét és a bók nem esküszó,
És hozzászoksz, hogy emelt fővel és nyitott szemmel fogadd a vereséget, a felnőtt méltóságával, nem pedig a gyermek kétségbeesésével,
És belejössz, hogy minden tervedet a mára alapozd, mert a holnap talaja túl ingatag ehhez.
Egy idő után kitapasztalod, hogy még a napsugár is éget, ha túl sokáig ér. Műveled saját kertecskédet, magad ékesíted fel lelkedet, nem mástól várod, hogy virágot hozzon neked.
És megtanulod, hogy valóban sokat kibírsz; Hogy valóban erős vagy. És valóban értékes.

#4646 Ikszypszilon hozzászólása: 2011.02.22. 07:27

Nem is ez a neve, hanem Masni.

#4645 Ikszypszilon hozzászólása: 2011.02.22. 07:26

Nekem pedig fehér színű, kicsi barna és fekete rajzolattal. Fél éves nőstény, a neve: Szeduxen :)

#4644 kig121 hozzászólása: 2011.02.22. 07:19

Nekem is sicu-m van most múlt 3 éves :)

Arany-fehér szőrű.

#4643 nicole92 hozzászólása: 2011.02.21. 21:35

Sziiiia Ikszypszilonom!

Lessz jobb majd türelem:))))

Én csak nagyon sok jót és szépet kívánok neked!!!!és mihamarabbi talpra állást ebből!!!!!!

Nagy öleléssel!!! :Nicole

#4642 Ikszypszilon hozzászólása: 2011.02.21. 11:30

sicu

#4641 kig121 hozzászólása: 2011.02.21. 11:21

Milyen fajta kiskutyád van?

#4640 Ikszypszilon hozzászólása: 2011.02.21. 11:18

Kedves kig! Én hívtam fel, mentem is volna utána, harcoltam volna érte, de éreztem valami megfogalmazhatatlant a viselkedéséből kifolyólag. Említette, hogy ő jól van, és igazat adott abban, hogy jogos az az érzésem, ha nem jött haza 1x, 2x, 3x, 4x a továbbiakban is megcsinálja. Jönni akar a cuccaiért is. Tudod, szex jó volt, de nem családcentrikus. Egyszerübb, ha a kollégáira hallgat, miszerint keres magának egy privát kurvát, akivel hétvégén jól érzik magukat. Ezt még Ő mondta nekem, mikor részéről dúlt a szerelem. Ez ilyen egyszerű!

Finis sajnos, és még nagyon, nagyon szomorú vagyok.

Itt hullik a hó. Itt van mellettem a kiskutyám. Ezt szeretem az otthonomban.

#4639 kig121 hozzászólása: 2011.02.21. 10:52

Én is remélem hogy hamarosan jobb kedvre derülsz, bár amiket leírtál azokból kiindúlva valami nagyon jónak kellene történnie Veled.

Illetve lehet, hogy a kedvesed nem hagy el. Fura lenne, ha telefonon keresztül szakítana.

Végre elállált a hószállingózás :)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close