A mai nap

Téma címkék:
2011.03.12. 10:12

Ma reggel 16 óra alvás után is olyan voltam, mint akit agyonvertek. Tegnap hulla fáradtam és erőtlenül lefeküdtem hogy majd alszok egyet. Éjjel megint menekültem álmomban és reggel nagyon erőtlenül ébredtem. Amikor nagynehezen összeszedtem egy kicsit magam akkor elindultam a boltba ahol egy régi ismerős érzés és az ájulásszerű rosszullét fogadott. Alig tudtam hazahozni a dolgokat a boltból amiket vásároltam. Lassan átment rajtam az egész, de már egyszerűen csak úgy érzem hogy minden erölködésem csak pusztába kiáltott hang. Egyszerűen nem tudom mit tegyek. A mindennapjaim egyre rosszabbak hiszen már kimozdulni sem merek hiszen félek mikor jön rám az újjabb roham. Egyszerűen csak aludnék. Nem értem mi ez.

Már mindent amit tudtam megpróbáltam de csak a tanulság maradt, hogy ez is szar meg az is szar. A gyógyszereket is hiába szedem a rohamok csak nem enyhülnek. A vérnyomásomat meg nem mérem mert az is csak növelné a belső szorongásom. Mondjátok van ebből kiút vagy csak a tűrés marad mert már elfogyott minden türelmem.

#5177 rabbi hozzászólása: 2011.03.12. 15:16

En egy kicsit atfogalmaznam ezt a megallapitast.Mivel mindket mentalis betegseg az elme helytelen valasza az eszlelt korulmenyekre,tanulhato a helyes reagalasi mod,es elkerulhetok a helytelen reagalas tunetei azzal,de a korabban magszokott rossz reagalas reflex szeruen visszater,ha nem figyelunk.Tegnapelott ismet ala kellett bujnom egy haznak,es a panik jelei ismet elojottek,de amint eszrevettem,kezeltem azokat,es a tulaj semmit sem vett eszre.

#5176 Ikszypszilon hozzászólása: 2011.03.12. 14:32

Küldök egy gyengéd puszit a szívedre:*.

#5175 Ikszypszilon hozzászólása: 2011.03.12. 14:30

;)

Úgy legyen!!!!

#5174 kgabor hozzászólása: 2011.03.12. 14:23

Valahogy az elmúlt hetekben én is erre gondoltam,de a válaszod mégis sokkoló volt számomra azért köszönöm az őszinteségedet, mégha idő is mire a szívem megérti amit az eszem már tud. Remélem azért sok minden változik és idővel megtanulok ezzel is élni, és a jobb periódusokat jobban észre venni, és megbecsülni.

#5173 Ikszypszilon hozzászólása: 2011.03.12. 14:07

Kedves Gábor !

Bizos megköveznek a kedves tagok a kommentemért, de jó tudni, hogy a pánikbetegség és a depresszió gyógyíthatatlan. Periodikusan jobban és jobban lehetsz, de a visszaesés egész életed végéig feletted lebeg.

Logikus, tűrni kell, ha valami rossz.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close