fülzúgás

Téma címkék:
2011.05.15. 12:33

Kb. 4éve zúg a fülem,állandóan az orvos szerint ezzel együtt kell élnem.Amit nehezen fogadok el.Szedtem már sokféle gyógyszert rá de semmi javulás.Kérem aki tudna valamit a fülzúgás ellen írjon nekem, mert már nagyon  idegesítő ez az állapot.Köszönöm.

#6283 Ritka1 hozzászólása: 2011.09.22. 11:07

Hello !

Nekem bppv betegségem van és emellet a fülem is zúg már 8 hónapja állandó jelleggel. Ez főként elalvás előtt zavaró nagyon. Nekem van egy kör alakú mágnesem, a Herbalance nevű cég forgalmazza. Ez teszem rá a fülemre , kb, fél óra alatt lehallkítja a zúgás vagy eltünteti és eltudok aludni. 5000 Ft-ba kerül, a cég honlapján megrendelhető. NEKEM BEVÁLLT!!!

#6282 timitimi hozzászólása: 2011.06.10. 08:06

Szia Ancsa,

Ezen az oldalon mindent megtalálsz a fülzúgással kapcsolatban: http://www.fulzugas.hu vagy http://www.tinnitus.hu  Ez a Magyar Tinitus Egyesület Honlapja, így csak hiteles információkat találsz(az az ighazság, hogy elg sok tévhit kering a fülzúgásról mindenhol, a neten is). A tesómnak volt fülzúgása, azért ismerem nagyjából a dolgot. Ő is felhívta őket, és ő is az egyesületen keresztül jutott el a megfelelő helzekre. Meg is gyógyult, már egyáltalán nem zúg a füle!!!

Van egy információs-segítő vonaluk, fent van a szám a honlapon, ahol egy nagyon kedves hölgy segít, elmondja a tudnivalókat, hogy hová fordulj, mit csinálj, megnyugtat, stb.Asszem ő is fűlzúgós volt, úgyhogy tudja miről beszél.

A tesómnak is azt mondák, hogy együtt kell élni vele, de ő nem hagyta annyiban, és meg is gyógyult, úgyhogy csak kitartás!!!:-))

#6281 csili hozzászólása: 2011.05.27. 12:17

#6280 mozsu hozzászólása: 2011.05.19. 14:07

Hali 4 éve zúgó fül!

Az enyém több mint 10 éve zendített rá és azóta is egyfolytában mondja. Szünet nélkül egy bizonyos erősségben,ami olykor bedurvul és felhangosodik. Egy a mázlim, hogy nem zavar többnyire. Amit teszek ellene: azon nyomban ha beerősít bedugom mindkét fülembe a kisujjamat egyszerre, kicsit megmozgatom és hirtelen kirántom. Ezt 3x megismétlem. Kitisztul egy időre, ezt bármennyit csinálhatod.

Nézz utánna vannak akupresszurás  pontok az arcon és azt is kezeld. Ezt is tudod magadnak, nagyon jó. Ha van hozzá speciális pisztoly még jobb.Ha akupunkturás szakértőt találsz az a legjobb, csak azért fizetned kell.  Érdemes masszírozni az egyensúly vonalat a kézháton, a kisujj és a gyűrűsujj között.Erősen, hogy majdnem fájjon.2-3 percig. Ajánlom a neten az ezzel kapcsolatos alternatív gyógymódokat, meridián vonalakat. Tűzoltás, meg nem szünteti hosszabb időre a panaszokat,  de az is jó ha könnyítenek. Sok sikert, ne idegeskedj miatta, s akkor elviselhető lesz a dolog.  Üdw,. Zs.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close