válaszok a kommentelöknek mert hosszur sikeredett.plusz ezt egyébként is elekartam nektek modnani.

Téma címkék:
2011.03.06. 14:02

 

kedves JagMag,köszönöm válaszod,igen,a haláltól való féelmem kell leküzdenem.valahogy majd leküzdöm magamban,de nem megy egyik napról a másikra sajnos:(nehéz,ma ugy keltem föl hogy midnen jó,aztán hazajöttem,az üres házunkba,anyum külön él,apum is becsajozott,én pedig ittvagyok egyedül,üres hütövel,300 ft-al.iskolába nemtudom hogyan fogok visszamenni.nemtudok semmit.midnenhol én békitsek midnenkit.mert engem mindenki szeret.

kedves Rabbi.köszönöm neked is válaszod.elhiszem neked,olvasgattam a sztorikat amiket ide irogatnak,visszamnöleg a 10. oldalig.igen jol gondolod,nagyon lelkis vagyok,a legaprobb dolog miatt is lelkiismeretfurdalasom van,sajnalok masokat,segitek ahogy tudok,megvonok magamtol midnent ha azt kivanja a helyzet csakhogy másnak segitsek,legyen az családon belül,vagy idegen.én a tegnapi napig elenedtem sajat kezem,tépettem magam a kutytussal,ma már a menekülés és a magam elhagyasa közötti állapotban lebegek.szarul vagyok megmondom öszintén,fájnak dolgok,fáj sokmidnen,a családom,a multam,a hibáim.nehez.nem látom az ut végén a fényt.nem látom az ösvényem.most is szédülök,a sirás folytogat.fáj szur a szivemnél.félek.most megyek majd fürdeni.oda ahol tegnap rosszul lettem.félek,hogy ottmaradok.de tudom,hogy engem szeret isten,jelezte már felém,tapasztalatból tudom,én többre vagok hivatott ugy érzem,és szembe nezek a halllal is ha kell!!!csak a szeretteimre gondolok ienkor hogy velük milesz ha én nem leszek.anyat apát.becsületbeli ügynek tekintem öket bármilyenek is ,de inkább apa ö a rosszabb.nem szeretném magam elhagyni.de nemtudok már semminek örülni az életben,midnenem megvolt,most semmim nicns.

megsirattam a kommenteket is.nagyon aranyosak és kedvesek vagytok.anygalok.akiket isten küldött hozzám.egy elkóborolt bárányához.félvén,hogy a farkasok martalékává válik.

 

sziasztok

 

#4882 daness hozzászólása: 2011.03.22. 14:30

Csáó!

Miújság veled? voltál dokinál?hogy érzed magad?

#4881 daness hozzászólása: 2011.03.10. 13:38

Dudi!

Elképesztő mennyire hasonlóak a tünetek!:O:S

Nekem is pont az állkapcsom fáj mint az állat. A pánikbetegek túlnyomó része fél az agyvérzéstől vagy/és a szívrohamtól. Ebben az állapotban nehéz elhinni hogy ez csak egy komoly idegrendszeri betegség, az ember tényként állítja hogy “megfogok halni”.Ezek a tünetek MIND idegi alapon vannak.

 

#4880 Dudi1 hozzászólása: 2011.03.10. 12:56

szia daness.hát elég szarul.fáj a fejem,meg a tarkóm nyom.leszaad az állkapcsom,és mostmár az agyvérzéstől is parázok.nemtudom idegi alapon lehet ez szerintetek??

 

#4879 daness hozzászólása: 2011.03.10. 05:38

Csáó Dudi!

Most mi újság? hogyan vagy?

#4878 Dudi1 hozzászólása: 2011.03.07. 09:57

szaisztok.köszönöm a kommenteket jolesnek.rabbi,csodalttal olvasgatom a hasonlataidat.de hogyan ismerjem meg a betegséget ha egyszerüen félek töle? a tüneteimtöl rettegek,nem a panikrohamtól,vagymér nem is tudom,képzeljétek tegnap ujabb tünet jtt ki rajtam, du 4 tájt,ültem olvasgattam kicsit a neten focirol,és egyzssercsak a tarkomban egy ponton nyomott,olyannyira hogy nagyon szédültem,megijedtem,ujabb pánikroham,aztan a két halántékomra huzodott ki és mintha az álkapcsom leakart volna szakadni,az agyam mintha kiakart volna csuszni a koponyamból,és belémjött a kisördög,hogy ajjj agyvérzés, …aza baj,hogy én nem hiszem el,hogy pánikbeteg vagyok,ha valaki kérdezi aztmondom azvagyok,de belül a fejembe a lelkembe nem hiszem el hogy azvagyok,éjjel arra ébredtem,hogy ég az arcom,höhullamok szaladoznak rajtam,egyre erösebben,izzadtam…ez mitöl lehet szerintetek:? nemkéne elmennem valami komolyabb kivisglálásra,hogy nincse érszükületem,vagy agyi ct-re. félek,midnennap sirok, a fiatal mosolygos dudibol lett egy bus szomoru siros félös dudi.nembirom már sokaig.mit tegyek??,

 

#4877 rabbi hozzászólása: 2011.03.07. 04:47

Vigyazz XY,mert a vegen meg en is el hiszem!Azert kedves tolled!

#4876 Ikszypszilon hozzászólása: 2011.03.07. 02:37

Szia Rabbi !

Lent olvasom…

Tudod, megtanultam, hogy mindig az első és az utolsó mondat a legfontosabb.

Te egy csodálatos ember vagy !

#4875 rabbi hozzászólása: 2011.03.06. 21:52

Kedves Dudi!

Neha jo megoldas,ha a cica felfut egy fara,es onnan mutat fityiszt a kutyusnak.Nem kell minenert harcolni,mert nemelyek tul nagykutyak.Eszembe jut a batyam 80 kg-os ujfunlandi kutyusa a Liza.Barki ember jott az ikerhazunkban lako batyamhoz,az elorre futott,s mely basszusaval kialtozni kezdett,hogy illoen fogadja a vendeget.Nemelyek ijjedtukben csikot huzva maguk utan kihatraltak,masok tehetetlenul lemeredve vartak,hogy Liza izeire szedje oket.Mindnyajan felre ismertek ot,mert a hatalmas fekete szormoc feltette mancsait a vendeg vallaira,majd hatalmas farkat csovalva korbenyalta a vendeget.Neha bekapta az en karomat is,de olyan gyengegen tartotta,mint kolykei grabancat.Jatszani hivott olyankor,vagy furodni a Koros jeges vizebe.(Imadott a  jeges vizben furodni.)Sokszor az elet szornyei is ilyen”veszelyes ragadozok”.Jobb megismerni oket,mint rettegni azoktol!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close