Pánik beteg vagyok!

Téma címkék:
2011.05.06. 08:04

Üdvözlök minden sorstársamat! Most egy kicsit jobban vagyok, de az elmúlt egy hónap  maga volt a pokol a számomra. Kb nyégyszer vitettem magam a sürgősségi osztályra, azt hittem itt a vég. Nagyon régen vagyok pánikbeteg, de sajnos gyógyszert nem tudok szedni, maga az őrület amit érzek mikor rám törnek ezek az átkozott démonok.

Akár éjszaka is arra ébredek, hogy 200at ver a szivem, a vérnyomásom az egekbe, szorongás félelem és most legutóbb olyan szédülésem volt, hogy hogy még ilyet soha nem éreztem. Se űlni, se álni, sem feküdni nem tudtam, arra ébredtem hogy iszonyatosan forog velem a szoba, jézusom mennyire megijedtem, azt sem tudtam mit is csináljak itt egyedül.

49 éves hölgy vagyok, szivesen levelezek hozám hasonló társaimmal. pestimargo@freemail.hu

#6242 erzsike hozzászólása: 2011.05.09. 08:51

Kedves Alpok!A pánikbetegséghez hozzátartozik mások hibáztatása is.ha pozitivan állok hozzá lepereg rólam.Nyugodtan szidjál!Az erő legyen veled!Betti

#6241 erzsike hozzászólása: 2011.05.08. 12:31

Nem csak az a fontos,hogy a hozzászólás legyen pozitiv hanem mindannyiunk gondolkodása is.A gondolatot mindenki MAGA irányitja!!!!!!!!!!!Betti

#6240 pestimargo hozzászólása: 2011.05.08. 11:47

Drága Bettikém ! Köszönöm hogy irtál nekem , meg fogadom a tanácsod , az erőő legyen veled is! szép napot neked, és mindenkinek!

#6239 alpok hozzászólása: 2011.05.08. 11:45

Talán nem jó ötlet,de Én mostmár úgy gondolom kinyilvánítom a véleményem:

Tremészetesen én is kepok értesítést ha valaki ír erre az oldalra.És el is szoktam olvasni.De nem csak a történeteket hanem,a hozzászólásokat is.

Most nem tetszésemet szerteném kifejezni.Ugyanis többször olvastam egy bizonyos erzsike vagy betti hozzászólását./nem tudom milyen néven felhasználó/.A véleményem az hogy ha valaki ír hozzászólást az mindég pozitív legyen.Hát az övéi nem ilyenek.Egyáltalán.

Egyébként az én korábbi történetemhez is írt,és talán elmondhatom hogy még lejjebb húzott,mint ahogy éreztem magam.

Nem akarok senkit negsérteni,de én azt javaslom ha jót nem tud írni akkor inkább ne írjon semmit.És ezúton szeretném megköszönni a “bíztatást “tőle amit a múltkor írt az én történrtemhez.

Nagyon szép napot kívánok mindenkinek.És arra kérek mindenkit ne adja fel.Mindég van remény…

#6238 erzsike hozzászólása: 2011.05.06. 11:03

Fogadd el az állapotodat!Nem fog történni semmi,elmulik csak próbálj meg ne gondolni rá!Az erő legyen veled!!!!!!!Betti

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close