Segítség – segítség…. BPPV

Téma címkék:
2011.07.19. 16:14

Kedves Sorstársaim!

Nekem két éve kezdődött a kálváriám, arra ébredtem hogy szédülök, de annyira, hogy nem tudtam még felülni sem. Kórházba kerültem, ahol diagnosztizálták a BPPV-t. 10 napig csináltam a gyakorlatokat, ami szörnyű élmény volt, szédültem és hánytam, de egy hét után enyhültek a szédülések, és hazaengedtek. Azóta többször előjöttek a szédüléses tünetek, – és itt van valami, amit meg szeretnék osztani veletek, –  nem minden ilyen roham BPPV. Igenis megfigyeltem, hogy hidegfrontnál, vagy erős idegi megterhelésnél az izmaim begörcsölnek, bekeményednek, és egyszerűen nem kap vért az agyam, emiatt vagyok rosszul. Valaki ajánlott nekem egy kifejezetten ezzel foglalkozó masszőrt, (nem hagyományos, frissítő, hanem gyógymasszázst csinál) aki már egy órás masszírozás után el tudta a szédülést mulasztani. A görcsök kimasszírozásához azért kellett legalább három alkalom, (3 x 1 óra), de össze se tudom hasonlítani a  mostani állapotomat azzal, amikor csináltam az Epply manővert, és még egy hét után is szédültem – hánytam. Nem tudom, ebben a közösségben mi a szokás, meg lehet-e írni az illető elérhetőségét, de bárkivel szívesen megosztom az e-mail címét, vagy a honlapja elérhetőségét, aki megkeres.

#6825 Piroska64 hozzászólása: 2013.03.30. 07:23

Üdvözlöm Léna ! Arra kérném a segítségét, hogy az email címemre írjon, meg gyógyult e . Én egy hete lefekvéskor és reggel szédülök most már enyhe hányingerem is van . Mit tegyek hova forduljak. Nagyon rossz érzés.Ha gyógymassző segített írd meg az elérhetőségét. Nekem magas lett a vérnyomásom is. Segíts kérlek

Piri

Bálintné

 

 

#6824 melinda65 hozzászólása: 2011.12.04. 21:09

Kedves Tativa!

Nagyon köszönöm a gyors válaszodat! A melinda.keri@starkingnet.hu címre kérlek küldd el az elérhetőséget, bár azt hiszem amit  megtaláltam az az amiről írtál.

Előre is köszönöm a segítségedet: Melinda

#6823 tativa hozzászólása: 2011.12.04. 20:11

Kedves Melinda!

 

Szívesen segítek, egyébként fent van itt a közösségi oldalon a tel.száma, de ha megadod az e-mail címed, megírom szívesen néhány jótanáccsal együtt!

 

Üdv.,

Tativa

#6822 melinda65 hozzászólása: 2011.12.04. 16:56

Kedves Tativa!

Kérlek szépen írd meg a gyógymasszőr elérhetősgét, mert a lassan 2 éve tartó szédülésem miatt már egyedül az utcára sem tudok kimenni egyedül és teljesen magam alatt vagyok. Szinte minden vizsgálatot megcsináltak, (koponyaCT, MR, audiológia, additológia, 24 órás szívmegfigyelő) de érdemben semmit nem találtak, csak a nyaki lordosys kiegyenesedett + enyhén meszes. A mostani egyik rosszullétem utáni EKG valami eltérést mutatott ki, emiatt kardiológushoz megyek 2 hét múlva. Neurológus egy Citalopram nevű gyógyszert adatt, az első (1/2 tabletta) után éjszaka olyan rosszul lettem, hogy azt hittem végem, így abbahagytam, most fizikoterápiára TENS kezelésre járok valamint a fülemben akupounktúrás tartós tűk is vannak, de semmivel sem jobb. A családom is és én is totál le vagyunk amortizálva emiatt, így kerültem és is a fórumra. Bármi, ami segíthet érdekel!

Előre is köszönöm! Kériné Bors Melinda

 

#6821 magdi55 hozzászólása: 2011.07.21. 07:26

 

Üdv tativa!

Engem minden érdekezel a szédüléssel kapcsolatban-ami használ-Már gyogyultam a bppv-ből-Dr Szirmai Ágnes segítségével-de tény,hogy az időjárás nagyon befojásolja a szédülést,görcsös állapotot/ezt a doktornő is mondja-erre jó a Frontin/0,25ös/hogy ne szokjunk hozzá/Labirint torna,hogy ne feszüljön be a nyak/ Gyógymasszőr,aki visszaigazgatja az elmozdult csigolyát/KIROPRAKTŐR TUDÁSSAL!!/

mkantor@t-online.hu

köszönettel:Magdi

 

 

 

#6820 tativa hozzászólása: 2011.07.20. 14:59

A gyógymasszőr

Kuti Szabolcs

Hórusz-masszázs stúdió

06-20/924-8466

http://www.horus-massage.hu

És kedves Horimi: én is próbáltam a xanax-ot,ami átmenetileg javított a helyzeten, de bennem volt a félelem és bizonytalanság, hogy ha kialszom magam, és felébredek, kezdődik minden előről. Szerintem ahányan vagyunk, annyiféleképpen éljük át ezt az állapotot, és ha van bármi, ami ezt a helyzetet segíti, meg kell próbálni!

#6819 horimi hozzászólása: 2011.07.20. 08:31

Való igaz ,nem lehet minden szédülésre ráhúzni a BPPV-t. Próbáld ki a Xanax gyógyszert 2xfél adagot egy pár napig és aludd ki magad.

#6818 jujiabf hozzászólása: 2011.07.20. 05:13

Én is elkérném a masszőr elérhetőségét. Email címem: jujiabf@gmail.com.

Köszönöm!!!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close