Veletek is van ilyen?

Téma címkék:
2011.02.21. 23:30

Sziasztok!

Észrevettem amióta szedem a gyógyszert mintha megnőtt volna a szexuális vágyam de még sem annyira hogy a párommal ezt sűrűbbé tegyem. Nem tudom mi van velem…kicsit aggasztó…imádom a párom és jó vele az is de még is olyan fura gondolataim támadnak hogy jajj.

Én sajnos korán kezdtem a nemi életet és nekem az első is egy nagyon jó élmény volt és azt soha senki nem veheti el tőlem. Sőt az első szerelmet se. Nem tudom miért van ez. Olyan fura érzés ez nekem. Probálok másra gondolni de néha így rápörgök vagy nem tudom. Meg esténként inkább de szokott zúgni a fülem ez mitől lehet?

Teljesen késsz vagyok ám. :D Annyi dolog van a fejemben.Az érettségi a megfelelési vágy az hogy szeressenek hogy ismerkedhessek,hogy szerethessek,segítsek és áá azt se tudom mi van már:D Amúgy el vagyok meg minden csak hát nem tudom mi van velem.Ez normális? Olyan mintha szeretnék csábítani de csak játéknak veszem ezt nem csalásnak stb… mert tényleg szeretem a párom csak olyan kacérkodhatnékom van. Régebben is addig vonzott valaki amíg meg nem kaptam,belém nem szeretett vagy egyéb. Veletek volt ilyen? Van velem hasonló helyzetű ember?

Kiakasztó ez így. Olyan mintha szándékosan bolondítanám a fickókat pedig sehol nem vagyok.

Meg úgy szeretek a szexről is beszélgetni mostanába hogy jajj csoró barátokat is zavarba hozom néha.De nem rosz indulatból érdeklődök vagy mesélek csak azért mert jól esik erről beszélni.

Szerintetek mi van velem? Jeszonpepi:D

Szép estét!!!!

#4689 nicole92 hozzászólása: 2011.02.23. 22:27

Szia Octane!

:))) höhh rendben teljesen kész vagy:))))) meg esik az ilyesmi:))))))

várom pusza

#4688 Octane hozzászólása: 2011.02.22. 22:22

Szia nicole!Holnap irok mailt már végre de most hulla vok!paroxxatot szedek és tény hogy jobb a szex!!!!:D:D:D:DKár hogy van párod:(:( de azért még dumállhatunk!!!!irok arra cimre amit küldtél!!!

 

puszi

#4687 nicole92 hozzászólása: 2011.02.22. 09:47

Kedves Rabbi és Ikszypszilon!

Hát ti tudjátok remélem mert én nem. :/

De elég okosnak hangzik amit írtál. elgondolkodtató. Akkor röviden nem tudom felmérni adottságaimat és leírom magam a szememben és azért jó a szexről beszélnem mert ott megfelelek magamnak?

Én ezt így értelmezem.

Köszönöm a hozzászólásokat :)

Szép napot

#4686 rabbi hozzászólása: 2011.02.22. 05:21

Az a gyanum XY,hogy igazad lehet.

#4685 Ikszypszilon hozzászólása: 2011.02.22. 03:11

Kedves Nicole:)! A megfelelési vágyad, egy csendes fájdalomból adódik, a szeretetéhséged pedig az erős szorongásodból. Ez a kettő összefügg. Önértékelési zavaraid vannak, vonzóbbnak érzed magad, ha a szexről beszélsz sokat.

Ez van Veled, szerintem. De ez csak az én véleményem.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close