Hát így jártam

Téma címkék:
2011.04.25. 20:14

Nemrég halt meg Édesanyám, sokáig szenvedett. Már nála a kórházban is elszédültem egyszer, ha nem lett volna ott a radiátorcső, hogy megkapaszkodjak, el is estem volna. Nyomban mérték a vérnyomásom, de az rendben volt. Ráfogtam  a sok stresszre, ami édesanyám kinlódásával, később halálával volt szerintem kapcsolatban.

De azóta többször megismétlődött a szédelgésem, egyszer az utcán estem el. Háziorvosom értágító tablettát adott jó nagy dózisban. Nem mondom, hogy nem vagyok jobban, de így sem az igazi. Sőt mostmár nem merek egyedül menni sehová, félek,hogy újra elesek. Azt még nem írtam, hogy 66 éves vagyok, teherbírásom és munkakedvem korlátlan volt, jó nagy pihenőudvart egyedül tettem rendbe és a kertben is sokat dolgozom.

Az orvos nyaki érszükületre gyanakszik. Vajon igaza lehet?
És mit várhatok tovább?????????????????????????????????????

#6118 rabbi hozzászólása: 2011.04.26. 15:15

Kedves Marcsa!

Kerlek gondold meg!Az elszedulesed nyilvan az agy verellatasaval fugg ossze,amit -a nyaki erek lerakodasai mellett-egy gorcs is eloidezhet,melyet egy gondolat gorcsos megragadasara vezetheto vissza.(Egy gondolat,amit nem tudsz megoldani,de mint megoldando feladatot allandoan forgatsz az elmedben.)Ha lerakodasok akadalyozzak az erszukuletet,azt igen fontos rendezni,hisz az vegzetesse is valhat.Mindenkepp kerulni kell a zsiros eteleket,es elegendo(1.5 liter naponta)vizet kell fogyasztani,nehogy a besurusodott ver elakadjon a leszukult erekben.Termeszetes ertisztito kurak is vannak.Ilyenek,a foghagyma kura(napi fel fej fokhagyma rendszeresen),melyet nyers paradicsom fogyasztasaval jo kiegessziteni a kisero szagok lekotesere.A masik a fagyongy,es csalantea fogyasztasa.(A fogyongybol aztatassal nyerjuk ki a drogot-hasznaljunk lehutott forralt vizet,hogy ne erjedjen konnyen-,es nem fozessel.2-3 csesze napi fogyasztasa ajanlott,idonkent,-pl.havonta nehany nap-kihagyasaval.A csalan teat forrazassal keszitsuk!Napi masfel litert kell innunk belolle.Nem szukseges szuneteltetni.)….A gondolati gorcsok kezelesere olyan foglalkozasok szuksegesek,melyek az agy mas reszenek ad feladatot.Ilyenek a muveszeti tevekenysegek(zene,kepzomuveszet,szinhaz,mozi,irodalom,vallasos osszejovetelek,stb.)rendszeres gyakorlasa.Ez utobbi okot en valoszinubbnek tartom,a teged ert lelki sokk miatt,de azert egy kivizsgalas megnyugtatolag hathat….Kivanok szep gondolatokat,es napfenyes eletet!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close