Meddig tart még?

Téma címkék:
2011.04.27. 06:05

Segítségeteket szeretném kérni,hogy én 34 éves fiatal ember vagyom,és 19 éves korom óta, vagyok”pánik beteg vagyis ennek titulált el 20 bol 19 orvos!Legelöször amikor elért azt hittem meghalok,remegés szivdobogás,hasmenés kiséretében 19 évesen,és ebben az évben is nösültem igaz elég korán.Voltam különbözö ekg-on, pszicihologusnál kb bevettem már egy kosárnyi nyugtatót béta blokkoloval,de amikor kiürül a szervezet vissza áll minden sajna.Vannak alternativ gyogyszerek, mp3 formátumba letöltöt relaxáciok, meditáciok jóga de sajna semmi nem segit!Születet 2 gyermekünk a fiu most fog ballagni 8-bol gimnáziumba,és sajna ,olyan rossz munkahelyen dolgozok ahol nem mindig tudnak kifizetni idöbe ,arra hivatkozva,hogy körbetartozás van a világon mondja a fönököm,ha neki is fizetnek akkar kapok énis! Itt a nyár mennem kéne uj munka helyet keresni,hogy lefoglaljam magam,de nem merek még a házbol se kilépni mer mindig nézem  a testi tüneteimet fogdosom a pulzusom meg egyszerüen mindig aludnék,hogy ne gondoljak a betegségemre, nagyon közéleti arc vagyok sokan nemis tudják,hogy ilyen betegséggel küszködök.Szégyellem magam a nejem minimálbérért dolgozik,én semmit nem tudok letenni ,az asztalra és a kislányom is aki 11 éves 1 ruhába jár már 1,5 éve nagyon sok a közüzemi számlánk a banki hiteles ház már lassan kilakoltatnak, szerdán pedig viszik a gázorát ,mert télen nem tudtuk fizetni! Elnézést kérek mindenkitöl nem panaszkodni jöttem csak rátaláltam erre a honlapra,és gondoltam megosztom veletek,önökkel!Ha valaki tud segitsen vagy beszélgessünk,hogy csak én vagyok így egyedül?Egy nagyon elkeseredet apuka aki lassan feladja ,az életét! juhasz.norbert@citromail.hu tel:30 311-0426

#6157 monika26 hozzászólása: 2011.04.30. 08:23

szia!!én nem szedek többet gyógyxert az biztos!!én még attol roxabul voltam…

#6156 Ikszypszilon1 hozzászólása: 2011.04.28. 17:23

Szervusztok!

Mivel akarjátok legyőzni a pánikbetegséget? Gyógyszerrel, vagy másképpen?

#6155 monika26 hozzászólása: 2011.04.28. 06:13

kedves Apuka!!én teljes mértékben+értem!!hogy miért??azért mert sajnos énsem tudom legyözni ezt a betegséget!!ha tényleg beszélgetni akarsz rola imélben irj:moncsi262010@windowslive.comra….

#6154 erzsike hozzászólása: 2011.04.27. 11:41

Én is egy éve pánikbeteg vagyok azt tudom tanácsolni,hogy szembe kell menni a félelemmel.Amit ugy érzel mert csak ugy érzed hogy nem tudod megcsinálni neki kell fogni és biztos hogy sikerülni fog.Az erő legyen veled!!!!!!!!Lábad alatt a föld,fejjed felett az ég,benned a létra.Tedd meg az első lépést,lépj a létra első fokára MA holnap a másodikra……és szép lassan felérsz!Betti

#6153 Ikszypszilon1 hozzászólása: 2011.04.27. 10:08

Kedves Apuka!

Öntse ki jobban a szívét, ezzel már oldódik a hangulata. Legyen kész őszintén beszélni, ez önmagában is megkönnyebülést okoz.  Próbáljuk csak meg fokozni az önbizalmát, javítani a tisztánlátást. Felismertem a szükségleteit, de ezen segíteni nem tudok, szívesen bonyolódok bele a lelki életébe, de megmondani nem tudom mit tegyen.

U.I.: Ha teázik, kávézik mérsékelje azt, mert még nagyobb lessz a stressz. Relaxáljon, végezzen légző gyakorlatokat, szánjon időt kedvtelésére, hogy kicsit megfeledkezzen a problémáiról. A pánikbetegség gyógyítható. A gyerekeknek ha közel és vannak nagyszülei, ne szégyeljen tőlük segítséget kérni.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close