pánikbetegség

Téma címkék:
2011.03.30. 12:39

Sziasztok!nálam ez a pánikbetegség 1 éve kezdődött,miután az anyosom meghalt sziívelégtelenségben!Azota rettegésben élek.néha a szivverésem nyugalmi helyzetben 110.vérnyomásom az jó.dvoltam kardiologusnál semmi eltérést nem találtak csak valami Mps,de azt mondta ez fiatalnőknél jellemző.egyedül nem merek otthon maradni,félek.de van 1 kis fiam kicsit vele probálok nem gondolni rá.de mosta nában légszoj is hozzá járúl ehez a félemhez.ha valahóvá menni kell pl.a gyereket vinni kell az ovibe olyan heves szivverés jön rám meg légszomj.szörnyű érzés,kérlek segitsetek ti hohy küzditek le ez a félelmet:köszönöm

 

#5575 NagyTima hozzászólása: 2011.03.30. 18:45

Szia Kata!

Örülök, hogy írtál nekem olvastam a történeted. Szerintem mivel még csak idézőjelben 1 éve vannak ezek a tüneteid ne aggódj én 10 éve küzdök ezzel. Voltak jó periódusaim de bizony én is megküzdöttem az oviba hordás rám álmaival. Nálam csak odafelé volt gáz vissza már tudtam, hogy nem lehet baj, mert mindjárt otthon vagyok.
Szerintem próbálj meg nagyon pozitív lenni és arra gondolj, hogy mi történhet veled igazából semmi. Ezt már a számba rágták az orvosok, még csak elájulni sem fogsz tudni.
Figyelj a levegővételre nézelődj és a legfontosabb ne veszíts el a fejed ha jön a szívdobogás. Mondogasd magadban nem lehet semmi baj tökéletesen érzem magam.
Én ezeket csináltam. Mozogj sokat egyél rendesen.
Természetesen mondani nagyon könnyű véghez vinni sokkal nehezebb.
Én pl már ott tartok, hogy a 100 méterre lévő boltba sem tudok elmenni.
Kitartás, nagyon sok erőt kívánok neked. Van egy könyv a Tudatalatti csodálatos hatalma ha tudod szerezd be, nekem anno sokat segített.
Azt se felejtsd el, hogy minden az agyban dől el, ha elhiszed hogy nem lesz baj akkor nem is lesz.
Nem írtál mail címet ezért én megadom n.tima@citromail.hu

Sok puszi

#5574 meske hozzászólása: 2011.03.30. 15:02

Nekem még göböt is találtak a pajzsmirigyemben, akkor tudtam hogy ez tuti rák. Ennek17 éve, csak nevetek rajta…

#5573 meske hozzászólása: 2011.03.30. 15:00

Valamikor amikor már tudni fogod, hogy csak az idegrendszered játszik veled és nem fogsz meghalni, akkor el fognak múlni a pánikrohamok. Nekem 6 évembe került, szedtem gyógyszereket, de már csak rossz emlék. MPS-em nekem is volt-van, már nem okoz problémát. Tudom, hogy nagyon nehéz, de kitartás, vége lesz. Próbáld a gyógyszert, és jógázz, így komplexen talán gyorsabban gyógyulsz.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close