Elmúlt gyógyszer nélkül

Téma címkék:
2011.03.22. 14:00

Kedves Refluxosok!

Évekig  volt nekem is ez a betegség, utóbb már annyi sav termelődött, hogy minden élelmiszert savanyúnak éreztem. A szervezet elsvasodását idézte szinte elő. Volt gyomortükrözés, hónapokig Nexium gyógyszer szedése, majd más gyógyszereket is próbált az orvos. De  ez csak tüneti kezelést jelentette. Az ok az ott maradt a szervezetben, és azzal senki nem törődött.  A gyógyszerek gyakran újabb betegséget  alakítanak ki. Ezért van az,  hogy  2-3 betegségből lesz 5-6 néhány év múlva. Ezért javaslom az alternatív megoldásokat, először is mi válthatja ki  a gyomorsavat, majd a reflux kialakulását. A legtöbb esetben valamely élelmiszer, helytelen életmód, vagy táplálkozás.

Miután megismerkedtem egy állapotfelmérés kapcsán egy nagyszerű céggel, és annak termékeivel, több gyógynövénytartalmú termékei is van, amely kiváló, és komplex hatású a refluxos, savas problémákra.

3 éve,  nem  tudom, hogy mi a reflux, és a gyomorsav, amikor feltör az ember torkába, és marja.  Ha ez a tartós megoldás érdekel valakit, akkor szívesen megosztom vele. Szeretném, ha minél többen jól éreznék magukat!Érdeklődésüket szeretettel a szokem@vipmail.hu címre várom.

#5476 kig121 hozzászólása: 2011.03.23. 10:47

Hihetetlen, hogy szinte minden betegségre jó ez a gyógyszer. A múltkor ha jól emlékszem a rokona volt depressziós, de ha jól rémlik cukorbetgségnél is előadta a “lopott holmit”.

Ez az oldal nem az ilyen jellegű hirdetésekre született szerintem.

#5475 Ikszypszilon hozzászólása: 2011.03.23. 08:41

Kedves szokem !

Allergiások szedhetik -e, a nagyszerű cég, kíváló gyógynövény tartalmú termékeit :O?

Üdvözlettel,

XY.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close