Még ez is!

Téma címkék:
2011.03.30. 11:41

Sziasztok.Tegnap végre eljutotam a laborba.Ma mentem érte a leletért ,hát mit ad isten a pajzsmirigy hormonom a béka posija alatt.Piszok alacsony,hát ne hogy már még pajzsmirigyes is legyek.Ez akkora de akkora szemétség hát mivel kell még szebe néznam.most úgy érzem nem érdekel az egész én már tojok bele mindenbe.Még ezzel is küszködjek,hát köszönöm szépen.Na mindegy jól kinyavajogtam magam,majd holnap a doki megmondja mi a pálya.Tuit belgyógyászat meg minden sz@rság.

#5572 Gigi30 hozzászólása: 2011.04.01. 19:58

Kedves Ikszypszilon!

Rosszul esett nagyon amit írtál. Itt mindenki, minden napjával keményen küzd. Nagyon keményen!

Nekem minden szó, mondat, nagyon sokat jelent. Én csak így tudok segíteni. Hátha nem haszontalanul…

Mindenki a saját baját érzi a legnagyobbnak. Emberek vagyunk. Másképpen reagáljuk le a dolgokat. Betegségeket. Problémákat.Türelmesenek, és megértőnek kell lennünk.

Azonban, sokat jelent a net, és az, ha néhány biztató sort neked, nekem “címeznek”, az már szerintem fél gyógyulás…

#5571 abigel hozzászólása: 2011.04.01. 08:43

Kedves Judit,

lehetséges, h ez áll a hátterében a pánikbetegségednek, tüneteidnek, mert van olyan, kinél Hyper ellenére jelentkeznek ezek a tünetek. És ha normális a TSH-d, de mégis hypert a diagnózis, az úgy lehetséges, h túlműködik az agyalpi mirigy. Abban az esetben a tsh normális, vagy esetleg magas…kezelni kell, és teljesen vissztérhet minden a régibe, tünetmentes leszel…csak jó endokrinológust kell találjál!

Szép napot, és ne pánikolj:)))

A

#5570 judit78 hozzászólása: 2011.04.01. 08:24

Sziasztok csajok.Nyugi senki nem bántott meg senkit.Egyébként a lelteim alapján túlműködik a pajzsmirigyem.De majd megyek jövőhéten a dokihoz.Egyébként utána olvastam ennek a betegségnek elég alaposan és azt olvastan hogy ez a túlműködés bizony okozhat pánik rohamokat.Most akkor lehet hogy ez miatt vagyok pánikbeteg 6 éve?Leht hogy ez áll minden bajom hátterében,de edig mindig rendben volt a TSH hormonom.Most már tényleg nem tudom mi van.Köszönöm hogy írtok,mindenki tanácsa nagyon jól esik.

#5569 Ikszypszilon hozzászólása: 2011.04.01. 07:32

Most már Te is haragszol? Nem emlékszel miket írtam Neked ? Hogy mennyire veled voltam. Nekem pedig se munkám, se párom, se lóvém nincsen, egyedül nevelem a kislányom, mindenki cserben hagyott, és a korábbi eredmények kimutatták nálam a suicid tartalmi jeleket. De erről Te nem tehetsz. Csak én…

#5568 Gigi30 hozzászólása: 2011.04.01. 07:00

Kedves Ikszypszilon!

Olvastam, vettem, és fogtam;´) Ne haragudj, hogy biztató szavakat írtam neki, és probáltam felrázni Őt. A magam modján segíteni neki….;´)

Viszont még mindig jobb a napfény, mint bent a szobában agyalni, és “túl sokat gondolkodni”. Az is kikésziti az ember lányát..Olvastam, hogy nem egyszerű betegségeggel küszködik, és bizony sok erő kell hozzá…Én is megküzködtem…máskor mással..

Igen, én “csak a munkámat veszítettem” el, és nem is akárhogyan…Köszönöm Ikszypszilon!Ez igazán kedves volt Részedről…..

Judit, nekem pedig mielőbbi gyógyulást, és erőt kivánok!:)

#5567 Ikszypszilon hozzászólása: 2011.03.31. 19:59

Gigike ! Judit és Te közted más a baba fekvése. Te a munkád vesztetted el, Ő pedig pánikbetegen, pajzsmirigy alúlműködéssel, harcol egy kisgyermekért. A napsütés kevés :(

#5566 Gigi30 hozzászólása: 2011.03.31. 19:13

Drága Judit!

Tudod, hogy ott van Györgyi könyve, Dr.Csernusé…:)”Segítenek”…Nekem sokat jelentett…Jelent.

Én is úgy éreztem a legelején, hogy nincs tovább, meg mi a fenének élek???!A hangulatingadozások..Arról nem is beszélve. PL. ma anyum fönökasszonya telefonált, hogy fia nyert egy versenyen..Örültem, mert aranyosak, meg minden..Aztán el is borult a tekintettem, az agyam, meg úgy anblok minden…Én mikor örülhetek, hogy felhőtlenül dolgoknak? Mikor lesz nekem is sikerem? Már Ránk férne igaz?

Nekem a könyveim többek között a kapaszkodok. Többek között, arra is felfigyletem, még egy-két hete, hogy csicseregnek a madarak…Ilyenre régen nem foglalkoztam..Most igen…Mit szólsz?:)Jah, és javaslom, egy könyvel a kezedben kiülni a fűre,-ha kertes házikód van,- a nap gyógyít:)Én mondom:)

Bevállalod?:)

#5565 judit78 hozzászólása: 2011.03.31. 14:57

Kedves Gigi,én úgy érzem már nem tudok kimászni.Elfáradtam.Most nem látok magam előtt semmien feladatot,úgy érzem üres minden.

#5564 Gigi30 hozzászólása: 2011.03.30. 20:05

Kedves Judit!

Az van, hogy nekünk hordoznunk kell ezt a keresztet, melyet föntről kaptunk!Aztán meg, mindig, minden körülmények között meg kell csinálnunk!Gyógyulni kell, mert még sok feladatunk van ebben a világban!

Egyszer már, -nem igaz,hogy nem-, ki kell ebből másznunk!

Milelőbbi gyógyulást!:)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close